Meniu

Bichectomie Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Nu multi oameni stiu acest lucru, dar interventia de bichectomie in Bucuresti poate schimba in mod radical fizionomia unei persoane. Chiar daca unele dintre ele ezita atunci cand vine vorba de interventiile chirurgicale ce abordeaza zona fetei, aceste proceduri pot avea un efect pozitiv pentru stima de sine, ceea ce se va putea vedea in viata de zi cu zi.  

Clinicile la care se poate realiza aceasta procedura in Bucuresti sunt dotate cu aparatura moderna, iar medicii care se ocupa de efectuarea operatiei folosesc tehnici pe care le-au invatat la diverse conferinte din strainatate. Tocmai de aceea, rezultatele pe care le obtin sunt pe placul pacientilor, care se intorc la clinici de fiecare data cand isi doresc sa-si imbunatateasca aspectul.

Cat costa interventia de bichectomie in Bucuresti?

In tabelul de mai jos sunt prezentate clinicile la care se poate efectua interventia de bichectomie si pretul ei in Bucuresti, astfel incat persoanelor interesate sa le fie usor sa aleaga o optiune potrivita bugetului pe care il au la dispozitie. Dupa cum se poate observa, tarifele variaza intre 900 si 1.900 de euro:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Bichectomie
Rating
Website
Dr. Marius Hritcu
Clinica-Verificata
900 Euro
 • Pret Bichectomie 900 Euro
 • Servicii de calitate
 • Tehnici imbunatatite in mod constant
 • Abilitati de comunicare
 • Gama variata de servicii chirurgicale
 • Siguranta reprezinta prioritatea numarul unu
Dr. Berbecar
1.000 Euro
 • Pret Bichectomie 1.000 Euro
 • Studii in strainatate
 • Comunicare constanta
 • Participarea la congrese si conferinte internationale
 • Atmosfera placuta
 • Gama variata de tratamente
Dr. Bortoloni
1.200 Euro
 • Pret Bichectomie 1.200 Euro
 • Dotari de ultima generatie
 • Echipa formata din medici specialisti
 • Produse de cea mai buna calitate
 • Atmosfera confortabila
 • Siguranta procedurilor si ingrijirilor medicale
Dr. Radu Panturu
1.450 Euro
 • Pret Bichectomie 1.450 Euro
 • Tehnologie moderna
 • Echipa formata din medici specialisti
 • Comunicare deschisa
 • Participare la conferinte internationale
 • Recuperare rapida
Dr. Elena Martin
1.900 Euro
 • Pret Bichectomie 1.900 Euro
 • Studii in strainatate
 • Participare la congrese si workshop-uri internationale
 • Echipa formata din specialisti
 • Preturi mai putin accesibile decat la alte clinici
 • Au existat probleme de comunicare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care se poate face bichectomie in Bucuresti

Bineinteles, pretul si numele clinicii la care se poate gasi procedura de bichectomie in capitala Romaniei, Bucuresti nu vor fi singurele repere pe care viitoarele paciente le vor lua in calcul. Cu ajutorul prezentarilor de mai jos, oricine isi poate face o idee despre atmosfera generala pe care o pot gasi la una din numeroasele clinici care ofera acest serviciu de infrumusetare.

1. Dr. Marius Hritcu

O persoana care stie ce si cum trebuie pus in valoare este Dr. Marius Hritcu, asa ca pentru a avea parte de o experienta pozitiva cu privire la interventia de bichectomie in orasul Bucuresti, clinica la care isi practica meseria trebuie vizitata de toti cei interesati. Indiferent ca o persoana s-a hotarat deja in privinta operatiei estetice pe care isi doreste sa o faca sau pur si simplu are nevoie de opinia unui specialist in domeniu, clinica Dr. Hritcu este optiunea ideala in acest sens.

La aceasta clinica, pretul eliminarii pungii de grasime din obraji este de 900 de euro.

Atentia acordata detaliilor nu este trecuta cu vederea de pacientii care au vizitat clinica Dr. Hritcu si au ales sa o recomande si altor persoane care se afla intr-o situatie similara. Comunicarea este constanta, asa ca nu exista intrebari care sa nu primeasca raspuns, iar tehnicile chirurgicale sunt imbunatatite in mod constant.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Marius Hritcu
Vezi Pareri

2. Dr. Cristina Berbecar-Zeca

Intr-un domeniu ce se afla in continua schimbare, mai exact, cel al esteticii, interventii precum este cea de bichectomie se schimba odata cu evolutia tehnologiei, iar Dr. Cristina Berbecar-Zeca, din Bucuresti, face tot posibilul sa ramana la curent cu aceste modificari. Dedicarea se vede din faptul ca participa in mod periodic la congrese si conferinte internationale, in scopul  de a se pune la curent cu informatiile necesare pentru a oferi cele mai bune servicii.

