Meniu

Blefaroplastie Nechirurgicala Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pleoapele cazute sunt o problema de ordin estetic care se poate rezolva si fara bisturiu, prin blefaroplastie nechirurgicala, in Bucuresti fiind numeroase clinici care ofera acest serviciu. Acest tip de tratament este minim-invaziv, pentru ca implica anestezie locala, iar recuperarea se face rapid, spre deosebire de blefaroplastia clasica.

Din acest articol poti afla care sunt clinicile din Bucuresti la care sa mergi cu incredere pentru acest tratament de ultima generatie, ce se efectueaza de regula cu PlasmAge®, cel mai performant dispozitiv medical, la ora actuala, pe partea de microchirurgie non-invaziva.

Pretul pentru o blefaroplastie nechirurgicala in Bucuresti

Poti vedea care este pretul pentru o blefaroplastie nechirurgicala, in clinicile din Bucuresti, din urmatorul tabel:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Blefaroplastie nechirurgicala
Rating
Website
Doctor SKiN
Clinica-Verificata
700 Ron
 • Pretul pentru o blefaroplastie nechirurgicala porneste de la 700 Ron
 • Servicii numeroase, de la dermatologie si estetica, la tratamente corporale
 • Echipamente si materiale de ultima generatie
 • Blefaroplastie nechirurgicala cu PlasmAge®
 • Clinica moderna
 • Atmosfera relaxanta
Dr. Dana Bratu
1.000 Ron
 • Pretul pentru o blefaroplastie nechirurgicala porneste de la 1.000 Ron
 • Tratamente estetice si proceduri minim-invazive inovative
 • Medic dermatolog cu experienta
 • Echipamente si materiale de calitate superioara
 • Blefaroplastie nechirurgicala sub anestezie locala
 • Clinica moderna si curata
 • Medic apreciat si de clienti din strainatate
UltraEstetic
800 Ron
 • Pretul pentru o blefaroplastie nechirurgicala porneste de la 800 Ron
 • Personal cu experienta, bine pregatit si amabil
 • Numeroase tratamente chirurgicale si non-chirurgicale
 • Locatie accesibila – la 50 de metri de Palatul Cotroceni
 • Blefaroplastie nechirurgicala ce nu necesita perioada de recuperare
 • Tratamente actuale
 • Atmosfera placuta
Skin Clinic
700 Ron
 • Pretul pentru o blefaroplastie nechirurgicala porneste de la 700 Ron
 • Dr. Taher este specializata in medicina antiage
 • Numeroase tratamente de infrumusetare si intinerire
 • Clinica situata in zona Dorobanti
 • Echipamente si materiale de ultima generatie
 • Personal amabil si implicat
Dr. Daniela Catanas
2.500 Ron
 • Pretul pentru o blefaroplastie nechirurgicala este 2.500 Ron
 • Medic cu experienta de peste 14 ani in medicina estetica
 • Tratamente de ultima generatie
 • Blefaroplastie non-chirurgicala cu Plasmage
 • Cabinet modern
 • Preturi mai mari fata de alte clinici
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici din Bucuresti in care se efectueaza blefaroplastie nechirurgicala

Mai multe informatii utile despre clinicile care ofera serviciul de blefaroplastie nechirurgicala in Bucuresti poti afla in continuare:

1. Doctor SKiN

Doctor SKiN este o clinica din Bucuresti in care se efectueaza tratamente dermatologice, estetice, faciale, corporale si epilare cu laser sau remodelare corporala. Aparatura premium si personalul foarte bine pregatit sunt garantii ale unor proceduri de calitate, ce aduc rezultatele dorite. Aici se efectueaza si blefaroplastie nechirurgicala cu PlasmAge®. Acesta utilizeaza energia plasmei pentru a se corecta aspectul pleoapei cazute. Tratamentul se face intr-un interval scurt de timp si nu necesita recuperare, cum se intampla in cazul blefaroplastiei chirurgicale.

Pretul pentru o sedinta de tratament este de 700 de lei, pentru pleoapele superioare, acelasi tarif fiind valabil si in cazul pleoapelor inferioare.

Sutele de pareri exprimate in mediul online in legatura cu aceasta clinica arata nivelul foarte ridicat de satisfactie in privinta serviciilor oferite. Sunt enumerate numeroase beneficii: de la personalul extrem de amabil, implicat si profesionist, pana la conditiile bune, atmosfera relaxanta, aparatura performanta si diversitatea serviciilor.  In plus, clientii mai spun ca aceasta clinica ar trebui sa fie un exemplu pentru celelalte din oras si din tara.

Vezi parerile pacientilor despre Doctor SKiN
Vezi Pareri

2. Dr. Dana Bratu

Clinica Dr. Dana Bratu din Bucuresti pune la dispozitie numeroase tratamente estetice si proceduri minim-invazive, printre care si blefaroplastie nechirurgicala. Dr. Dana Bratu este medic specialist dermatolog ce participa la numeroase congrese si conferinte pe teme de dermatologie si membru al Societatii Romane de Dermatologie, al Academiei Americane de Dermatologie si al Academiei Europene de Dermatologie si Venerologie. Tratamentul de corectie a pleoapelor cazute si a pungilor de sub ochi se realizeaza in 30 de minute, cu anestezie locala.

