Meniu

Bichectomie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In ultimii ani, interventiile de bichectomie din Cluj au crescut constant. Din ce in ce mai multi oameni au inceput sa acorde o importanta mai mare felului in care arata, pentru a se simti mai bine in pielea lor.

Persoanele interesate de bichectomie aleg Clujul pentru ca acest judet este destul de ofertant in ceea ce priveste clinicile unde se pot realiza proceduri in deplina siguranta si la standarde ridicate de confort.

Top clinici pentru interventiile de bichectomie in Cluj

In urmatorul tabel iti prezentam cateva clinici de top unde se efectueaza interventii de bichectomie in Cluj:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Bichectomie
Rating
Website
Programare Online
Dr. Marius Chirila
1 Clinica-Verificata
4.000 Ron
 • Pretul operatiei de Bichectomie porneste de la 4.000 Ron
 • Medic ce a efectuat stagii de pregatire in Franta
 • A participat la numeroase operatii impreuna cu chirurgi recunoscuti
 • Foloseste materiale si aparatura de foarte buna calitate
 • Interactioneaza cu calm, rabdare si amabilitate
 • Recomandat de fosti pacienti
Beauty Concept
2
9.950 Ron
 • Pret Bichectomie 9.950 Ron
 • Produse de calitate superioara
 • Servicii non-chirurgicale de ultima generatie
 • Oamenii sunt multumiti de rezultate
 • Personal medical ce respecta pacientii
Clinica Prodent
3 Clinica-Verificata
4.000 Ron
 • Pret Bichectomie 4.000 Ron
 • Servicii de incredere
 • Medici bine pregatiti
 • Aparaturi de inalta performanta
 • Investigatii ireprosabile
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
Novia Estetica
5.000 Ron
 • Pret Bichectomie 5.000 Ron
 • Dotari ultramoderne
 • Medici de prestigiu
 • Tratamente actuale
 • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Patru clinici din Cluj unde poti beneficia de bichectomie

Indiferent ca alegi pentru a-ti face aceasta interventie orase mici sau orase mari ca Bucuresti, Timisoara sau Cluj-Napoca, bichectomia este totusi o operatie. Prin urmare, prima ta grija ar trebui sa fie aceea a alegerii unui medic bun, cu rezultate deosebite, ce isi desfasoara activitatea intr-o clinica bine cotata. Iata primele optiuni pe care le poti lua in considerare:

1. Dr. Marius Chirila

Dr. Marius Chirila efectueaza operatii de bichectomie in Cluj. A absolvit Facultatea de Medicina Generala din cadrul UMF Cluj si a efectuat stagii de pregatire in Franta: 2 ani in Paris, la spitale si clinici private si 6 luni la Centrul Universitar din Tours. Pentru a invata de la cei mai buni, a participat la numeroase operatii realizate de chirurgi foarte cunoscuti, perfectionandu-se in chirurgia plastica, estetica si in microchirurgia reconstructiva.

O operatie de bichectomie la dr. Marius Chirila are un pret care porneste de la 4.000 de lei.  Intr-o procedura simpla si rapida, care nu lasa cicatrici, medicul poate sa redea chipului o forma ca sculptata, dupa care se dau in vant in special femeile. Operatia consta in indepartarea sau diminuarea bulei lui Bichat, care este o portiune de grasime ce se afla la nivelul obrazului, intre  muschii baseter si buccinator, si care este responsabila de rotunjimea fetei.

Doctorul Marius Chirila este caracterizat de clientii sai ca fiind un profesionist. Rezultatele interventiilor de bichectomie le-au fost pe plac oamenilor si de aceea il recomanda pe acest medic tuturor celor care isi doresc o fata frumos si natural conturata. Multi spun si ca interactiunea cu acest medic este una de calitate, caracterizata de amabilitate si rabdare.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Marius Chirila
Vezi Pareri

2. Beauty Concept

La Beauty Concept, se folosesc produse de inalta calitate si servicii non-chirurgicale sau chirurgicale de ultima generatie, printre care si bichectomie. In Cluj, se pune mare accent pe inovatie in serviciile medicale, iar aceasta clinica nu face exceptie. Din mainile dr. Alexandra Filip ies rezultate remarcabile, apreciate de cei care  isi doresc o astfel de operatie pentru a scapa de fata cu aspect rotunjit.