Pretul interventiei de bichectomie porneste de la 1.000 de euro cu anestezie locala.

Aspectele pe care le-au apreciat cel mai mult oamenii care au optat pentru serviciile clinicii si au ales sa-si exprime opinia despre ele, au fost mediul primitor si profesionalismul. Echipa de medici se implica in totalitate, asa ca pacientul nu trebuie sa se simta niciodata de parca este singur in aceasta calatorie, intrucat Dr. Cristina Berbecar-Zeca se afla la un apel distanta.  

3. Dr. Bortoloni – Be Perfect

Clinica Be Perfect din Bucuresti ofera o gama variata de servicii chirurgicale ce se concentreaza pe zona fetei, iar printre ele se afla si bichectomia. Perfectiunea este un concept care arata diferit in ochii fiecarei persoane, iar la aceasta clinica, opinia care conteaza cel mai mult este cea a pacientului. De aceea, idealul de frumusete nu poate fi atins doar copiind trasaturile unei alte persoane, ci imbunatatindu-le pe cele pe care pacienta le are deja.

La #BePerfect, pretul interventiei de bichectomie sau de eliminare a grasimii din obraji este de 1.200 de euro.

Cu o colectie impresionanta de recenzii pozitive, clinica Be Perfect se afla printre favoritele bucurestenilor si celor care au venit din alte orase pentru a beneficia de serviciile oferite aici. Dr. Bortolini Alin actioneaza cu intelegere si seriozitate, asa ca orice persoana care simte ca are nevoie de ajutorul unui specialist se poate orienta catre aceasta clinica.

4. Dr. Radu Panturu

Chiar si cei mai dificili pacienti pot avea parte de o experienta placuta la clinica Dr. Panturu din Bucuresti, unde operatia de bichectomie ii poate ajuta sa-si recapete tineretea. Toti oamenii isi doresc sa devina cea mai buna varianta a lor, doar ca exista multi factori care pun in pericol acest ideal. Cu ajutorul experientei acumulate in domeniu si a echipei de medici pe care o coordoneaza, Dr. Panturu ii ajuta pe oameni sa-si atinga telul prin intermediul interventiilor pe care le realizeaza, oferindu-le in acelasi timp toate informatiile de care au nevoie.

La aceasta clinica, pretul interventiei de bichectomie sau de sculptare a obrazului este de 1.450 de euro.

Recenziile lasate clinicii Dr. Panturu sunt dovada de care o persoana are nevoie pentru a-si da seama de calitatile echipei de medici care isi realizeaza activitatea in cadrul ei. Pacientele care si-au dorit un rezultat natural au obtinut acest lucru, iar cele care au vrut sa iasa in evidenta prin intermediul procedurii alese, s-au bucurat de toata atentia din partea oamenilor.

5. Dr. Elena Martin

O alta optiune in ceea ce priveste interventia de bichectomie in Bucuresti este clinica Dr. Elena Martin, medic specialist in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie constructiva. Inainte de a efectua operatia, pacientul trebuie sa fie hidratat si sa evite administrarea medicamentelor antiinflamatoare.

Pentru interventia de bichectomie, pretul este de 1.900 de lei.

Cei mai multi pacienti care au vizitat clinica Dr. Elena Martin o recomanda si altor persoane care se afla intr-o situatie similara. Dorinele lor sunt ascultate, iar rezultatele pe care le obtin in urma interventiei sunt de durata. Singurul lucru pe care il regreta pacientii este ca nu au luat aceasta decizie mai devreme.

Concluzii

In cele din urma, chiar daca interventia de bichectomie realizata in Bucuresti este vazuta drept un moft de unele persoane, pentru altele, ea poate reprezenta solutia pentru anumite probleme de estetica. Inainte de a-si schimba infatisarea, oamenii trebuie sa se gandeasca la toate optiunile pe care le au la dispozitie, astfel incat alegerea pe care o fac sa fie una cat mai potrivita.