Meniu

Chirurgie toracica Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai nevoie de o consultatie de chirurgie toracica in Iasi, cel mai probabil te confrunti cu o problema la nivelul inimii, plamanilor, esofagului sau mediastinului. Medicii de la aceasta specialitate ofera consultatii si fac recomandari de investigatii suplimentare, pentru a putea stabili un diagnostic corect si un tratament eficient. Insa, la un chirurg specializat in chirurgie toracica poti efectua si interventii, cum ar fi bypass coronarian sau inlaturarea unor tumori.

In acest articol se afla un clasament al celor mai bune clinici din Iasi care au serviciu de chirurgie toracica. Pregateste-te sa faci cunostinta cu ele si sa afli cat costa o consultatie de chirurgie toracica, dar si ce alte servicii mai pun in slujba sanatatii locuitorilor din Iasi si nu numai.

Cat costa o consultatie de chirurgie toracica in Iasi?

Pretul pentru o consultatie de chirurgie toracica, in clinicile din Iasi, poate varia, in functie de diversi factori. Citeste cu atentie informatiile din tabelul de mai jos pentru a sti ce buget sa pregatesti pentru o vizita la medic!

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Arcadia
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Interventii chirurgicale efectuate in conditii deosebite
 • Chirurgi cu experienta
 • Radiologie si imagistica medicala
 • Analize de laborator
 • Personal amabil la receptie
 • Curatenie si buna organizare
 • Aparatura medicala ultramoderna
Neolife
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Chirurgie toracica si oncologie
 • Medic chirurg cu experienta
 • Investigatii radiologice si imagistice
 • Servicii decontate de CAS
 • Tehnologii de ultima generatie
 • Tratamente oncologice in premiera in zona Moldovei
 • Nu se respecta programarile
Hyperclinica MedLife
285 Ron
 • Pret Consultatie 285 Ron
 • Specialitati medicale diverse
 • Consultatii si tratamente de chirurgie toracica
 • Medici cu experienta
 • Aparatura medicala performanta
 • Investigatii imagistice
 • Analize de laborator
 • Nu se respecta programarile
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti, la privat, servicii de chirurgie toracica in Iasi?

Sunt spitale si clinici private in Iasi care au in oferta de servicii si chirurgie toracica. In continuare poti afla mai multe informatii despre acestea.

1. Spitalul Arcadia

Persoanele interesate de serviciile de chirurgie toracica se pot programa la Spitalul Arcadia Iasi, unde, in urma unui consult li se va recomanda un plan de investigatii, pentru stabilirea unui diagnostic si pentru un tratament adecvat. In Spitalul Arcadia se pot trata chirurgical urmatoarele probleme: traumatisme, tumori, inflamatii, infectii, malformatii congenitale, prezente la nivelul: esofagului, ganglionilor limfatici, tiroidei, timusului, arborelui traheo-bronsic. O echipa de medici primari si specialisti activeaza la departamentul de chirurgie toracica al Arcadia Iasi. Pe langa acest departament, unitatea medicala este recunoscuta pe plan local si regional pentru complexitatea serviciilor pe care le ofera. Se mai regasesc in portofoliul clinicii specialitati precum: radiologie si imagistica medicala, analize de laborator, boli infectioase, chirurgie, oncologie, pediatrie,  recuperare medicala si multe altele. 

O consultatie de chirurgie toracica are un tarif de 250 de lei, iar daca medicul chirurg  iti solicita o radiografie toracica, pentru a avea siguranta unui diagnostic sau pentru planificarea interventiei chirurgicale,  aceasta costa  150 de lei.