Tariful pentru o astfel de interventie la clinica Beauty Concept este de la 9.950 de lei. Operatia se realizeaza sub anestezie locala, dureaza intre 30 si 60 de minute si nu necesita spitalizare. Eliminarea bulei grasoase a lui Bichat se face prin cavitatea bucala, ceea ce inseamna ca pacientului nu-i va ramane nicio urma pe piele. Tratamentul este individualizat pentru fiecare pacient in parte, efectul urmarit fiind acela de armonizare a trasaturilor faciale.

In legatura cu serviciile oferite de aceasta clinica si cu rezultatele obtinute, pacientii si-au exprimat parerea intr-un mod laudativ. Oamenii spun ca au toata admiratia pentru pentru intreg personalul clinicii, pe care il catalogheaza ca avand respect pentru pacienti. Unii spun chiar ca acesta este un loc „minunat” si ca cei care lucreaza aici sunt „de departe cei mai buni”.

3. Clinica Prodent

Locuiesti in Cluj si vrei sa apelezi la ajutorul unei clinici in cadrul careia se efectueaza operatia de bichectomie? Atunci clinica Prodent este o optiune catre care iti poti indrepta atentia pentru a beneficia de ajutorul unei echipe medicale specializate in astfel de interventii estetice. Departamentul de estetică facială este reprezentat de dr. Paul Man, medic specialist în chirurgie buco-maxilo-facială, absolvent al facultăților de Medicină Generală și Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca. Buna sa pregatire în domeniu se datorează experienței acumulate în Coreea de Sud, Taiwan și Germania, dar și pasiunii dezvoltate pentru ramura de estetică facială minim invazivă, chirurgia fetei si rejuvenarea pielii. Avand in vedere ca unitatea medicala este echipata cu unele dintre cele mai performante echipamente, rezultatele obtinute sunt intotdeauna pe masura asteptarilor. Din fericire, perioada de recuperare este una scurta, pacientul avand posibilitatea de a-si relua activitatile obisnuite la scurt timp de la interventie. 

Pretul pentru operatia de bichectomie este de 4.000 lei.

Clinica din Cluj-Napoca a primit o multime de aprecieri din partea pacientilor care au optat pentru apachetul de servicii de estetica faciala. Medicii specializati in acest domeniu au la dispozitie echipamente si aparaturi de inalta performanta, prin intermediul carora atat procesul de consultatie, cat si interventiile propriu-zise decurg ireprosabil. De asemenea, atmosfera este primitoare, iar clinica de o curatenie impecabila.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Prodent
Vezi Pareri

4. Novia Estetica

Aceasta clinica a fost inaugurata in 2011 si tot de atunci se fac aici si interventii de bichectomie. Toate tratamentele sunt supervizate de medicii cu notorietate, care au ani buni de experienta si analiza si care au misiunea de a le asigura pacientilor tot confortul pentru o experienta placuta. Numele prof. univ. dr. Valentin Alexandru Georgescu, medic primar chirurgie plastica si reparatorie, reprezinta in sine o garantie a profesionalismului si calitatii din clinica Novia Estetica.

La aceasta clinica, tariful pentru o bichectomie este de 5.000 de lei. De regula, interventia dureaza intre 30-45 de minute, iar rezultatele sunt permanente, cu exceptia cazului in care persoana ia mult in greutate.

Majoritatea pacientilor care si-au exprimat opiniile referitor la experienta lor cu aceasta clinica o recomanda, fiind multumiti de rezultatele obtinute. Oamenii au mai subliniat si ca atmosfera din clinica este una ce te trimite instantaneu cu gandul la profesionalism si eleganta. Sunt si persoane nemultumite de experienta de care au avut parte aici. Unele dintre acestea spun ca  s-au izbit de neseriozitate si ca in perioada internarii in clinica nu  au beneficiat de atentia cuvenita.

Concluziile noastre

De ce sa faci o bichectomie in Cluj, te-ai putea intreba. Raspunsul este cat se poate de simplu si de clar: chiar daca aceasta interventie ar putea parea usoara, la prima vedere, nu este deloc asa. Operatia in sine nu este una foarte dificila, insa greutatea sa este data de rezultatele obtinute, care sunt unele permanente si pot afecta calitatea vietii persoanei in cauza.

Asadar, cauta un medic bun, care are pregatire relevanta si o experienta bogata in domeniu, dar si o clinica bine cotata, pentru a avea garantia unui rezultat de care sa te bucuri cu adevarat. Un chip care a trecut prin aceasta interventie trebuie sa ramana natural si armonios, facandu-te sa te privesti cu si mai mare drag   in oglinda.