Meniu

Botox Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tineretea si frumusetea merg mana in mana, aspect reflectat si de evolutia produselor antiaging, a tehnologiilor de rejuvenare a pielii si de amploarea pietei de servicii aferente si nu va fi de mirare faptul ca vei gasi multe clinici si centre de medicina estetica atunci cand cauti injectari cu botox in Sibiu. Ca in orice alta decizie de cumparare, evident ca doresti inainte de toate calitate a produselor si prestatiilor in care investesti, ceea ce s-ar traduce acum intr-o interventie reusita de estompare a ridurilor de pe chip.

In articolul de fata vei gasi un ghid util cu ajutorul caruia vei identifica cele mai bune clinici medicale din Sibiu in care se realizeaza proceduri estetice neinvazive si te vei putea decide care dintre acestea este mai potrivita nevoilor tale.

Unde mergi pentru injectii cu botox in Sibiu?

Toxina botulinica de uz medicinal este folosita azi cu succes in interventiile de stergere a ridurilor de expresie de pe fata si in tratamentul transpiratiei excesive la nivelul palmelor sau al axilelor si, indiferent in ce scop iti doresti sa beneficiezi de un tratament cu botox in Sibiu, iti stau la dispozitie clinicile medicale de top din clasamentul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Botox
Rating
Website
Dr. Harceaga
Clinica-Verificata
200 Euro
 • Pretul injectiilor cu botox in trei zone ale fetei este 200 Euro
 • Medic exceptional
 • Profesionist desavarsit
 • Rezultate uimitoare
 • Comunicare buna cu pacientii
 • Fire deschisa si agreabila
Novo Clinique
200 Euro
 • Pretul injectiilor cu botox in trei zone ale fetei este 200 Euro
 • Servicii exceptionale
 • Medici bine pregatiti
 • Personal competent si amabil
 • Organizare buna
 • Punctualitate la programari
 • Tratamente eficiente
Derma Top
250 Euro
 • Pretul injectiilor cu botox in trei zone ale fetei este 250 Euro
 • Profesionalismul medicilor
 • Seriozitate si meticulozitate in diagnostic si tratament
 • Aparatura de ultima generatie
 • Explicatii detaliate oferite pacientilor
Policlinica Astra
200 Euro
 • Pretul injectiilor cu botox in trei zone ale fetei este 200 Euro
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si dedicati meseriei
 • Personal amabil si politicos
 • Confidentialitate
 • Coordonare si comunicare deficitara intre medici si personalul de la receptie, in detrimentul pacientilor
Med Elite
200-250 Euro
 • Pretul injectiilor cu botox in trei zone ale fetei este 200-250 Euro
 • Personal profesionist
 • Interventii reusite
 • Atmosfera primitoare
 • Receptia raspunde greu la telefon
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care se realizeaza injectii cu botox in Sibiu

Ai decis ca este cazul sa apelezi la un tratament cu botox in Sibiu, insa nu stii care ar fi cea mai potrivita clinica spre care sa te indrepti pentru procedura nechirurgicala de estompare a ridurilor. Sectiunea urmatoare a articolului te va ajuta sa te decizi, pornind de la considerente precum calitatea serviciilor, preturile practicate si opiniile pacientilor care au calcat deja pragul centrelor medicale din top.

1. Dr. Olimpiu Harceaga

Dr. Olimpiu Harceaga, medic cu dubla specializare, in chirurgie plastica si dermatologie, experienta si stagii de perfectionare in clinici europene renumite in medicina estetica, ofera pacientilor din Sibiu o gama larga de interventii chirurgicale pentru fata, gat, sani si corp, precum si proceduri nechirurgicale pentru infrumusetare si rejuvenare: fillere cu acid hialuronic, injectii cu botox pentru tratamentul ridurilor, tratamente cu laser, peeling chimic, microdermoabraziune, microneedling, remodelare corporala prin radiofrecventa. Medicul colaboreaza cu mai multe clinici din tara, iar la Sibiu il poti gasi la Centrul Medical Proctoven.

Tratamentul cu 50 de unitati de toxina botulinica, necesara pentru injectarea a trei zone ale fetei (de exemplu ochi, frunte, sprancene) costa 200 de euro.

