Meniu

Chirurgie toracica Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Afectiunile peretelui toracic si ale pleurei, patologiile traheo-bronho-pulmonare, esofagului, pericardului si diafragmului sunt doar cateva dintre problemele care pot fi diagnosticare si tratate in cadrul departamentului de chirurgie toracica. In Brasov, din fericire, exista trei clinici catre care iti poti indrepta atentia, unde poti beneficia de un ajutor de specialitate in depistarea problemei de sanatate de care suferi. Multumita tehnologiei avansate din prezent, medicii reusesc sa asigure rezultate excelente, indiferent de nivelul de complexitate a bolii, insa, pentru o vindecare precisa, va trebui sa faci investigatii periodic si sa fii consultat de un medic specialist, mai ales daca din cauze genetice sau ale stilului de viata ai predispozitie catre afectiunile amintite mai sus.

Parcurge articolul pana la final si descopera care sunt cele trei clinici din Brasov catre care iti poti indrepta atentia pentru a primi un diagnostic corect. Stim cat de mult conteaza sa ajungi pe mainile unui doctor bine pregatit, asa ca, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta unele dintre cele mai apreciate unitati medicale din acest oras.

Cat costa o consultatie de chirurgie toracica in Brasov?

Pentru ca vrem sa fii la curent cu cele mai noi informatii cu privire la clinicile de chirurgie toracica din Brasov, ti-am pregatit un tabel cu toate tarifele percepute pentru o consultatie de specialitate. Citeste cu atentie si afla care este bugetul pe care trebuie sa il pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
RMN Diagnostica
Clinica-Verificata
500 Ron
 • Pret Consultatie 500 Ron
 • Echipa profesionista
 • Buna pregatire si implicare
 • Atentie la detalii
 • Atmosfera primitoare
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Diagnosticare corecta
 • Plan personalizat de tratament
 • Curatenie impecabila
S. Sf. Constantin
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Curatenie desavarsita
 • Echipamente performante
 • Medici profesionisti
 • Amabilitate si profesionalism
 • Act medical personalizat
 • Atmosfera primitoare
 • Rezultate excelente
 • Nerespectarea programarilor
Regina Maria
370 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 370 Ron
 • Empatie si educatie
 • Amabilitate si profesionalism
 • Medici specialisti si primari
 • Aparaturi performante
 • Investigatii ireprosabile
 • Diagnosticare corecta
 • Plan personalizat de tratament
 • Nerespectarea programarilor
 • Lipsa de implicare a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in chirurgie toracica in Brasov

Vrei sa ceri parerea unui specialist in chirurgie toracica in Brasov, dar nu stii la care clinica sa apelezi? Atunci te incurajam sa citesti cu atentie informatiile pe care ti le-am prezentat in cele ce urmeaza pentru a fi la curent cu toate detaliile necesare. Descopera cat de pregatiti sunt medicii, dar si cat de performante sunt aparaturile care se afla la dispozitia acestora pentru desfasurarea unui act medical ireprosabil:

1. RMN Diagnostica

RMN Diagnostica este o policlinica din Brasov cu multiple specialitati (boli infectioase, cardiologie, chirurgie cardiovasculara, chirurgie plastica si generala, endocrinologie, gastroenterologie etc.) printre care se numara si chirurgia toracica. Unitatea medicala a fost infiintata in anul 2007 in Sibiu, avand la baza serviciile imagistica medicala – rezonanta magnetica (RMN). Ulterior, s-a dezvoltat, integrand si ambulatoriile de specialitate, RMN Diagnostica devenind un centru medical unde pacientii pot beneficia de servicii complete de diagnostic si tratament. In Brasov, policlinica si-a inceput activitatea in anul 2018, iar serviciile de imagistica au fost inaugurate in 2014. Echipa este compusa din medici primari si specialisti cu o buna pregatire in domeniile in care isi desfasoara activitatea, avand o experienta vasta in tratarea pacientilor, oricat de severe ar fi afectiunile cu care se confrunta.

