Meniu

Botox Sector 2

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tratamentele cu botox in Bucuresti, Sectorul 2 sunt unele dintre cele mai cautate, multumita eficientei de care dau dovada. Cunoscut si sub numele de toxina botulinica, botoxul este folosit in atat in medicina estetica, pentru eliminarea ridurilor, linilor de expresie, cat si in tratarea anumitor boli neurologice. Zonele in care se aplica cu regularitate sunt pe frunte, intre sprancene, pe partile laterale ale ochilor, in jurul perimetrului gurii si, de asemenea, pe gat. Printre beneficiile aplicarii botoxului se numara si: ten intinerit si ferm, eficient in combaterea migrenelor, este o modalitate eficienta de a preveni aparitia ridurilor daca este aplicat in intervalul de varste 30 si 50 de ani. De asemenea, poate sa fie aplicat in orice perioada a anului, nu sunt necesare interventii chirurgicale, are un efect rapid si nu genereaza deloc durere. 

Daca ai luat si tu hotararea de a incepe un tratament de aplicare a botoxului in Bucuresti, Sectorul 2 si nu stii catre care clinica iti poti indrepta atentia, iti recomandam sa apelezi la variantele pe care ti le prezentam in cele ce urmeaza. Citeste pana la final si fii la curent cu toate detaliile importante despre clinicile din capitala.

Care este pretul tratamentului cu botox in Bucuresti, Sectorul 2?

Inainte de a incepe un astfel de tratament cel mai bine ar fi sa te informezi cu privire la preturile practicate in Bucuresti, Sectorul 2 pentru aplicarea botoxului. Pentru a-ti simplifica munca, vrem sa iti prezentam in cele ce urmeaza un tabel cu toate preturile practicate in capitala, pentru a sti ce buget sa pregatesti. Iata, de asemenea, care sunt si denumirile clinicilor la care iti recomandam sa mergi:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Botox
Rating
Website
Programare Online
Clinica Prestige
1 Clinica-Verificata Cel-mai-bun-pret
(1)
Vezi Păreri
400 Ron
 • Pretul tratamentului cu Botox pentru o zona este 400 Ron
 • Interactiune excelenta cu specialistii
 • Produse calitative
 • Rezultate rapide
 • Experienta vasta
 • Mediu primitor
 • Atmosfera prietenoasa
Skin Clinic
2
750 Ron
 • Pretul tratamentului cu Botox pentru o zona porneste de la 750 Ron
 • Interactiune excelenta cu medicul
 • Tratament ireprosabil
 • Experienta vasta
 • Consultatii amanuntite
 • Amabilitate si implicare
 • Buna pregatire
 • Servicii calitative
Illuma Clinique
3
850 Ron
 • Pretul tratamentului cu Botox pentru o zona porneste de la 850 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Produse calitative
 • Efecte de lunga durata
 • Buna pregatire
 • Implicare si profesionalism
 • Rezultate remarcabile
Beauty Art
750 Ron
 • Pretul tratamentului cu Botox pentru o zona porneste de la 750 Ron
 • Amabilitate
 • Implicare si empatie
 • Buna pregatire
 • Rezultate placute
 • Servicii ireprosabile
 • Atmosfera primitoare
 • Personal competent
Spitalul Zetta
700 Ron
 • Pretul tratamentului cu Botox pentru o zona porneste de la 700 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Medici cu experienta
 • Focus pe pacient
 • Gama variata de servicii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 4 clinici specializate in aplicarea tratamentului cu botox in Bucuresti, Sectorul 2

Vrei sa te bucuri de un ten intinerit, iar doctorul specializat in medicina estetica ti-a recomandat tratamentul cu botox in Bucuresti, Sectorul 2 pentru a obtine rezultatele dorite? Atunci te incurajam sa citesti cu atentie pana la final pentru a descoperi care sunt optiunile catre care iti poti indrepta atentia, dar si care sunt cadrele medicale la care poti apela cu incredere:

1. Clinica Prestige

Clinica Prestige este o optiune renumita in Bucuresti, Sectorul 2 catre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa pui in aplicare cateva sedinte de aplicare a botoxului. Personalul care isi desfasoara activitatea in cadrul acestei unitati este bine pregatit si experimentat in aplicarea tratamentelor cu toxina botulinica, acid hialuronic, lifting fire bioresorbabile. De asemenea, pacientii isi pot indrepta atentia si catre multiplele servicii de chirurgie plastica. Printre tratamentele cu botox care sunt puse in aplicare se numara si: corectie riduri de expresie, frunte, cearcane, tratament hiperhidroza axilara. Rezultatele obtinute sunt rapide si de durata, sedintele de intretinere fiind efectuate dupa 3-4 luni de la aplicarea initiala.

Pretul pentru o sedinta de injectare cu botox este de 400 lei.

Aproape toate recenziile postate in mediul online sunt pozitive, avand in vedere ca majoritatea pacientilor care au apelat la serviciile clinicii Prestige s-au declarat multumiti de interactiunea dintre ei si specialisti. Produsele utilizate sunt de o calitate superioara, ceea ce inseamna ca rezultatele obtinute sunt rapide si de o perioada cat mai indelungata. Personalul are o experienta vasta in aplicarea tratamentului cu botox, sprijinindu-si pacientii sa isi recapete increderea in propriul sine. De asemenea, mediul este primitor, iar atmosfera prietenoasa.

