Blefaroplastie Nechirurgicala Pret

Blefaroplastie Nechirurgicala Pret

Procedurile nechirurgicale de corectare a unor imperfectiuni sau de accentuare a unor trasaturi sunt din ce in ce mai populare, asadar multe persoane sunt interesate inclusiv de procedura de blefaroplastie nechirurgicala, pretul si avantajele procedurii constituind doua aspecte de interes cu privire la acest subiect. In acest articol vor fi abordate ambele tematici, insa inainte de toate trebuie sa stii ce presupune aceasta interventie.

Surplusul de piele in zona superioara sau inferioara nu este numai inestetic, dar poate provoca si un oarecare disconfort. De exemplu, multe dintre persoanele care au surplus de piele la nivelul pleoapelor isi pot simti ochii obositi sau pot avea impresia ca le este dificil sa citeasca ori sa lucreze la calculator. Blefaroplastia este o interventie prin care se inlatura excesul de piele de la nivelul pleoapei superioare sau inferioare. Cu alte cuvinte, pleoapele cazute pot fi corectate prin aceasta interventie.

Blefaroplastie nechirurgicala: pretul si tehnica

Exista multe intrebari cand vine vorba de blefaroplastie nechirurgicala, pretul si tehnica fiind doua dintre dilemele persoanelor care vor sa beneficieze de aceasta procedura pentru a isi imbunatati aspectul pielii la nivelul ochilor si pentru a elimina disconfortul pe care il pot resimti din cauza excesului de piele.

Se pare ca blefaroplastia nechirurgicala a castigat teren in fata blefaroplastiei chirurgicale, tocmai pentru ca nu implica o procedura chirurgicala invaziva si presupune o recuperare mai rapida. Blefaroplastia nechirurgicala a devenit o solutie rapida si sigura pentru a corecta efectele inaintarii in varsta, care se reflecta inclusiv in aspectul pielii din zona pleoapelor. De altfel, aceasta interventie poate fi solicitata si de persoane tinere, care vor sa isi corecteze aspectul pleoapelor.

Prin utilizarea unor dispozitive moderne, indepartarea excesului de piele se efectueaza fara a fi necesara o interventie invaziva, ci un proces de sublimare. Prin actiunea dispozitivului, fibrele pielii se strang si ulterior suprafata pielii in exces se reduce, aceasta procedura fiind valabila inclusiv pentru asa-numitele pungi de sub ochi.

Astfel, daca esti in cautarea unei proceduri prin care sa iti evidentiezi ochii si prin care sa combati efectele imbatranirii, dar nu iti doresti sa apelezi la interventii complexe si costisitoare de corectare a pleoapelor cazute, blefaroplastia nechirurgicala este solutia potrivita. Pretul va fi discutat in randurile ce urmeaza.

Blefaroplastie nechirurgicala: pret si avantaje

Pe tema “blefaroplastie nechirurgicala: pret si avantaje” exista raspunsuri variate. In primul rand, pretul depinde de clinica pe care o alegi si de complexitatea interventiei, adica de numarul de sedinte necesare. De exemplu, la clinica Skin MedSpa din Bucuresti, pretul pe sedinta pentru pleoape superioare este de 700 lei. Pentru un pachet de trei sedinte, pretul este de 1.500 lei.

In ceea ce priveste avantajele, faptul ca nu este utilizat un bisturiu si ca nu este vorba despre o interventie complexa reprezinta principalul beneficiu al acestei proceduri. Multe persoane cauta alternative la interventiile clasice si prefera mai degraba variantele neinvazive, care asigura rezultate vizibile intr-un timp scurt. Efectele acestei interventii sunt durabile si procedura se efectueaza destul de rapid, in functie de severitatea cazului.

In concluzie, blefaroplastia nechirurgicala este o procedura moderna care ti se potriveste daca vrei sa imbunatatesti aspectul ochilor si sa beneficiezi de un efect de rejuvenare sau daca vrei sa indepartezi excesul de piele din zona ochilor, exces care iti provoaca disconfort.