Pacientii dr. Harceaga au acordat 5 stele din 5 pentru activitatea acestuia. In recenziile de pe Google se mentioneaza ca este un medic exceptional, un profesionist desavarsit, care pretuieste naturaletea inainte de toate, pentru care conteaza fiecare detaliu, ceea ce duce la rezultate uimitoare ale interventiilor. Se asemenea, doctorul este apreciat pentru buna comunicare cu pacientii si pentru firea sa deschisa si agreabila.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Olimpiu Harceaga
Vezi Pareri

2. Novo Clinique

Cabinetul de Dermato-estetica al Novo Clinique din Sibiu pune la dispozitia pacientilor proceduri estetice minim-invazive: microneedling Dermapen 4, PRP-terapia vampir, injectare cu achid hialuronic, tratamentul ridurilor cu botox, peeling chimic, cauterizare leziuni cutanate. Clinica Novo este un centru medical pluridisciplinar, de analize, consultatii si tratamente, in care echipa de medici tineri si entuziasti se preocupa de confortul, intimitatea si problemele pacientilor, actionand interdisciplinar pentru tratarea acestora. Dr. Roxana Craciun, medic specialist chirurgie generala, si dr. Alexandra Barbu, medic specialist dermato-venerologie, se ocupa de serviciile de medicina estetica.

Pretul injectiilor cu botox in trei zone ale fetei este de 200 de euro.

Pacientii sunt multumiti de serviciile Novo Clinique, pe care le considera exceptionale. De asemenea, in recenziile scrise, ei declara ca au intalnit aici medici bine pregatiti, personal amabil si competent, organizare buna, informatii complete oferite pacientilor, punctualitate si tratamente eficiente.

3. Derma Top

Derma Top este clinica de dermato-venerologie si estetica infiintata de prof. univ dr. Maria Rotaru, medic primar dermato-venerolog, doctor in stiinte medicale, seful sectiei Dermatologie a Spitalului Judetean din Sibiu, si are o activitate bogata, oferind consultatii si tratamente pentru afectiunile pielii, la pacienti de toate varstele, si proceduri de estetica si cosmetologie – peeling chimic, injectari cu botox, fillere dermice, mezoterapie, laser, Dermapen. Echipa completa a clinicii este alcatuita azi din patru medici dermatologi cu experienta.

Pentru tratamentul a trei zone de injectare a toxinei botulinice vei plati 250 de euro.

Pacientii se declara multumiti de aceasta clinica, in care spun ca au intalnit profesionalism, seriozitate si meticulozitate in diagnostic si tratament, aparatura de ultima generatie, amabilitate si explicatii detaliate ale afectiunilor si procedurilor.

4. Policlinica Astra

La Policlinica Astra, dr. Corina Petcu, medic specialist in dermatologie estetica, realizeaza, in urma unei consultatii de specialitate, tratamente de reducere a ridurilor si transpiratiei excesive cu botox, fillere cu acid hialuronic, mezoterapie, remodelare corporala, tratamentul acneei si al petelor faciale, tratamentul caderii parului. Policlinica din Sibiu a fost infiintata in anul 1999 si dispune azi de o paleta impresionanta de servicii medicale, cu ajutorul unei echipe de peste 40 de medici care asigura pacientilor consultatii de specialitate, investigatii medicale si analize de laborator.

Injectiile cu toxina botulinica in trei zone ale fetei te vor costa 200 de euro.

Majoritatea pacientilor spun ca au gasit la Policlinica Astra servicii de calitate, medici profesionisti si dedicati meseriei, personal amabil si politicos. Sunt si persoane care au lasat recenzii in care reclama o lipsa de coordonare si comunicare intre medici si personalul de la receptie, care nu poate oferi informatiile necesare pacientilor.

5. Med Elite

Centrul Medical Med Elite activeaza de 15 ani pe piata serviciilor de medicina estetica din Sibiu si este locul in care pacientii pot conta pe un personal caracterizat de profesionalism si performanta in chirurgie plastica si estetica, care efectueaza interventii chirurgicale si tratamente anti-aging neinvazive, injectari cu botox si acid hialuronic, peeling chimic, mezoterapie.

Tarifele practicate pentru injectiile cu botox variaza de la 200 la 250 de euro pentru mai multe zone ale fetei.

Pacientii se declara in mare parte multumiti de serviciile clinicii. Printre punctele forte se numara personalul profesionist, interventiile reusite si atmosfera primitoare. Nemultumirile pacientilor vin din faptul ca receptia raspunde greu la telefon.

Concluzii

Atunci cand ai cinci optiuni de top pentru clinici si centre de medicina estetica in care se efectueaza injectari cu botox in Sibiu, documentarea in vederea alegerii corecte pentru tine poate sa fie un proces de durata, insa cu ajutorul acestui articol vei reusi sa iei mult mai rapid cea mai buna decizie. Orice alegere ai face, poti avea garantia profesionalismului si experientei medicilor, a unei consilieri de specialitate competente, insotita de explicatii si prezentarea tuturor etapelor si efectelor procedurii.

In Sibiu, clinicile de medicina estetica pun accent pe confortul si grija fata de pacienti, folosind substante de calitate si interventii sigure si eficiente, prin care te vei putea bucura de un ten intinerit, de pe care tratamentul cu botox va sterge urmele trecerii timpului.