2. Skin Clinic

A doua optiune din top, Skin Clinic, este o varianta la care iti recomandam sa mergi daca vrei sa te bucuri de rezultate ireprosabile in urma aplicarii tratamentului cu botox in Bucuresti, Sectorul 2. In cadrul sau isi desfasoara activitatea dr. Daniela Taher, medic specialist in dermatologie estetica. Dupa finalizarea studiilor de specialitate, a continuat perfectionarea in domeniul chirurgiei dermatologice si dermatologiei estetice. De asemenea, a urmat o multime de cursuri de pregatire in domeniul laserelor ablative, vasculare, pigmentare, tehnici non-invazive de intinerire cutanata, liposuctie si transfer de grasime. In plus, a participat la numeroare congrese internationale de medicina estetica si dermatologie, pentru imbunatatirea abilitatilor. 

Pretul unei sedinte de injectare cu botox porneste de la 750 lei si ajunge la 1.700 lei in functie de zone (glabela, funte, ochi, gat).

Cand vine vorba de recenzii, majoritatea sunt pozitive, pacientii fiind multumiti de interactiunea cu medicul specialist. Tratamentul pus in aplicare este unul ireprosabil, cu efecte de lunga durata, multumita medicului, care are o experienta vasta in domeniu. Aceasta asigura consultatii amanuntite, in urma carora stabileste care sunt urmatoarele etape pe care trebuie sa le puna in aplicare. Amabilitatea, buna pregatire si implicarea de care da dovada sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii se declara multumiti de serviciile sale.

3. Illuma Clinique

Illuma Clinique este o alta optiune catre care iti poti indrepta atentia daca locuiesti in Sectorul 2 si vrei sa beneficiezi de un tratament de injectare a botoxului. Aceasta clinica se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor care sunt in cautarea unor modalitati de intinerire a pielii. Injectarile cu toxina botulinica sunt incluse in departamentul de estetica faciala, in cadrul caruia isi desfasoara activitatea un personal bine pregatit si experimentat in obtinerea rezultatelor dorite. Injectarile cu botox au ca scop: estomparea ridurilor de expresie, tratamentul hiperhidrozei / transpiratiei excesive si slimming face / tratamentul bruxismului. Pentru ca se folosesc produse de inalta calitate, efectele obtinute sunt ireprosabile si de lunga durata.

Pretul pentru o sedinta de tratament cu botox incepe de la 850 lei si ajunge la 2.300 lei.

Clinica de ingrijire a pielii din capitala este puternic frecventata si a primit o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor, datorita faptului ca acestia beneficiaza de servicii ireprosabile. Unitatea de estetica si infrumusetare dispune de produse calitative, prin intermediul carora tratamentele aplicate au efecte de lunga durata. Personalul are buna pregatire in domeniu, implicare si da dovada de profesionalism, iar rezultatele obtinute sunt de-a dreptul remarcabile.

4. Beauty Art Aesthetics

Beauty Art Aesthetics este un salon de infrumusetare din Sectorul 2 catre care iti poti indrepta atentia pentru a beneficia de un tratament cu botox la o calitate superioara. Clinica a fost fondata in anul 2014 si inca de la inceput, pacientii care au apelat la serviciile sale au beneficiat de interactiune eficienta cu specialistii, dar si de programe personalizate de infrumusetare in functie de propriile necesitati. Injectarile cu toxina botulinica au loc in urmatoarele zone: frunte, intersprancenar, zona ochilor. Acestea se folosesc si pentru ridurile fumatorului, tratarea hiperhidrozei axilare, palmare etc. 

Pretul pentru o injectare cu botox incepe de la 750 lei si ajunge la 2.500 lei per sedinta.

Aproape toate recenziile postate in mediul online sunt pozitive, datorita faptului ca pacientii au avut sansa de a beneficia de servicii ireprosabile. Echipa da dovada de amabilitate, implicare, empatie si o buna pregatire in aplicarea tratamentelor si serviciilor estetice, rezultatele obtinute fiind pe masura asteptarilor. De asemenea, clinica este de o curatenie impecabila, iar atmosfera este primitoare pentru fiecare persoana in parte, pacientii beneficiind de indicatii utile din partea personalului competent.

5. Spitalul Zetta

Spitalul Zetta este primul hub de chirurgie plastica din Romania fondata in 2012 care ofera o gama larga de servicii, printre care se regasesc servicii de chirurgie plastica estetica, proceduri estetice minim invazive, chirurgie plastica reconstructiva. In cadrul spitalului isi desfasoara activitatea unii dintre cei mai buni medici din tara, oferind un standard inalt de siguranta si confort. Una dintre procedurile estetice non-invazive care se regasesc in lista de servicii a spitalului este injectarea cu toxina botulinica si poate fi utilizata pentru a reduce sau elimina ridurile din zona fruntii, ochilor si gatului.

Pretul pentru o sedinta de tratament cu botox incepe de la 700 lei si ajunge la 2.100 lei.

Pacientii se declara multumiti in mediul online de serviciile spitalului Zetta, oferindu-i o multitudine de recenzii pozitive. Acestia apreciaza curatenia, amenajarea moderna din acest spatiu si profesionalismul, empatia si dedicarea intregului personal in a oferi servicii de cea mai buna calitatea pacientilor care le trec pragul.

Concluzii

Ai luat hotararea de a incepe un tratament cu botox in Bucuresti, Sectorul 2, pentru a te bucura de un ten intinerit, luminos si radiant? Atunci te incurajam sa citesti cu atentie informatiile prezentate anterior in articol, pentru a descoperi care sunt clinicile catre care iti poti indrepta atentia cu incredere.