Pretul pentru o consultatie de chirurgie toracica la medicul primar este de 500 lei. De asemenea, iti poti indrepta atentia si catre consultatia de control, al carei tarif este de 320 lei.

Centrul medical de diagnostic imagistic dispune de o echipa profesionista, bine pregatita, implicata si atenta la detalii, care depune toate eforturile ca pacientii sa se bucure de o atmosfera primitoare. Avand in vedere ca aparaturile si echipamentele folosite sunt de ultima generatie, actul medical este ireprosabil. In plus, curatenia este impecabila.

Vezi parerile pacientilor despre RMN Diagnostica
Vezi Pareri

2. Spitalul Sf. Constantin

Spitalul Sf. Constantin cu 13 ani de excelenta in sanatate este o unitate medicala de incredere din Brasov la care poti merge cu incredere daca vrei sa te programezi pentru o consultatie de chirurgie toracica. Spitalul monobloc, cu specific multidisciplinar, a fost inaugurat in anul 2011 si s-a extins in anul 2019 intr-o alta locatie din Brasov, Calea Bucuresti nr. 318. In cadrul noului departament se desfasoara investigatii de imagistica medicala, fiind dotat cu aparaturi de ultima generatie, sase sali de operatie, centru de chirurgie cardiovasculara, cardiologie clinica si interventionala, sectie de terapie intensiva. Echipa pluridisciplinara de medici asigura intotdeauna un diagnostic corect pacientilor, indiferent cat de complexe sau dificile sunt afectiunile de care sufera.

Consultatia de chirurgie toracica este de 250 lei, iar controlul de specialitate este de 150 lei. S-ar putea sa ti se recomande o spalatura pleurala in urma investigatiilor efectuate, care costa 350 lei.

Curatenia desavarsita, aparaturile de ultima generatie si echipa de medici care da dovada de profesionalism sunt principalele aspecte care definesc activitatea spitalului. Inca de la intrare, pacientii sunt primiti cu amabilitate, personalul depunand toate eforturile necesare pentru ca actul medical sa fie atent personalizat in functie de necesitatile fiecarei persoane. Pe langa investigatiile precise, atmosfera este una primitoare, iar rezultatele excelente. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate intotdeauna.

3. Regina Maria

Spitalul Brasov, care se afla in cadrul retelei de sanatate Regina Maria, este o alta varianta catre care iti poti indrepta atentia pentru a beneficia de o consultatie de chirurgie toracica la un medic cu o buna pregatire. Spitalul este singura unitate din Brasov care face parte dintr-o retea de servicii medicale private cu 12 acreditari internationale, echipa multidisciplinara de medici desfasurandu-si activitatea la standarde inalte de siguranta. In departamentul de chirurgie toracica poti opta pentru consultatii de specialitate, control, extragere fire sutura, consultatie de urgenta.

Pretul pentru o consultatie de chirurgie toracica la medicul primar este de 370 lei, iar consultatia de urgenta costa 440 lei. Ai posibilitatea de a opta si pentru un control de specialitate, care costa 215 lei.

Empatia, educatia, amabilitatea si profesionalismul sunt doar cateva dintre calitatile care definesc activitatea echipei de medici specialisti si primari. Pentru ca unitatea medicala dispune de unele dintre cele mai performante aparaturi si echipamente, toate investigatiile sunt ireprosabile, diagnosticarea este corecta, planul de tratament elaborat fiind in conformitate cu rezultatele obtinute in urma investigatiilor. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data, iar personalul de la receptie nu este suficient de implicat.

Concluzii

Vrei sa gasesti o clinica de incredere unde sa poti beneficia de o consultatie de chirurgie toracica in Brasov? Atunci te incurajam sa iei in considerare cele trei clinici amintite mai sus, unde poti beneficia de un act medical de incredere si de investigatii precise.