Meniu

Chirurgie cardiovasculara Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Locuiesti in Pitesti si vrei sa mergi la cabinetul de chirurgie cardiovasculara pentru a solicita sfatului medicului expert cu privire la simptomele pe care le-ai experimentat in ultima perioada? Patologia cardiovasculara este foarte complexa si trebuie sa fie verificata indeaproape de un medic cardiolog, chirurg cardiovascular sau chiar cardiolog interventionist. Multe dintre afectiunile inimii necesita interventii chirurgicale, adica exact ce se afla in aria de competenta a chirurgului cardiovascular. Iata care sunt investigatiile pe care trebuie sa le faci inainte de o interventie chirurgicala: analize de sange, EKG, test de stres, ecocardiografie Doppler, ecografie Doppler artere carotide. De asemenea, medicul iti poate recomanda si anumite investigatii suplimentare, cum ar fi cele de RMN si CT, pentru o verificare aprofundata a inimii, vaselor de sange si venelor. 

Daca ai luat hotararea de a merge la un cabinet cu aceasta specialitate din Pitesti fie pentru a solicita parerea medicului cu privire la starea de sanatate a inimii, fie pentru a efectua o interventie chirurgicala, iti recomandam sa citesti mai departe pentru a descoperi care clinica este cel mai mult apreciata. 

Care este pretul unei consultatii de chirurgie cardiovasculara in Pitesti?

Pretul aplicat pentru o consultatie de chirurgie cardiovasculara in Pitesti este influentat de nivelul de pregatire a medicului. De exemplu, daca apelezi la ajutorul unui profesor doctor, pretul pentru consultatie ar putea fi mai ridicat in comparatie cu pretul consultatiei la medicul specialist. Consulta-te cu tabelul de mai jos pentru a afla care este tariful pe care trebuie sa il achiti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spitalul Judetean
Clinica-Verificata
180 Ron
  • Pret Consultatie 180 Ron
  • Aparaturi performante
  • Diagnosticare corecta
  • Plan personalizat de tratament
  • Medici implicati
  • Nerespectarea programarilor
  • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde iti poti face o programare pentru o consultatie de chirurgie cardiovasculara in Pitesti?

Ai luat hotararea de a apela la ajutorul unui medic specializat in chirurgie cardiovasculara in Pitesti? Atunci te incurajam sa citesti mai departe pentru a afla unde poti gasi o clinica bine echipata si pregatita pentru a primi indicatiile necesare si pentru a beneficia de o consultatie amanuntita. Iata care este aceasta:

Spitalul Judetean Pitesti

Spitalul Judetean Pitesti este o institutie medicala multidisciplinara catre care multi pacienti isi indreapta atentia atunci cand se confrunta cu afectiuni urgente de sanatate, avand posibilitatea de a gasi si un medic chirurg cardiovascular. Spitalul dispune de dotari moderne si performante, prin intermediul carora pacientii pot beneficia de un act medical ireprosabil si o diagnosticare precisa. Echipa de medici din cadrul departamentului de chirurgie cardiovasculara este formata din doctori pregatiti in medii universitare de renume si in unitati spitalicesti de prestigiu. Printre serviciile puse in aplicare merita mentionate si: consult de specialitate, Doppler venos, pansamente plagi, extragerea firelor de sutura postoperatorii,  bilet trimitere paraclinice si clinice, recomandari  Rp, scrisori medicale, concedii medicale, programarea pacientilor cronici.

Pretul pentru o consultatie de chirurgie cardiovasculara este de 180 lei in cazul pacientilor neasigurati.

Aparaturile performante care asigura rezultate precise reprezinta un aspect de care pacientii sunt multumiti atunci cand apeleaza la ajutorul spitalului din Pitesti. Astfel, diagnosticarea este precisa de fiecare data, medicii avand competenta de a stabili si un plan personalizat de tratament sau de a oferi solutii adecvate pentru fiecare pacient in parte. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate, centrala telefonica suna ocupat mai mereu, iar atitudinea personalului de la receptie nu este prietenoasa.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Judetean Pitesti
Vezi Pareri

Concluzii

Daca ai luat hotararea de a merge la un medic chirurg cardiovascular din Pitesti pentru a beneficia de un diagnostic corect, dar si de un tratament adecvat, te incurajam sa iei in considerare unitatea medicala prezentata anterior. Ai intotdeauna grija de sanatatea ta si tine cont de indrumarile cadrelor medicale competente.