Serviciile acestui spital privat din Iasi sunt apreciate din mai multe motive: profesionalismul si pregatirea medicilor, amabilitatea personalului de la receptie, aparatura medicala de ultima generatie, varietatea serviciilor medicale. Unii pacienti si-au manifestat insa nemultumirea din cauza faptului ca serviciile sunt scumpe pentru ceea ce ofera.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Arcadia
Vezi Pareri

2. Neolife

Si Clinica Neolife din Iasi pune la dispozitie servicii de chirurgie toracica. Acestea sunt oferite de dr. Ciprian Sebastian Lovin, medic primar chirurgie toracica. Medicul are competente in chirurgie minim invaziva, bronhoscopie interventionala si bronhoscopie flexibila, iar domeniul sau de interes este chirurgia oncologica. Dr. Lovin este membru al Societatii Romane de Chirurgie Toracica si al altor foruri de specialitate. In aceasta clinica privata din Iasi exista si un departament de imagistica, unde se efectueaza PET CT, scintigrafie, RMN sau CT, unele dintre investigatii fiind relevante si pentru domeniul chirurgiei toracice si fiind decontate de CAS Iasi. Pe langa acestea, clinica este recunoscuta pentru tratamentele de radioterapie decontate integral de CAS si pentru tehnologiile de radioterapie si radiochirurgie care sunt de ultima generatie, fiind un mare plus pentru bolnavii de cancer.

Tariful pentru o consultatie de chirurgie toracica este de 250 de lei, iar pentru a efectua o investigatie necesara in acest caz, cum este un CT de torace, pretul este cuprins intre 375-650 lei.

Faptul ca in aceasta clinica sunt puse la dispozitie tratamente oncologice performante reprezinta un beneficiu major pentru bolnavii de cancer din judet. Pe langa aceste servicii, clinica mai primeste aprecieri si pentru serviciile de chirurgie toracica sau pentru investigatiile imagistice efectuate cu aparatura performanta. Oamenii au insa si o nemultumire principala la adresa Neolife Iasi, si anume ca nu se respecta programarile.

3. Hyperclinica MedLife

Aproape 30 de specialitati medicale se afla in oferta Hyperclinicii MedLife din Iasi, printre acestea aflandu-se si chirurgia toracica. Clinica aceasta se afla pe lista unitatilor medicale de mari dimensiuni din portofoliul MedLife. Este dispusa pe trei etaje si are o suprafata de 1.200 mp, functionand aici 20 de cabinete medicale, echipate cu aparatura si tehnologii de ultima generatie. Hyperclinica asigura un circuit medical complet, care vizeaza: consultatii de specialitate, imagistica, analize de laborator, precum si mici interventii chirurgicale.

Consultatia de chirurgie toracica are un pret de 285 de lei, iar daca ai nevoie de o interpretare imagistica (RX sau CT), tariful este de 220 de lei.  

Medicii care isi desfasoara activitatea la Hyperclinica MedLife din Iasi sunt apreciati pentru profesionalism, pregatire si experienta. Serviciile medicale variate, pentru toate varstele, si tehnologiile de ultima ora  reprezinta, de asemenea, avantaje importante. In schimb, oamenii sunt nemultumiti de faptul ca nu se respecta programarile, dar si din cauza ca nu se raspunde la telefonul clinicii. 

Concluziile noastre

Indiferent ca ai nevoie de o consultatie de chirurgie toracica in Iasi sau chiar de o interventie de acest gen, vei gasi in acest oras clinici private care ofera astfel de servicii. Clinicile prezentate in acest articol dispun de cabinete sau de departamente de chirurgie toracica, in care le vin in ajutor pacientilor cu boli pulmonare, cardiace, esofagiene sau de mediastin. 

Chirurgia toracica se ocupa cu diagnosticarea si tratarea afectiunilor care afecteaza regiunea toracica, adica: plamanii, inima, esofagul, traheea, bronhiile si alte structuri anatomice din aceasta zona. Daca ai primit recomandare de la medicul de familie sau de la un medic specialist de a consulta un medic specializat in chirurgie toracica, iti poti indrepta atentia catre clinicile prezentate in acest articol, pentru a primi ajutorul de care ai nevoie.