Meniu

Chirurgie toracica Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai nevoie de o interventie pentru a rezolva problemele cauzate de o afectiune a organelor si structurilor din cavitatea toracica, te poti adresa unei clinici cu servicii de chirurgie toracica in Oradea. Intrucat este dificil sa faci o cercetare a pietei medicale dintr-un oras mare precum municipiul resedinta a judetului Bihor, poti utiliza informatiile din articolul de fata, intemeiate pe o documentare riguroasa asupra subiectului.

Citeste textul pana la capat pentru a afla unde ar trebui sa mergi pentru o consultatie, urmata de o interventie chirurgicala in Oradea.

Cat costa o consultatie la chirurgie toracica in Oradea?

Inainte de accesarea oricarui serviciu, vrei sa stii mai multe despre conditiile in care se desfasoara, inclusiv despre pret, ceea ce este perfect valabil si pentru o consultatie de chirurgie toracica in Oradea. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor catre care ar trebui sa te indrepti, precum si preturile practicate pentru consultatia de chirurgie de care ai nevoie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Davidescu
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Centru medical de nota 10
 • Servicii de calitate
 • Aparatura moderna
 • Medici profesionisti
 • Metode eficiente de tratament
Pelican Medicover
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Aparatura de ultima generatie
 • Proceduri moderne de tratament
 • Interventii chirurgicale reusite
 • Medici profesionisti
 • Timp mare de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru chirurgie toracica in Oradea?

Uneori iti sunt suficiente recomandarile, insa cand este vorba despre sanatatea ta, vrei sa stii mai multe amanunte despre serviciile de chirurgie toracica din Oradea, pentru a te asigura ca faci o alegere inspirata a clinicii sau cabinetului caruia te vei adresa. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii despre standardele de lucru, competentele si experienta chirurgilor, conditiile de care dispun pentru operatii si rezultatele interventiilor efectuate de ei.

1. Clinica Davidescu

La cabinetul de chirurgie toracica de la Clinica Davidescu din Oradea, pacientii pot accesa consultatii, proceduri de microchirurgie, punctie pleurala diagnostica si punctie pleurala evacuatorie. Aici chirurgul bine pregatit al clinicii colaboreaza cu medici oncologi, pneumologi, radiologi, patologi, gastroenterologi si alti specialisti, pentru a crea un plan de tratament individualizat pentru fiecare pacient. Clinica Davidescu este un brand medical fondat si coordonat de dr. Lavinia Davidescu, medic primar in pnemologie, si ofera servicii in ambulatoriu, spitalizare de zi, spitalizare continua, interventii chirurgicale si asistenta medicala la domiciliu. Din reteaua medicala Davidescu fac parte Spitalul Privat de Pneumologie din Oradea, Clinica Davidescu Oradea – Ambulator Clinic si Clinica Davidescu Beius – Ambulator Clinic.

O consultatie la chirurgie toracica are pretul de 200 de lei. Pentru punctie pleurala va trebui sa platesti 400 de lei.

Clinica Davidescu din Oradea este perceputa drept un centru medical de nota 10, cu servicii de calitate, dotat cu aparatura moderna, in care medici profesionisti dedicati meseriei aplica metode eficiente de tratament. Unii dintre pacienti sunt nemultumiti de personalul de la receptie, care are un comportament lipsit de solicitudine.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Davidescu
Vezi Pareri

2. Spitalul Pelican Medicover

In Reteaua Medicover, te poti adresa pentru o consultatie de chirurgie toracica la dr. Ion Mircea Ciorba, medic primar chirurgie toracica, pe care il poti gasi atat la Spitalul Pelican, pentru interventii, cat si in Ambulatoriul Nufarul, unde se ocupa cu diagnosticul afectiunilor organelor si structurilor din cavitatea toracica. Grupul Pelican este cel mai mare furnizor privat de servicii medicale integrate din Transilvania, cu peste 10.000 de pacienti lunar. In cadrul Spitalului Pelican, pacientii au acces la consultatii medicale in 15 specialitati, la investigatii de imagistica si laborator, la serviciu de ambulanta si urgenta 24 de ore din 24.

Consultatia de chirurgie toracica are aici pretul de 250 de lei, iar pentru o punctie pleurala vei plati 500 de lei.

Spitalul Pelican este apreciat pentru serviciile de calitate, aparatura de ultima generatie, procedurile moderne de tratament, interventiile reusite si profesionalismul medicilor. Sunt pacienti care sustin ca exista intarzieri in onorarea programarilor si timp mare de asteptare si ca atmosfera si atitudinea cadrelor medicale se aseamana cu cea dintr-un spital de stat.

Concluzii

Chirurgia toracica in Oradea este reprezentata de clinici de top, dotate cu echipamente performante, interventii chirurgicale in spitale private la standarde inalte de calitate si medici profesionisti, cu experienta in sala de operatii si in lucrul cu pacientii. Pentru consultatie, te vei adresa cabinetelor din ambulatoriu ale clinicilor din clasament. 

Cu ajutorul informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, despre clinicile din Oradea in care functioneaza sectii de chirurgie toracica, vei putea lua o decizie in cunostinta de cauza, astfel incat sa iti poti rezolva eficient problema de sanatate cu care te confrunti.