Meniu

Chirurgie toracica Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Interventiile de piept, cunoscute si sub denumirea de interventii de chirurgie toracica in Cluj, sunt cel mai mult puse in aplicare pentru pacientii care se confrunta afectiuni oncologice la plamani sau la esofag. Cu toate acestea, sunt necesare si pentru tratarea unei game vaste de alte probleme de sanatate, printre care se numara si: traumatismele, refluxul gastroesofagian, hiperhidroza si sindromul de apertura toracica, chisturi si tumori mediastinale, boli pleurale, deformari ale peretelui toracic. Medicii specializati in acest domeniu pot pune in aplicare atat tehnici minim invazive, cat si interventii chirurgicale deschise (toracotomie). Departamentul de chirurgie toracica este puternic frecventat de catre pacientii care se confrunta cu afectiuni pulmonare, dar si de catre cei care vor sa beneficieze de un diagnostic precis, medicii avand o vasta si solida pregatire. Fiind un domeniu care necesita o fina cunoastere a zonei toracelui, medicii reusesc sa asigure fiecarui pacient posibilitatea de a obtine solutii si tratamente personalizate.

In Cluj-Napoca exista cinci clinici unde se practica aceasta specialitate si unde vei fi corect investigat de catre o echipa de experti. Citeste in continuare si descopera care sunt cele cinci unitati medicale la care poti apela, care sunt tarifele practicate pentru o consultatie de specialitate, dar si cat de multumiti sunt pacientii.

Care este pretul unei consultatii de chirurgie toracica?

Pentru a te informa corespunzator cu privire la preturile practicate pentru o consultatie de chirurgie toracica in Cluj-Napoca, te invitam sa urmaresti cu atentie tabelul de mai jos, in care vei descoperi, de asemenea, si care este rating-ul clinicilor la care iti recomandam sa mergi:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
S. Leon Daniello
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Interactiune excelenta medic-pacient
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Diagnostic precis
 • Tratament corespunzator
 • Interventii chirurgicale reusite
Medicover
320 Ron
 • Pret Consultatie 320 Ron
 • Primire placuta
 • Interactiune excelenta cu personalul
 • Servicii de inalta calitate
 • Diagnosticare corecta
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Act medical ireprosabil
 • Atmosfera primitoare
 • Nerespectarea programarilor
New Medica
280 Ron
 • Pret Consultatie 280 Ron
 • Rating ridicat
 • Medic primar in chirurgie toracica
 • Act medical ireprosabil
 • Aparaturi moderne
 • Tehnologii performante
 • Experienta vasta
 • Interventii chirurgicale reusite
Medstar
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Bunavointa si implicare
 • Profesionalism
 • Atentie la detalii
 • Aparaturi performante
 • Tehnologii moderne
 • Act medical ireprosabil
 • Plan personalizat de tratament
 • Rezultate excelente
 • Nerespectarea programarilor
Regina Maria
320 Ron
 • Pret Consultatie 320 Ron
 • Interactiune excelenta cu personalul medical
 • Servicii de calitate
 • Aparaturi performante
 • Act medical corect
 • Interventii chirurgicale reusite
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici unde poti gasi medici specializati in chirurgie toracica

Ai luat hotararea sa apelezi la un cabinet de chirurgie toracica din Cluj-Napoca in speranta de a solicita sfatul medicului de specialitate in legatura cu simptomele pe care le-ai experimentat in ultima vreme? Atunci te incurajam sa iei in considerare cele cinci optiuni pe care ti le prezentam in cele ce urmeaza. Vizita la cabinetul medical al acestuia trebuie urgentata mai ales in cazul in care medicul pneumolog ti-a recomandat sa discuti cu un chirurg toracic.

1. Spitalul Clinic De Pneumoftiziologie „Leon Daniello”

Spitalul Clinic De Pneumoftiziologie „Leon Daniello” din Cluj-Napoca este o optiune catre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa discuti cu un medic specializat in chirurgie toracica. Departamentul este dotat cu toate echipamentele si aparaturile necesare pentru desfasurarea unui act medical ireprosabil. Blocul operator dispune de masa de operatie, lampa scialitica, turn de videotoracoscopie, Harmonic Ethicon Endo-Surgery, aparat de anestezie cu monitor, electrocauter. In cadrul acestei sectii de profil exista 30 de paturi, dintre care 5 apartin departamentului ATI. Echipa medicala catre care iti poti indrepta atentia este formata din: conf. dr. Emanuel Palade, dr. Ion Mircea Ciorba, dr. Angela Elena Goia, dr. Ionut Jentimir, medici primari in chirurgie toracica si dr. Sabha Wissam, medic specialist in chirurgie toracica. 

Pretul pentru o consultatie de chirurgie toracica este de 300 lei.

Spitalul din Cluj-Napoca a primit o multime de aprecieri din partea pacientilor care l-au frecventat, acestia fiind incantati, mai presus de toate, de interactiunea cu personalul medical. Departamentul de chirurgie toracica este echipat cu aparaturi si echipamente de ultima generatie, care contribuie semnificativ la stabilirea unui diagnostic precis, dar si a unui plan personalizat de tratament. Avand competenta de a sustine interventii chirurgicale de o complexitate ridicata, medicii asigura tuturor pacientilor sansa de a se vindeca si de a primi tratamentul corespunzator. Cu toate acestea, au existat nemultumiri cu privire la personalul de asistente.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Clinic De Pneumoftiziologie „Leon Daniello”
Vezi Pareri

2. Medicover

Medicover este o retea de sanatate cu centre medicale extinse in orasele importante ale tarii, printre care se numara si Cluj-Napoca, unde pacientii pot apela cu incredere pentru o consultatie de chirurgie toracica. In cadrul acestui departament activeaza dr. Mircea Ciorba, medic primar, cu o vasta experienta in chirurgia toracica. Avand o buna pregatire intr-un mediu universitar de prestigiu si capatand abilitati ireprosabile in activitatea desfasurata la diverse unitati spitalicesti de renume, domnul doctor reuseste sa asigure fiecarui pacient in parte un diagnostic precis, dar si un tratament adecvat. Printre serviciile pe care le practica merita amintite si: tratamentul chirurgical al neoplaziilor toracice, diagnosticul histologic al diferitelor afectiuni toracice, diagnosticul toracoscopic al afectiunilor pleurei, chirurgia afectiunilor benigne toracice, pleurodeza in pleureziile maligne recidivante, abordul pericarditelor maligne etc.

