Meniu

Cardiologie bilet trimitere Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Un medic de familie poate recomanda o consultatie la cardiologie cu bilet de trimitere in Bucuresti in mai multe situatii: hipertensiune arteriala, colesterol ridicat, istoric familial de boli cardiace precoce, obezitate, stres cronic sau fumat. Mai mult, dupa varsta de 40 de ani, specialistii recomanda evaluari cardiologice regulate, mai ales in conditiile unor factori de risc.

In acest articol vei descoperi cele mai apreciate clinici de cardiologie din Bucuresti la care te poti prezenta cu bilet de trimitere, astfel ca serviciile pe care le soliciti pot fi gratuite sau pot avea un pret mai mic decat cel normal. Descopera care sunt aceste clinici, ce medici cardiologi renumiti activeaza in cadrul lor si ce servicii pun in slujba sanatatii inimii.

Cat costa consultatia la cardiologie fara bilet de trimitere in Bucuresti?

Dupa cum probabil banuiai, tarifele pentru o consultatie la cardiologie, fara bilet de trimitere, variaza in Bucuresti. Te invitam sa vizualizezi tabelul de mai jos pentru a afla cum fluctueaza preturile si a sti ce buget sa stabilesti pentru o consultatie la medicul cardiolog.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
ICC
Clinica-Verificata
350 Ron
 • Pret Consultatie 350 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Colectiv multidisciplinar
 • Medici profesionisti
 • Empatie si rabdare
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Explicatii detaliate si usor de inteles
 • Aparatura moderna
Clinica Diamed
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici cu experienta
 • Amabilitate
 • Comunicare eficienta medic-pacient
 • Dotari moderne
 • Diversitate de servicii medicale
Dr. Georgescu
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Medic specialist
 • Gama variata de servicii
 • Program flexibil
 • Atmosfera placuta
Bio Terra Med
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Diverse pachete
 • Curatenie
 • Programari nerespectate
P. Baba Novac
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de cardiologie cu sau fara bilet de trimitere
 • Doi medici cardiologi
 • Ecografie cardiaca
 • Holter TA si holter EKG
 • Personal amabil
 • Tarife accesibile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce clinici ofera consultatii de cardiologie cu bilet de trimitere in Bucuresti?

Sunt cinci clinici de top in Bucuresti la care te poti prezenta cu bilet de trimitere pentru o consultatie si investigatii de cardiologie. Descopera care sunt acestea, in continuare!

1. InterCardioClinique

InterCardioClinique se numara printre clinicile din Bucuresti pe care le poti alege pentru consultatia de cardiologie cu bilet de trimitere. Aceasta clinica pune la dispozitia pacientilor o gama completa de investigatii de diagnostic si monitorizare pentru afectiunile cardiologice, iar colectivul reuneste medici primari si medici specialisti cu experienta vasta in domeniu. Se foloseste aparatura medicala de ultima generatie, care asigura performanta actului medical si precizia in diagnostic. Investigatiile sunt repartizate pe supraspecializari, iar ulterior interpretarii acestora medicii colaboreaza pentru determinarea planului de tratament potrivit. Sunt acoperite toate supraspecializarile cardiologiei si pacientul poate beneficia de consultatii de cardiologie generala, cardiologie interventionala, aritmologie etc. 

Fara bilet de trimitere, pretul normal al consultatiei de cardiologie generala este de 350 lei.

Aceasta clinica se bucura de feedback pozitiv din partea pacientilor. In mediul online, sunt disponibile sute de recenzii venite din partea celor care au ales InterCardioClinique si conform carora serviciile sunt de calitate. Colectivul multidisciplinar este caracterizat de amabilitate, profesionalism, empatie, rabare si atentie la nevoile pacientului. Medicii ofera explicatii detaliate, dar in acelasi timp usor de inteles. Pacientii se declara placut impresionati de felul in care arata clinica si de echipamentele moderne din dotarea acesteia. Cele mai multe recenzii sunt pozitive, insa exista si persoane care sustin ca programarile se decaleaza.

Vezi parerile pacientilor despre InterCardioClinique
Vezi Pareri

2. Clinica Diamed

In Bucuresti, una dintre cele mai bune clinici unde se efectueaza consultatii de cardiologie cu bilet de trimitere este Clinica Diamed. Pe langa cardiologie, sunt disponibile servicii si din alte specialitati medicale: endocrinologie, medicina interna, psihiatrie si EKG. Aici pot fi efectuate investigatii complexe, cu aparatura de ultima generatie. Obiectivul clinicii este de a oferi pacientilor acces la servicii inalt calitative de ingrijire a sanatatii. Din colectiv fac parte medici cu experienta, care au participat de-a lungul anilor de activitate la congrese nationale si internationale, prin care si-au consolidat cunostintele si au ramas la curent cu ultimele metode de diagnostic si tratament. 

Fara bilet de trimitere, pacientul va achita suma de 200 lei pentru consultatia de cardiologie. 

