Meniu

Eco doppler Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru o buna functionare a inimii si a sistemului vascular, sanatatea arterelor si a venelor este esentiala, iar in acest sens, o investigatie eco doppler in Cluj poate sa ofere informatii valoroase despre sistemul arterial periferic sau sistemul venos periferic al pacientului, ajutandu-l pe medic in stabilirea celui mai adecvat tratament pentru pacientii cu diverse afectiuni.

Ecografia poate fi realizata la una dintre clinicile specializate, oferind indicii asupra circulatiei sangelui prin artere sau vene, daca exista depuneri de colesterol sau tromboze venoase și inlaturand astfel, printr-un tratament corespunzator, riscul unui accident vascular. Oras dotat cu o retea complexa de clinici medicale dedicate diferitelor probleme de sanatate, Clujul ofera pacientilor si posibilitatea efectuarii acestei investigatii.

Unde mergi pentru eco doppler in Cluj?

Inainte de a incerca sa gasesti o clinica unde poti realiza aceasta procedura investigativa, o privire atenta in tabelul de mai jos, in care se gasesc cele mai bune clinici unde poti efectua eco doppler la Cluj, iti poate fi de un real folos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Eco Doppler
Rating
Website
Programare Online
Centrokinetic
1 Clinica-Verificata
350-450 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie Doppler variaza intre 350-450 Ron
 • Buna pregatire
 • Experienta vasta
 • Profesionalism
 • Rezultate exceptionale
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament personalizat
 • Atmosfera primitoare
 • Amabilitate
Anastasios
2
290-370 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie Doppler variaza intre 290-370 Ron
 • Personal amabil si bine pregatit
 • Aparatura de ultima generatie
 • Interventii si tratamente moderne
 • Curatenie
Integria Medical
3
120-390 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie Doppler variaza intre 120-390 Ron
 • Servicii specializate pe mai multe domenii
 • Aparatura medicala bazata pe tehnologii noi
 • Medici cu experienta
 • Servicii de calitate
Promedis
170-280 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie Doppler variaza intre 170-280 Ron
 • Screening preventiv
 • Gama larga de servicii
 • Reducere de 10% pentru elevi, studenti si pensionari
 • Diverse eco doppler
 • Atmosfera placuta
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 4 clinici unde poti beneficia de eco doppler

Daca esti din Cluj si urmeaza sa efectuezi eco doppler, urmatoarele paragrafe iti pot fi utile in identificarea celei mai potrivite clinici, care sa raspunda le nevoie si exigentele tale:

1. Centrokinetic

Centrokinetic este o unitate medicala din Cluj Napoca spre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa beneficiezi de o investigatie eco Dopper la o calitate superioara. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Raul Sandor, medic specialist in chirurgie vasculara si dr. Petru Ilies, medic specialist in geriatrie si medicina de familie, competenta de ecografie. Datorita faptului ca cei doi medici au la dispozitie aparaturi de ultima generatie, pot fi puse in aplicare o multime de investigatii precise (ecografii, EMG, EEG, recuperare medicala), prin intermediul carora medicii pot afla un diagnostic corect. Ulterior, pot stabili si un plan eficient de tratament. De regula, investigatia dureaza intre 15 si 30 de minute, in timpul acesta medicul verificand cu atentie starea de sanatate a arterelor cervicale sau carotide. Rezultatele sunt remarcabile, acestea fiind rapide si precise. 

Pretul pentru o ecografie Doppler variaza intre 350 si 450 lei.

Toti pacientii care au apelat la cabinetul din Cluj Napoca se declara multumiti de serviciile de care au beneficiat. Pentru ca personalul medical da dovada de o buna pregatire in domeniu, experienta vasta si profesionalism, rezultatele obtinute sunt exceptionale, diagnosticarea este corecta intotdeauna, iar planul de tratament stabilit este elaborat cu atentie in functie de necesitatile pacientului. De asemenea, atmosfera este primitoare, fiecare persoana fiind primita cu amabilitate.

