Meniu

Bichectomie pret

Actualizat pe:

Peroanele care doresc sa isi sculpteze fata trebuie sa stie cateva informatii inainte de a apela la operatia de bichectomie, pretul si riscurile asociate. In aceste fel pot cantari corect decizia de a se supune sau nu unei astfel de interventii.

De obicei, la aceasta interventie apeleaza oamenii care au o fata rotunda, cu obraji voluminosi, pentru ca expresia faciala sa fie mai armonioasa si mai bine proportionata.

Primul aspect referitor la bichectomie – pretul

Una dintre cele mai cautate informatii referitoare la operatia de bichectomie, pretul, este si unul dintre criteriile de care oamenii tin cont in momentul in care se decid daca sa apeleze la o astfel de interventie estetica, dar si ce medic sau clinica estetica sa aleaga.

De aceea, unul dintre subiectele abordate in acest articol este cel referitor la costurile operatiei de bichectomie. Astfel ca posibilii pacienti ai clinicilor de chirurgie estetica trebuie sa stie ca aceste costuri variaza in functie de mai multe criterii, unul dintre acestea fiind chiar clinica aleasa.

Unele clinici isi stabilesc preturile interventiilor chirurgicale pe baza notorietatii pe care o au, in timp ce altele in functie de dotarea cu aparatura medicala. Cu toate acestea, cea mai mare parte dintre clinicile in care se realizeaza operatii de bichectomie sunt moderne si au aparatura de ultima generatie, iar costurile pentru o astfel de interventie sunt accesibile.

Un alt criteriu care influenteaza costurile unei interventii chirurgicale estetice este si dificultatea pe care o prezinta un anumit caz. Daca in cazul unui pacient, medicul plastician realizeaza interventia chirurgicala in aproximativ 30 de minute, in cazul unui alt pacient este nevoit sa depuna mai mult efort, pentru care este necesar si mai mult timp pentru executarea tuturor etapelor necesare.

Dupa aflarea primului aspect legat de bichectomie, pretul, urmeaza riscurile asociate

O alta informatie extrem de importanta legat de operatia de bichectomie, pretul fiind in planul al doilea, este reprezentata de riscurile asociate acestei interventii.

Cum bichectomia este o operatie chirurgicala realizata adesea sub anestezie generala, principalele riscuri de care trebuie sa tina cont oamenii sunt cele specifice oricarei interventii chirurgicale de aceasta categorie, adica sangerarea abundenta, posibilitatea aparitiei unei infectii sau o recuperare dificila.

Exista insa si o serie de riscuri specifice interventiei de bichectomie, dintre care ar trebui mentionate urmatoarele:

  • posibilitatea ca volumul de grasime extirpat din obraji sa nu fie acelasi, ducand astfel la crearea unei asimetrii la nivelul fetei;
  • uneori cicatricile inciziei, desi se afla in interiorul cavitatii bucale, pot aparea sub forma unor galme la nivelul obrajilor;
  • in timpul interventiei, unii nervi pot fi lezati, ducand astfel la pierderea temporara sau permanenta a senzatiilor din regiunea respectiva.

Totusi, aceste efecte secundare apar foarte rar, iar alegerea unui medic plastician profesionist si cu experienta contribuie la reducerea si mai mare a posibilitatii aparitiei acestora.

Drept urmare, inainte de a se supune unei interventii chirurgicale, indiferent daca este vorba despre liposuctie, augumentare mamara sau bichectomie, pretul si riscurile sunt principalele detalii pe care ar trebui sa le cunoasca oamenii referitor la operatie.