Conform pacientilor, Diamed este o clinica foarte buna, unde pacientii sunt tratati cu seriozitate si profesionalism. Medicii au experienta, sunt amabili si comunica eficient cu pacientul. Clinica este dotata cu aparatura moderna, ceea ce reprezinta un avantaj observat de multi dintre cei care au trecut pragul acestei unitati medicale. 

3. Dr. Dragos Georgescu 

Unul din cabinetele spre care se pot orienta oamenii care au nevoie de servicii de cardiologie prin intermediul biletului de trimitere in Bucuresti este cel al Dr. Dragos Georgescu. Portofoliul de servicii cuprinde consultul cardiologic de specialitate, evaluarea periodica a evolutiei pacientului, electrocardiografia, echocardiografia etc. Chiar si persoanele care nu au bilet de trimitere au posibilitatea sa beneficieze de servicii de calitate la preturi accesibile. Cu privire la programari, acestea se fac doar telefonic. Medicul este prezent la cabinet de luni pana vineri, atat in prima jumatate a zilei, cat si in a doua, asa ca pacientii au mai multe optiuni de programare. 

In mod normal, pretul consultului initial de cardiologie este de 250 de lei. 

Activitatea cabinetului Dr. Dragos Georgescu iese in evidenta prin calitatea serviciilor prestate aici. Mai mult decat atat, medicul ii ofera pacientului toata atentia de care acesta are nevoie pentru a vorbi despre simptomele sale, intr-un spatiu sigur si confortabil. Exista si persoane care nu au rezonat cu tratamentul recomandat de medic. 

4. Bio Terra Med  

O alta clinica in cadrul careia se efectueaza un portofoliu variat de servicii de cardiologie cu ajutorul biletului de trimitere in Bucuresti este Bio Terra Med. Din acest departament fac parte medici primari si specialisti ca Dr. Ruxandra Negoi, care efectueaza atat consultatii decontate prin CNAS cat si servicii cu plata, Dr. Mihaela Bolog si Dr. Cristina Olteanu. Gama de servicii este una variata, in care sunt incluse consultatiile de specialitate, EKG-ul cu sau fara interpretare, proba de efort, spirometria simpla etc. De asemenea, centrul pune la dispozitia persoanelor interesate diverse pachete de servicii, ca de exemplu cel alcatuit din ecocardiografie, EKG si test de efort cu Dr. Ruxandra Negoi. De serviciile de la aceasta clinica pot beneficia atat pacientii adulti, cat si copiii, inclusiv sugari si nou-nascuti. 

Pretul consultatiei de cardiologie fara bilet de trimitere este de 250 de lei. 

Persoanele care au beneficiat de serviciile prestate in cadrul centrului Bio Terra Med au apreciat echipa medicala din mai multe puncte de vedere: amabilitate, buna pregatire, atentie la detalii etc. Spatiul in care medicii isi desfasoara activitatea este curat si bine organizat. Totusi, o problema de care s-au lovit mai multi pacienti este cea a programarilor care nu sunt respectate. 

5. Policlinica Baba Novac

Si in Policlinica Baba Novac din Bucuresti sunt servicii de cardiologie cu bilet de trimitere sau fara. Sunt doi medici specialisti cardiologi in aceasta locatie: dr. Alis Cristofor, cu competenta in ecografie si dr. Camelia Mihaela Georgescu, cu competente in: ecografie doppler vascular, ecografie cardiaca si transtoracica. Medicii cardiologi  de la Baba Novac le ofera pacientilor din Bucuresti si nu numai, urmatoarele servicii: consultatii si controale, EKG cu interpretare, ecografie cardiaca, holter TA (tensiune arteriala) sau holter EKG cu interpretare la 24 sau 48 de ore. Serviciile sunt oferite in contract cu CASMB, pe baza biletului de trimitere, iar pacientii care doresc pot beneficia de ele si contra cost.  

Pretul unei consultatii fara bilet de trimitere este de 200 de lei.

Serviciile acestei policlinici sunt evaluate de pacienti pe internet ca fiind de buna calitate. Cei mai multi bucuresteni spun ca au fost tratati de medici profesionisti si devotati meseriei, care ofera explicatiile si informatiile necesare cu calm si rabdare. Sunt apreciate, de asemenea, tarifele accesibile si amabilitatea personalului de la receptie. La capitolul nemultumiri a fost punctata, printre altele, perioada lunga de asteptare a pacientilor pentru a fi preluati de un medic. 

Concluziile noastre

Pentru servicii de cardiologie cu sau fara bilet de trimitere in Bucuresti, clinicile pe care ti le-am prezentat sunt printre cele mai apreciate. Este important sa te programezi la un consult de rutina pentru evaluarea sanatatii inimii, pentru ca astfel poti identifica din timp afectiuni precum aritmii sau hipertensiune arteriala.

Detectarea precoce a problemelor cardiace previne complicatiile grave si imbunatateste calitatea vietii. De aceea, nu lasa problemele sa se agraveze si solicita medicului de familie un bilet de trimitere pentru o consultatie la cardiolog!