Vezi parerile pacientilor despre Centrokinetic
Vezi Pareri

2. Anastasios

Anastasios este o alegere foarte populara in randul locuitorilor din Cluj si nu numai pentru eco doppler, avand o echipa medicala formata din peste 30 de medici primari si specialisti, asistente si secretare medicale, care isi propun sa abordeze fiecare pacient cu compasiune, profesionalism, discretie si sa ofere fiecaruia dintre acestia un diagnostic corect si un tratament adecvat.

Ecografia doppler se poate efectua atat pentru artere, cat si pentru vene, pentru unul sau ambele membre. Pretul variaza in functie de zona investigata: ecco doppler carotidian – 290 lei, ecco doppler venos 1 membru – 370 lei.

Recenziile clientilor confirma amabilitatea personalului clinicii din Cluj si disponibilitatea acestuia de a raspunde la orice intrebari despre interventii si tratamente. Profesionalismul echipei medicale, interactiunea cu pacientii si curatenia sunt foarte apreciate de cei care au beneficiat de servicii aici si care nu au ezitat sa le recomande mai departe. Implicarea medicilor si dorinta acestora de a raspunde la nevoile pacientilor sunt alte doua avantaje evidentiate in recenziile din mediul online. Exista si cativa pacienti care nu sunt tocmai multumiti de timpul de asteptare inaintea consultatiei si de atitudinea unor membri din randul personalului medical.

3. Integria Medical

Clinica ofera o serie de servicii medicale specializate pe mai multe domenii, personal bine pregatit si aparatura moderna, fiind una dintre optiunile principale ale pacientilor din Cluj care trebuie sa faca eco doppler. La acest centru medical, pacientii pot beneficia de experienta a trei medici specialisti cardiologi: dr. Cristina Vlad – medic primar cardiolog, dr. Cristina Chirila – medic specialist cardiolog și dr. Alin Iliescu – medic primar cardiolog.

Pretul investigatiei difera in functie de zona vizata, astfel:, eco doppler vena cava si vene iliace – 120 lei, eco doppler artere renale – 350 lei, venoasa membre inferioare – 370 lei si ecografia doppler arteriala, atat pentru membrele superioare, cat si pentru cele inferioare – 390 lei.

Printre avantajele remarcate de pacientii clinicii se numara profesionalismul medicilor si implicarea acestora, iar serviciile sunt descrise ca fiind calitative. Un alt aspect pozitiv este modul de organizare al clinicii. Din aceste considerente, clinica este recomandata de catre cei care i-au trecut pragul.

4. Promedis

Echipa de specialisti ai clinicii se concentreaza pe screening preventiv si prezinta clientilor sai o gama larga de servicii, motiv pentru care constituie o alegere buna pentru efectuarea unui eco doppler in judetul Cluj. Centrul Medical Promedis ofera pacientilor o reducere de 10% a pretului consultatiilor si investigatiilor pentru elevi, studenti si pensionari.

Ecografia vasculara doppler poate fi efectuata sub urmatoarele forme: eco doppler arteriala, eco doppler venoasa, eco doppler carotidiana. In funcție de tipul pentru care pacientul opteaza, preturile pot varia intre 170 si 280 de lei.

O parte dintre pacientii acestei clinici si-au relatat experienta si in mediul online, iar cei mai multi dintre ei recomanda serviciile clinicii, caracterizand atmosfera ca fiind una placuta, datorita personalului amabil, pozitiv si mai ales, profesionist. Tratamentele sunt explicate pas cu pas, iar locatia este descrisa drept curata si estetica. Chiar si asa, exista mai multe nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor si la timpul indelungat de asteptare.

Concluziile noastre  

Rezultatul unui eco doppler efectuat la o clinica reputata din Cluj este de mare ajutor in stabilirea diagnosticului corect, a unui tratament adecvat, iar investigatia are ca scop atat prevenirea, cat si identificarea si rezolvarea unor probleme circulatorii severe care, nediagnosticate la timp, pot creste riscul unui accident vascular.

Daca locuiesti in Cluj si ai citit recomandarile de mai sus, iti va fi usor sa gasesti o clinica medicala specializata care efectueaza o ecografie doppler vasculara. Daca vii din alt oras, special pentru investigatii medicale, in interes de serviciu sau cu scop turistic, poti accesa site-urile clinicilor incluse in acest top al centrelor care efectueaza eco doppler de calitate in Cluj-Napoca.