Meniu

Chirurgie cardiovasculara Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Este absolut normal sa te sperie gandul ca iti lasi inima la propriu in mainile cuiva si vei dori sa te asiguri de competenta indubitabila a medicului si de cele mai bune conditii pentru desfasurarea interventiei, de aceea cautarea unor servicii ireprosabile de chirurgie cardiovasculara in Bucuresti implica o mare responsabilitate. Este adevarat ca in Capitala nu lipsesc specialistii in acest domeniu delicat al medicinei, insa vrei sa te asiguri ca ai facut cu adevarat cea mai buna alegere pentru sanatatea inimii tale.

Articolul de mai jos iti pune la dispozitie un ghid util al clinicilor in care poti beneficia de o interventie chirurgicala cardiovasculara in Bucuresti, la medici renumiti, care lucreaza cu aparatura de ultima generatie.

Ce optiuni ai pentru chirurgie cardiovasculara in Bucuresti?

O interventie delicata cu ajutorul careia sa te poti bucura de o viata normala alaturi de cei dragi este conditionata de identificarea unui chirurg bun, care sa garanteze succesul unei interventii de chirurgie cardiovasculara in Bucuresti. Il poti gasi la una dintre clinicile din clasamentul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Bypass
Rating
Website
Angiomedica
Clinica-Verificata
33.500 Ron
 • Pret bypass aortocoronarian 33.500 Ron
 • Profesionalismul si competenta medicilor
 • Interventii complexe incununate de succes
 • Personal amabil
 • Curatenie ireprosabila
 • Timp mare de asteptare
Sanador
36.000-46.000 Ron
 • Pret bypass coronarian 36.000-46.000 Ron
 • Tratament de calitate in spital
 • Medici profesionisti si amabili
 • Preturi mari
 • Conditii asemanatoare celor din spitalele de stat
Medicover
40.000 Ron
 • Pret bypass aortocoronarian 40.000 Ron
 • Medici competenti si amabili
 • Tratamente eficiente
 • Timp de asteptare mare
 • Acces dificil la servicii in baza abonamentului
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor unde poti face interventii de chirurgie cardiovasculara in Bucuresti

Sunt multe considerente pe care le poti avea in vedere atunci cand cauti clinica potrivita pentru o interventie de chirurgie cardiovasculara in Bucuresti, incepand cu medicul care efectueaza procedura, conditiile in care are loc operatia, etapele inainte si dupa interventie, internarea, dar si costurile serviciilor. In randurile ce urmeaza vei gasi informatii care te vor ajuta sa te hotarasti incotro sa te indrepti pentru a-ti rezolva problema de sanatate.

1. Angiomedica

Clinica Angiomedica si-a inceput existenta in anul 2006, iar 10 ani mai tarziu a devenit primul spital din Bucuresti, din tara si din strainatate specializat in investigarea, diagnosticul si tratamentul bolilor cardiovasculare, cu sediu propriu, ultramodern, care ofera tehnici hibride, chirurgie cardiovasculara minim-invaziva, aritmologie si electrofiziologie. Spitalul dispune de o echipa medicala de exceptie, alcatuita din profesori doctori, conferentiari, medici primari si specialisti cu competente internationale.

Pe site-ul web al clinicii sunt publicate atat preturile pentru consultatiile si investigatiile efectuate in ambulatoriu, cat si pentru serviciile de chirurgie cardiovasculara. Interventiile chirugicale minim invazive efectuate la Angiomedica sunt suportate in regim de co-plata de catre pacient, iar spitalizarea este decontata prin Casa de Asigurari a Municipiului Bucuresti. Pentru  bypass aortocoronarian pe cord batand, minim invaziv, pacientul va plati in regim de contributie personala, 33.500 de lei.

Pacientii sunt multumiti de serviciile spitalului Angiomedica. Ei remarca, prin intermediul recenziilor, profesionalismul si competenta medicilor, interventiile complexe incununate de succes, personalul amabil si curatenia ireprosabila. Exista si pacienti nemultumiti care declara sa vizita la medic a fost conditionata de un timp mare de asteptare.

Vezi parerile pacientilor despre Angiomedica
Vezi Pareri

2. Sanador

Spitalul Clinic Sanador din Bucuresti face parte dintr-o retea vasta de servicii medicale raspandita in intreaga tara si este cel mai mare spital privat din Romania, care dispune de un bloc operator cu 10 sali de operatii, doua laboratoare de cateterism cardiac dotate cu angiografe foarte performante, compartimente specializate de terapie intensiva pentru chirurgia cardiovasculara, precum si de unitate de supraveghere si tratament avansat al pacientilor cardiaci critici.

Spitalul Sanador ofera pacientilor o gama larga de investigatii decontate partial de catre CAS, restul sumei pentru interventiile chirurgicale si spitalizarea aferenta putand fi consultate pe site-ul clinicii. Pentru un bypass coronarian fara investigatii cardiace invazive cu CC catastrofale sau severe, pacientul va achita o contributie personala de la 36.000 la 46.000 de lei.

Experientele diverse ale pacientilor au fost consemnate in recenzii al caror continut variaza de la servicii excelente la dezamagire. Unii dintre pacienti sustin ca au avut parte de un tratament de calitate in spital, ca interventiile au fost de succes, iar unii dintre medici sunt caracterizati de profesionalism, inalta pregatire si amabilitate. Mare parte dintre pacienti spun ca la acest spital privat conditiile nu difera de cele dintr-un spital de stat, ca preturile sunt mari si ca personalul nu este suficient de prompt si amabil.

3. Medicover

Reteaua Medicover are 11 centre in Bucuresti si alte unitati medicale in 14 orase ale tarii si dispune de spitale, clinici, laboratoare si centre de recoltare in Romania, fiind o prezenta cu peste 27 de ani de activitate in tara noastra in domeniul serviciilor de sanatate. In Capitala poti merge pentru o interventie de chirurgie cardiovasculara la Clinica The Bridge Medicover.

Site-ul Medicover pune la dispozitia pacientilor informatii despre serviciile tuturor clinicilor din tara aflate sub umbrela cunoscutului grup international, inclusiv preturile anumitor servicii medicale. Un bypass aortocoronarian minim invaziv are un pret de 40.000 de lei.

Parerile pacientilor sunt impartite in ceea ce priveste experientele avute in Clinica The Bridge Medicover. Unii sustin ca avut parte de tratamente eficiente, de medici competenti si amabili. Pe de alta parte, multi pacienti reclama ca timpul de asteptare este mare si ca este greu sa gasesti medici disponibili daca apelezi la servicii in baza unui abonament.

Concluzii

Daca ti-a fost recomandata o interventie de chirurgie cardiovasculara, in Bucuresti poti beneficia de operatii de succes la una dintre clinicile sau spitalele din Capitala incluse in clasamentul de mai sus. Daca ai parcurs deja articolul, nu vei mai gasi la fel de dificila orientarea pe piata serviciilor medicale in acest domeniu delicat si vei putea sa iei o decizie in cunostinta de cauza, avand informatii documentate despre cele mai bune centre medicale unde poti face interventia, despre echipele de medici si ce presupune operatia in materie de costuri si spitalizare.