Meniu

Chirurgie Plastica Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Persoanele care cauta informatii despre serviciile de chirurgie estetica din Cluj vor un pret al acestora si sa vada care este calitatea rezultatelor, inainte de toate. Avand in vedere ca interventiile de acest gen sunt unele delicate, cu rezultate pe termen lung sau chiar pe viata, este necesar sa fie alesi medici cu experienta si cu o buna pregatire.

Clujul este una dintre cele mai bune destinatii din tara pentru interventiile de chirurgie estetica, luand in considerare ca aici activeaza un numar mare de adevarati „maestri ai bisturiului”, multi dintre ei avand formare si experienta in clinici din strainatate.

Cele mai bune clinici de chirurgie estetica din Cluj. Preturi si servicii

In tabelul de mai jos, poti descoperi informatii de interes in privinta centrelor de chirurgie estetica din Cluj  – preturi si alte detalii utile:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Chirurgie Estetica Sani
Rating
Website
Dr. Harceaga
Clinica-Verificata
3.800 Euro
 • Pret Augmentare mamara cu grasime proprie 3.800 Euro
 • Medic specializat in dermatologie si chirurgie plastica
 • Experienta in spitale din Belgia si Germania
 • Comunica deschis si isi incurajeaza pacientii
 • Unii spun ca au avut rezultate sub asteptari
Medestet
4.000-5.500 Euro
 • Pret Implant mamar 4.000-5.500 Euro
 • Centru de excelenta, din 2012
 • Medici cu reputatie in chirurgia estetica din Romania
 • In preturile interventiilor sunt cuprinse si cheltuielile de spitalizare si post-operatorii
 • Unii nu au fost multumiti de rezultate
Dr. Muntean
3.500 Euro
 • Pret Liftig mamar 3.500 Euro
 • Cadru universitar la UMF Cluj-Napoca
 • Numeroase servicii de chirurgie estetica, plastica si reconstructiva
 • Comunicativ si amabil
 • Nemultumiri legate de personalul sanitar
Dr. Cojocaru
3.500 Euro
 • Pret Liftig mamar 3.500 Euro
 • Echipa profesionista
 • Dotari de exceptie in clinica
 • Dr. Cojocaru este comunicativ si isi sustine moral pacientii
 • Rezultate bune
Anastasios
4.000 Euro
 • Pret Implant mamar 4.000 Euro
 • Servicii de calitate
 • Personal amabil si profesionist
 • Curatenie
 • Timpul din sala de asteptare este mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici din Cluj de Chirurgie Estetica. Ce preturi au interventiile

Serviciile de chirurgie estetica, in Cluj, au preturi competitive. Descopera in continuare care sunt clinicile unde se imbina intr-un mod perfect profesionalismul si priceperea cadrelor medicale cu aparatura de utima generatie, pentru rezultate bune, menite sa le redea pacientilor increderea in ei:

1. Dr. Olimpiu Harceaga

Dr. Olimpiu Harceaga este foarte cunoscut si apreciat in Cluj, dar si in tara, pentru rezultatele sale. A absolvit Facultatea de Medicina din Cluj-Napoca, si a efectuat specializarea in Chirurgie Plastica si in Dermatologie. A efectuat 11 ani de specializari, dintre care 3 in strainatate, la Oxford, UK, unde a lucrat ca rezident in serviciul de chirurgie plastica de la spitalul John Radcliffe, apoi in spitale din Belgia si Germania. A castigat burse pentru fellowship in chirurgia estetica si, in prezent, este colaborator al unor clinici din Londra.

In clinica dr. Harceaga, sunt oferite numeroase interventii de chirurgie estetica, la preturi competitive. Spre exemplu, pentru o interventie la nivelul sanilor – de augmentare cu grasime proprie – pretul este de aproximativ 3.800 de euro. Pentru o otoplastie, tariful porneste de la 1.000 de euro, iar pentru un lifting facial, de la 3.000 de euro.

Acest doctor este foarte apreciat de catre pacienti si recomandat, datorita profesionalismului sau. Oamenii apreciaza la el faptul ca le castiga rapid increderea, comunica foarte bine cu ei, fiind o persoana foarte agreabila. Multi il considera si un bun psiholog, avand in vedere ca le ofera sfaturi si suport pentru a face schimbarea fizica de care au nevoie. Sunt si cateva pareri in care sunt prezentate interventii cu un rezultat sub asteptari.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Olimpiu Harceaga
Vezi Pareri

2. Medestet

Aceasta clinica estetica din Cluj a fost infiintata in 1993, in Cluj-Napoca, dupa care, in 2012, devine centru de excelenta. Aici profeseaza medici cu reputatie in domeniul chirurgiei estetice, in frunte cu dr. Mircea Ciceo, absolvent al Facultatii de Medicina si Farmacie din Cluj-Napoca si al unor cursuri realizate in strainatate (Stockolm, Praga). La Medestet exista o gama vasta de interventii de chirurgie estetica, atat pentru fata, cat si pentru sani sau restul corpului.

