Meniu

Blefaroplastie transconjunctivala

Actualizat pe:

Interventia de blefaroplastie transconjunctivala presupune modificarea zonei din partea inferioara a ochiului, unde multi oameni se confrunta cu piele in exces si pungi de grasime. De cele mai multe ori, procedura este efectuata cu scopul intinerii aspectului fetei.

Conform mai multor studii, atat femeile cat si barbatii considera ca ochii sunt cea mai frumoasa trasatura a lor. De aceea, nu este exagerata prespunerea ca cei mai multi se vor uita in zona superioara a fetei atunci cand intalnesc pe cineva nou. In unele situatii, oamenii nici nu au nevoie de cuvinte pentru a comunica, ci interactioneaza doar din priviri.

Asa se explica de ce aspectul ochilor este deosebit de important. Pe masura ce o persoana imbatraneste, acest lucru se va vedea cel mai bine la trasaturile fetei. Din fericire pentru cei care vor sa intoarca timpul inapoi, exista o metoda in acest sens si nu vor trebui sa-si petreaca restul vietii nemultumiti de felul in care arata.

Ce presupune blefaroplastia transconjunctivala?

Spre deosebire de celelalte tehnici, blefaroplastia transconfjunctivala se realizeaza fara incizie pe piele. Dupa ce medicul care se ocupa de interventie administreaza anestezia, va face o incizie de aproximativ 1-1.5 centimetri in interiorul pleoapei pentru a indeparta doar cantitatea de grasime care este in exces.

Principalul beneficiu care ii determina pe oameni sa aleaga acest tip de blefaroplastie este faptul ca nu vor ramane semne la vedere. In timp ce pacientii se vor putea intoarce la viata normala dupa aproximativ 7-10 zile de la interventia de blefaroplastie traditionala si vor putea face doar exercitii fizice de o intensitate mica, aici perioada de recuperare vi fi mult mai scurta.

In situatia in care apar vanatai sau umflaturi in zona asupra careia a fost aplicata interventia, pacientii nu trebuie sa se ingrijoreze, deoarece vor disparea de la sine dupa cateva zile. Vor putea folosi machiaj si diverse produse cosmetice mult mai repede prin aceasta tehnica.

Cum iti poti da seama daca blefaroplastia transconjunctivala este potrivita pentru tine?

Inainte de a alege interventia estetica de blefaroplastie transconjuctivala, oamenii sunt liberi sa incerce si alte metode care cred ca i-ar putea ajuta. De cele mai multe ori este vorba de creme anti-aging sau unguente, doar ca nu toti vor obtine rezultatele pe care si le doresc prin intermediul lor. Unii pacienti isi doresc o schimbare drastica intr-o perioada scurta de timp.

Cei mai multi oameni aleg sa treaca prin interventia de blefaroplastie pe la 35-40 de ani, cand ochii incep sa capete un aspect imbatranit. Chiar si asa, pungile de sub ochi nu sunt doar o cauza a batranetii, ci si a factorului genetic. De aceea, daca o persoana inca nu a ajuns la varsta de 35 de ani, dar nu este multumita de aspectul pe care l-a mostenit de la parintii ei, va putea opta pentru operatia de blefaroplastie.

Concluzii

Prin urmare, tehnica de blefaroplastie transconjunctivala este perfecte pentru cei care isi doresc sa obtina repede rezultate, fara sa isi faca griji de semenele pe care le va lasa interventia in urma ei.