Pretul pentru o consultatie de chirurgie toracica este de 320 lei.

Majoritatea pacientilor care apeleaza la departamentul de chirurgie toracica de la Medicover se declara multumiti de modul in care au fost primiti, dar si de interactiunea cu personalul. Medicul primar din cadrul acestei sectii asigura servicii de inalta calitate, o diagnosticare corecta si solutii personalizate, datorita faptului ca are la dispozitie aparaturi de ultima generatie. De asemenea, actul medical desfasurat este unul ireprosabil, iar atmosfera primitoare. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie.

3. New Medica

New Medica este o alta unitate medicala catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa iti faci programare la cabinetul de chirurgie toracica in Cluj-Napoca. In cadrul acestui departament vei face cunostinta cu dr. Bogdan Popovici, medic primar, expert in stabilirea unui diagnostic corect, dar si in stabilirea solutiilor corespunzatoare in functie de fiecare pacient in parte. Acesta este specializat si in aplicarea interventiilor chirurgicale necesare, care au ca scop vindecarea eficienta a pacientului. Avand la dispozitie aparaturi moderne si echipamente de o performanta inalta, actul medical este intotdeauna ireprosabil.

Pretul aplicat consultatiei de chirurgie toracica este de 280 lei.

Unitatea medicala este puternic apreciata si frecventata de pacienti, dovada stand in cele peste o suta de recenzii pozitive postate in mediul online. Sectia de chirurgie toracica este reprezentata de un medic primar, care are competenta de a pune in aplicare un act medical ireprosabil, multumita aparaturilor si tehnologiilor moderne pe care le are la dispozitie. Multumita experientei sale vaste, toate interventiile chirurgicale reprezinta o reusita.

4. Medstar

Pe pozitia patru se afla clinica Medstar, o unitate multidisciplinara din Cluj Napoca, printre specialitatile careia se afla si departamentul de chirurgie toracica. Medicul spre care iti poti indrepta atentie este dr. Ion Jentimir, medic primar, cu o buna pregatire in diagnosticarea si tratarea eficienta a fiecarui pacient in parte. Acesta isi desfasoara activitatea si in cadrul Spitalului de Pneumologie din Cluj-Napoca, fiind considerat unul dintre cei mai buni medici in aplicarea interventiilor chirurgicale. Avand la dispozitie aparaturi moderne, fiecare interventie este ireprosabila, pacientul beneficiind de un act medical de inalta calitate.

Pretul pentru o consultatie de chirurgie toracica este de 180 lei.

Bunavointa, implicarea, profesionalismul si atentia la detalii sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii apeleaza constant la serviciile acestei unitati medicale. Clinica dispune de aparaturi performante, tehnologii moderne, prin intermediul carora medicii reusesc sa puna in aplicare un act medical ireprosabil, interventii reusite si un plan de tratament personalizat pentru necesitatile fiecarui pacient in parte. De asemenea, rezultatele obtinute sunt excelente. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie.

5. Regina Maria

Regina Maria este o retea de sanatate care se afla si in Cluj-Napoca, in cadrul careia pacientii isi pot face programare pentru o consultatie de chirurgie toracica. Departamentul este reprezentat de dr. Emanuel Palade si dr. Sabha Wissam, medici cu o buna pregatire, care au competenta de a pune in aplicare urmatoarele servicii: biopsie formatiune tumorala / ganglion limfatic, consultatie de urgenta, cura chirurgicala a sternului infundat: extragere bara, cura chirurgicala a tumorii mediastinale, decorticare pulmonara, drenaj pleural, interpretarea corecta a analizelor, diagnosticarea precisa si aplicarea unui plan personalizat de tratament sau stabilirea unor solutii adaptate in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte, mediastinoscopie etc. Avand la dispozitie aparaturi de ultima generatie, toate serviciile si interventiile chirurgicale practicate sunt ireprosabile.

Pretul pentru o consultatie de chirurgie toracica este de 320 lei.

Multi dintre pacientii care au apelat la Regina Maria se declara multumiti de interactiunea cu personalul medical, dar si de serviciile de care au beneficiat. Fiind vorba de o unitate medicala echipata cu unele dintre cele mai performante aparaturi, actul medical desfasurat este unul corect si adaptat in functie de necesitatile pacientilor. De asemenea, interventiile chirurgicale sunt reusite. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate intotdeauna. 

Concluzii

Ai luat hotararea de a apela la cabinetul de chirugie toracica din Cluj pentru a solicita ajutorul unui medic specializat in diagnosticarea si tratarea eficienta a afectiunilor pulmonare? Atunci cele cinci optiuni pe care ti le-am prezentat anterior in articol sunt exact ce ai nevoie pentru a beneficia de rezultatele dorite. Apeleaza cu incredere la ajutorul acestora si afla din timp care sunt cele mai bune solutii la care poti apela pentru a-ti recapata sanatatea plamanilor.