Pretul pentru marirea sanilor cu implant mamar este intre 4.000 si 5.500 de euro. Un lifting facial costa aici intre 3.000 si 5.500 de euro, in functie de complexitate, iar pretul pentru o abdominoplastie este cuprins intre 4.000 si 5.500 de euro. In preturile interventiilor sunt incluse toate cheltuielile legate de spitalizare, operatie, anestezie si ingrijirile postoperatorii.

Majoritatea pacientilor considera ca serviciile oferite de Medestet sunt de inalta calitate. Unii spun despre dr. Mircea Ciceo ca este „un chirurg extraordinar, cu maini de aur”. Sunt insa si oameni care nu impartasesc aceasta opinie si care spun ca operatiile nu sunt intotdeauna unele reusite.

3. Dr. Maximilian Muntean

Doctorul Maximilian Muntean a absolvit Facultatea de Medicina din cadrul UMF Cluj-Napoca si este medic primar in Chirurgie plastica, Chirurgie Estetica si Chirurgie Reconstructiva. Are numeroase colaborari cu institutii de prestigiu,  inclusiv cu UMF „Iuliu Hatieganu”, acolo unde este asistent universitar, cu Instituto Clinico Humanitas din Milano si St. Francis Hospital – Indiana.

In clinica in care isi desfasoara activitatea dr. Max, asa cum ii spun multi dintre pacienti, sunt puse la dispozitie diverse servicii de chirurgie: a fetei, a sanului, a siluetei, genitala etc. Pretul pentru un lifting mamar este de 3.500 de euro, tariful pentru un lifting brazilian este de 4.700 de euro, iar o otoplastie porneste de la pretul de 900 de euro.

Pacientii dr. Muntean sunt multumiti ca serviciile oferite sunt unele de foarte buna calitate, la care se adauga amabilitatea personalului si atmosfera placuta din aceasta clinica de chirurgie plastica din Cluj. Oamenii s-au declarat incantati, in review-urile postate pe internet, ca medicul este deschis si comunicativ cu pacientii, ascultandu-i si tinand cont de parerile si de nevoile lor. In schimb, sunt unele nemultumiri legate de personalul sanitar.

4. Dr. Radu Cojocaru

Dr. Radu Cojocaru este medic specialist chirurgie plastica si microchirurgie reparatorie. Alaturi de echipa sa si cu ajutorul unor dotari de exceptie, in ceea ce priveste aparatura si materialele, doctorul Cojocaru ofera o gama variata de interventii, de la chirurgia fetei, pana la chirurgia sanilor, a siluetei si la procedee estetice minim-invazive.

Pretul pentru un lifting mamar este de 3.500 de euro, pentru un lifting brazilian este de 3.700 de euro, iar pentru o otoplastie, pacientii trebuie sa achite un tarif ce porneste de la 900 de euro, in functie de complexitate. Costurile interventiilor se stabilesc, de regula, dupa prima consultatie.

Persoanele care au colaborat cu medicul Radu Cojocaru spun ca interventiile sau operatiile estetice au fost unele  reusite si ca au comunicat foarte bine cu doctorul. Multe persoane declara ca au scapat de anumite complexe legate de aspectul estetic, dupa ce au fost operate de acest medic care le-a castigat rapid increderea. Cateva pareri vin sa reclame „neseriozitate” in colaborarea cu clinica.

5. Anastasios

La Anastasios, o echipa medicala numeroasa si bine pregatita, de peste 30 de specialisti, este gata sa intervina pentru a-i ajuta pe oameni sa-si corecteze micile sau marile imperfectiuni care ii deranjeaza. Una dintre devizele centrului medical este „Pacientii sunt eroii nostri”, ceea ce inseamna ca profesionistii fac tot ce depinde de ei pentru a-i ajuta pe oameni sa lupte cu afectiunile si sa ajunga la aspectul fizic dorit. Operatiile estetice sunt realizate aici de dr. Yusef Sallum, medic specialist Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva.

O interventie de implant mamar costa 4.000 de euro la aceasta clinica de chirurgie estetica din Cluj. Tariful pentru o consultatie initiala la aceasta clinica este de 250 de lei.

Clientii spun ca amabilitatea personalului este de neconstestat, la fel si profesionalismul medicilor, dar si curatenia din clinica. Sunt insa unele nemultumiri in legatura cu timpul petrecut in sala de asteptare, care este foarte mare cateodata. In plus, unele persoane au spus ca au fost tratate cu superficialitate in cadrul acestei clinici.

Concluziile noastre

Din acest articol ai putut afla care sunt principalele clinici de chirurgie estetica din Cluj si ce preturi sunt practicate pentru principalele interventii. Daca te-ai gandit sa-ti faci o operatie estetica trebuie sa te decizi asupra unui medic bun si sa soliciti o consultatie in clinica in care acesta activeaza.