Meniu

Bichectomie Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Eliminarea tesutului adipos de la nivelul obrajilor, procedura cunoscuta sub denumirea de bichectomie in Constanta, este o interventie chirurgicala pe care tot mai multe persoane o iau in considerare. Exista o multime de motive pentru care se poate aduna un exces de grasime la nivelul obrajilor, de la un stil de viata necorespunzator la circumstantele genetice. Daca si tu te confrunti cu un exces de grasime la nivelul obrajilor care te impiedica sa ai completa incredere in tine, te incurajam sa iei in considerare aceasta interventie estetica. Pregatirea pentru procedura este simpla. Tot ce trebuie sa faci este sa eviti aspirina si medicamentele cu efect antiinflamator in ultima luna dinainte de operatie si incearca sa te hidratezi cat mai mult. Bineinteles, toate aceste detalii le stabilesti impreuna cu medicul care se va ocupa de interventie.

Descopera care sunt clinicile din Constanta catre care iti poti indrepta atentia pentru a pune in aplicare interventia estetica. Afla cat de pregatiti sunt medicii din orasul tau, dar si care sunt tarifele percepute pentru o bichectomie.

Care este pretul pentru o bichectomie in Constanta?

Inainte de a merge la clinica de specialitate pentru a discuta cu medicul specialist despre o posibila bichectomie in Constanta, te incurajam sa te informezi in legatura cu preturile practicate. Stim cat de important este sa ai parte de informatii corecte, asa ca mai jos ti-am pregatit un tabel cu tarifele curente:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Bichectomie
Rating
Website
Clinica Aesthetica
Clinica-Verificata
9.000 Ron
 • Pret Bichectomie 9.000 Ron
 • Interactiune productiva medic-pacient
 • Aparaturi performante si moderne
 • Interventii estetice ireprosabile
 • Buna pregatire
 • Experienta vasta
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
Dr. Dali Clinique
6.000 Ron
 • Pretul pentru o Bichectomie porneste de la 6.000 Ron
 • Amabilitate si implicare
 • Profesionalism
 • Buna pregatire
 • Tratamente reusite
 • Interventii chirurgicale ireprosabile
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie exemplara
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o bichectomie in Constanta?

Iti doresti ca tenul tau sa straluceasca si sa aiba acel efect placut de lifting, asa ca te-ai gandit sa iei in considerare operatia de eliminare a tesutului adipos din obraji (bichectomie) in Constanta? Atunci continua sa citesti randurile de mai jos si descopera care sunt clinicile din oras la care poti apela cu incredere, dar si cat de bine pregatiti sunt medicii din cadrul acestora:

1. Clinica Aesthetica

Clinica Aesthetica sta la dispozitia tuturor pacientilor cu tratamente in materie de ingrijire orala si estetica faciala in Constanta, fiind o unitate medicala catre care iti poti indrepta atentia cu incredere pentru o bichectomie. Clinica a fost infiintata de doamna doctor Corina Jula-Cazacu, absolventa a Facultatii de Medicina Dentara si Farmacie, din cadrul Universitatii Ovidius Constanta. Aceasta a urmat un stagiu de asistenta in Clinica Dr. Peter Alexander Weisz – Germania, dobandind competenta in Implantologie in cadrul Universitatii Carol Davila Bucuresti. Ulterior, a devenit membra a societetii WOSIAM (World Society Interdisciplinary Anti-Aging Medicine), cat si a societatii SSER (Societatea de Stomatologie Estetica din Romania). Aceasta isi desfasoara activitatea alaturi de o echipa pluridisciplinara, printre care se remarca si medicii specializati in chirurgie plastica.

Pretul pentru o bichectomie, tratamentul de chirurgie plastica, este de 9.000 lei. Inainte de a face interventia estetica este necesar sa te programezi si pentru o consulatie estetica la un medic chirurg plastician, care costa 200 lei, pentru a stabili toate detaliile necesare.

Clinica este apreciata pentru serviciile pe care le ofera, echipa de medici asigurand o interactionare placuta si productiva cu pacientii. Unitatea medicala este echipata cu unele dintre cele mai performante si moderne aparaturi, pentru ca toate serviciile si interventiile desfasurate sa fie ireprosabile. Echipa de medici da dovada de o buna pregatire si experienta vasta, asigurand rezultate excelente, dar si o atmosfera primitoare. De mentionat ca amenajarea este placuta, iar curatenia impecabila.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Aesthetica
Vezi Pareri

2. Dr. Dali Clinique

Dr. Dali Clinique este un centru de estetica din Constanta unde se practica tratamente si proceduri premium de infrumusetare, printre care se numara si interventiile chirurgicale, cum ar fi bichectomia. Fondatoarea clinicii este dr. Ichrak Dali, director medical, specializata in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva. Alaturi de aceasta isi desfasoara activitatea o echipa pluridisciplinara formata din medici cu o experienta vasta, care au absolvit universitati de prestigiu si care au urmat o multime de cursuri de specialitate pentru perfectionarea activitatii. Multumita aparaturilor de ultima generatie pe care le au la dispozitie, atat serviciile, cat si interventiile estetice sunt adaptate in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte.

Pretul pentru o bichectomie cu anestezie locala este de 6.000 lei. Daca optezi pentru o bichectomie cu anestezie generala, tariful pe care il vei avea de achitat este de 7.000 lei.

Amabilitatea, profesionalismul si implicarea sunt doar cateva dintre calitatile care descriu activitatea echipei de specialisti. Medicii dau dovada de o buna pregatire atat in tratamentele estetice, cat si in interventiile chirurgicale, asigurand tuturor pacientilor posibilitatea de a se bucura de rezultate excelente. In plus, atmosfera este primitoare, iar curatenia exemplara.

Concluzii

Din dorinta de a te ajuta sa gasesti o clinica de incredere in Constanta unde sa poti beneficia de o bichectomie la standarde ridicate, iti prezentam cele doua optiuni la care poti merge cu incredere si unde vei obtine rezultatele mult asteptate. Programeaza-te pentru o consultatie de estetica si solicita ajutorul unui medic bine pregatit.