Meniu

Bichectomie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Chipul bine conturat este dorinta multor oameni, iar cei care nu au parte de la natura de un astfel de dar pot să-l obtina rapid, printr-o interventie de bichectomie in Timisoara.

Aceasta este o interventie chirurgicala care consta in indepartarea totala sau partiala a bulei grasoase a lui Bichat, in urma careia se reduce volumul obrajilor, iar maxilarul si pometii devin mai proeminenti. Interventia nu este dificila si se realizeaza, de regula, in maxim o ora de catre un chirurg estetician sau plastician cu experienta. Citeste in continuare pentru a afla unde anume in Timisoara poti solicita o astfel de procedura de infrumusetare!

Care este pretul pentru o bichectomie in Timisoara?

Pretul pentru o bichectomie in Timisoara are un pret care variaza de la 1.000 la 1.500 de euro, dupa cum poti observa si in tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Bichectomie
Rating
Website
Dr. Levy
Clinica-Verificata
1.500 Euro
 • Pret Bichectomie 1.500 Euro
 • Interventiile realizate aici au schimbat in bine viata pacientilor
 • Medici profesionisti, cu pregatire si calitate umana excelente
 • Interventii complexe incununate de succes
 • Rezultate uimitoare
 • Personalul inspira incredere
 • Cele mai bune conditii pe tot parcursul tratamentului
Dr. Vlad Bloanca
1.300 Euro
 • Pret Bichectomie 1.300 Euro
 • Chirurg plastician cu experienta
 • Numeroase interventii de chirurgie plastica si estetica
 • Participa frecvent la cursuri de perfectionare in tara si strainatate
 • Tehnici actuale
 • Echipamente si materiale de ultima generatie
 • Buna relationare cu pacientii
 • Atentie la detalii
On Prestige
1.000 Euro
 • Pret Bichectomie 1.000 Euro
 • Numeroase interventii de chirurgie estetica
 • Tratamente neinvazive de infrumusetare
 • Aparatura si materiale de ultima generatie
 • Explicatii oferite cu rabdare pacientilor
 • Bichectomie minim invaziva, fara cicatrici
 • Bun raport calitate-pret
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cine efectueaza bichectomie in Timisoara?

Interventia de bichectomie, in municipiul Timisoara, se realizeaza la urmatoarele clinici si la urmatorii medici:

1. Dr. Levy

O prima optiune in materie de bichectomie in Timisoara este clinica doctorului Moti Yair Levy, considerat printre cei mai buni chirurgi plasticieni din Romania. Medicul a deschis clinici de chirurgie estetica si de tratamente corporale atat in Timisoara si Bucuresti, cat si in Israel. Experienta si pregatirea sa sunt vaste in acest domeniu si se intind si in afara tarii. Dr. Levy formeaza noile generatii de chirurgi plasticieni din lume, iar el insusi s-a aflat sub indrumarea celor mai buni specialisti in domeniu din tara si din Israel. Operatiile de bichectomie relizate de dr. Levy dureaza 30-45 de minute, sunt minim invazive si necesita anestezie locala.

Pretul pentru o bichectomie la clinica din Timisoara a dr. Levy este de 1.500 de euro.

Multi pacienti ai doctorului Levy spun despre el ca este cel mai bun specialist pe care l-au intalnit. Ei au fost cuceriti de faptul ca, dincolo de aparenta unei persoane inabordabile, se afla un profesionist dedicat si implicat, astfel incat sa le ofere clientilor sai cele mai bune rezultate. Este laudata si echipa care lucreaza cu acest medic, despre care oamenii spun ca este bine instruita si foarte amabila.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Levy
Vezi Pareri

2. Dr. Vlad Bloanca

Dr. Vlad Boanca este specializat in chirurgia plastica, estetica si in microchirurgia reconstructiva si efectueaza inclusiv interventii de bichectomie in Timisoara, fara internare si cu anestezie locala. Medicul, care este si doctor in stiinte medicale, spune ca acest domeniu al chirurgiei este pe placul sau pentru ca implica atat partea practica, dar si partea de cercetare, astfel ca nu se plictiseste niciodata, avand ocazia sa le ofere pacientilor sai cele mai eficiente si actuale solutii. Dr. Boanca participa frecvent la cursuri in strainatate, unde se pune la curent cu noile tehnici in chirurgia estetica sau chirurgia mainii.

Pretul pentru o operatie de bichectomie realizata de dr. Vlad Boanca are un pret de 1.300 de euro.

Pacientii acestui medic il recomanda pentru profesionalismul si amabilitatea de care da dovada. Multi il numesc un chirurg „cu maini de aur”, care este atent la detalii si implicat si din acest motiv are rezultate foarte bune, indiferent de interventie. In plus, timisorenii si persoanele din toata tara care au beneficiat de serviciile sale mai spun ca au comunicat foarte bine cu medicul si ca acesta are o voce blanda si o abordare prietenoasa.

3. On Prestige

Clinica On Prestige din Timisoara este o alta optiune buna in municipiu pentru cei care isi doresc o interventie de bichectomie. Aici sunt puse la dispozitie atat interventii de chirurgie plastica, dar si tratamente estetice neinvazive. Indepartarea bulei grasoase a lui Bichat, in cadrul interventiilor de bichectomie, se realizeaza printr-o incizie de 1-3 cm, intraoral, fara sa ramana cicatrici, toata interventia durand o ora.

Pretul pentru o bichectomie la On Prestige Timisoara este de 1.000 de euro.

Despre On Prestige pacientii au numai cuvinte de lauda, spunand ca in aceasta clinica se simt ca acasa. Personalul amabil, care ofera toate informatiile utile de care este nevoie si care inlatura toate temerile legate de anumite interventii, primeste cele mai multe aprecieri. Totodata, se spune ca medicii lucreaza cu atentie si devotament, ceea ce face ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor.

Concluziile noastre

Chiar daca nu se afla pe lista interventiilor estetice dificile, operatia de bichectomie in Timisoara necesita atentie, finete, experienta si o buna pregatire. Chirurgii plasticieni prezentati in acest articol exceleaza la toate aceste capitole si de aceea pacientii spun despre ei ca au rezultate foarte bune.

In plus, dotarile din clinicile din Timisoara sunt la inalte standarde de calitate, ceea ce face ca oamenii sa se simta in siguranta si sa beneficeze de cele mai bune conditii, indiferent ca au optat pentru o bichectomie sau pentru o alta interventie chirurgicala sau minim invaziva.