Pretul pentru o blefaroplastie nechirurgicala la dr. Dana Bratu este de 1.000 de lei, pentru ambele pleoape superioare. Cine doreste un tratament si pentru pleoapele inferioare va achita inca 1.000 de lei.

Clientii sunt foarte multumiti de activitatea din aceasta clinica, potrivit parerilor pe care si le-au exprimat in online. Ei spun ca dr. Dana Bratu este un „medic extraordinar”, cu rezultate foarte bune. Unii vin din alte tari aici, pentru tratamente, dupa ce au remarcat calitatea produselor si priceperea medicului. De asemenea, clientii mai sunt multumiti si de cum arata clinica, aceasta fiind moderna si curata.

3. UltraEstetic

In clinica UltraEstetic din Bucuresti sunt oferite solutii pentru imbunatatirea aspectului natural, in unele cazuri rezultatele fiind vizibile dupa prima sedinta. Urmand trendul ultimilor ani, cand se remarca un interes sporit pentru procedurile minim-invazive de infrumusetare efectuate intr-un timp foarte scurt, clinica pune la dispozitie: tratamente cu acid hialuronic sau toxina botulinica, mezoterapie, blefaroplastie nechirurgicala si lifting cu acid hialuronic si numeroase alte proceduri de rejuvenare si infrumusetare.

Pretul pentru o blefaroplastie nechirurgicala la UltraEstetic porneste de la 800 de lei pentru pleoapele superioare.

Clinica este apreciata de clienti pentru serviciile numeroase pe care le ofera si pentru ca tratamentele sunt moderne si tin pasul cu trendurile actuale din aceasta industrie.  Se mai subliniaza si ca persoanele care ajung o data aici devin clienti loiali, pentru ca le conving mai multe aspecte: personalul foarte bine pregatit si amabil, materialele si echipamentele de ultima ora, atmosfera placuta.

4. Skin Clinic

La Skin Clinic isi desfasoara activitatea dr. Daniela Taher, un nume cunoscut in Bucuresti in ceea ce priveste tratamentele de infrumusetare. Dr. Taher este medic specialist in dermatologie estetica cu o experienta vasta in domeniu ce a participat si la numeroase congrese internationale in materie de medicina antiage, unde a prezentat lucrari stiintifice si a condus diverse cursuri sau workshop-uri, fiind trainer international pentru proceduri de inductie colagenica, plasmalift sau mezoterapie. In clinica pe care o conduce sunt puse la dispozitie tratamente de ultima generatie, chirurgicale si non-chirurgicale, in aceasta din urma categorie incadrandu-se si blefaroplastia cu dispozitivul Plasmage, care functioneaza printr-un proces de sublimare, non-ablativ.

Pretul pentru un tratament de acest tip porneste de la 1.230 de lei, pentru pleoapa superioara, iar pentru pleoapa inferioara – de la  700 de lei.

Clientii puncteaza in review-uri ca sunt multumiti de serviciile oferite de aceasta clinica si implicit de dr. Taher. Unii spun ca medicul „face magie in acest domeniu” si ca este ajutat de un colectiv implicat si amabil. Sinceritatea, experienta si buna pregatire sunt calitati pe care clientele le apreciaza in mod deosebit la acest specialist in frumusete. Mai este punctat si faptul ca locatia este accesibila.

5. Dr. Daniela Catanas

Dr. Daniela Catanas a ales dermatologia si domeniul infrumusetarii pentru ca iubeste oamenii si doreste sa-i faca fericiti. Experienta de peste 14 ani in dermatologia estetica isi spune cuvantul, fiind foarte apreciata la ora actuala in Bucuresti, pentru tratamentele non-chirurgicale, printre care si blefaroplastia prin Plasmage, dar si pentru cursurile pe care le ofera. A participat la numeroase congrese medicale si estetice din Romania si din strainatate, pentru a se pune la curent cu noile tehnici si tehnologii in domeniu si pentru a le implementa in cabinetul sau de dermatologie si estetica faciala din Bucuresti, in beneficiul tuturor clientilor – femei si barbati.

Pretul pentru o blefaroplastie nechirurgicala Plasmage este de 2.500 de lei pentru pleoapa superioara, acelasi tarif fiind valabil si in cazul blefaroplastiei la pleoapa inferioara.

Clientii spun ca acest cabinet este modern si pune la dispozitie cele mai noi si eficiente tratamente de infrumusetare si rejuvenare. Onestitatea, experienta, echilibrul si pasiunea sunt cateva dintre calitatile cele mai apreciate la acest profesionist.

Concluziile noastre

Desi nu este o procedura atat de bine cunoscuta ca altele de tip minim-invaziv, blefaroplastia nechirurgicala, in Bucuresti este o procedura moderna prin care poti corecta aspectul pleoapei cazute. In acest oras, clinicile sunt bine dotate si la curent cu noile tendinte, iar specialistii, dupa cum ai putut observa, sunt formati in tara si in strainatate, pentru a le oferi clientilor servicii de top in materie de frumusete si intinerirea pielii.