Meniu

Chirurgie plastica Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa faci o interventie de chirurgie plastica in Timisoara, nu ai gasit inca o clinica sau un cabinet in care sa fii convins/-a ca vei avea rezultatele asteptate si nu stii daca este cazul sa te indrepti catre alt oras. Articolul de fata iti va folosi drept ghid de orientare pe piata serviciilor medicale din orasul tau, astfel incat decizia ta sa fie intemeiata pe informatii bine documentate si sa beneficiezi operatia de care ai nevoie pentru a te simti din nou increzator/-oare in aspectul tau fizic.

In ceea ce priveste chirurgia estetica in Timisoara, vei vedea pe parcursul lecturii randurilor de mai jos ca municipiul resedinta al judetului Timis este bine reprezentat, intrucat la clinicile si cabinetele de top de aici se realizeaza interventii de succes, de catre chirurgi specializati bine pregatiti si experimentati.

Ce optiuni ai pentru chirurgie plastica in Timisoara?

Indiferent care este aspectul fizic pe care vrei sa il corectezi cu ajutorul unei operatii de chirurgie plastica in Timisoara, vrei sa te asiguri ca ai parte de cele mai bune servicii, cu riscuri minime si rezultate care sa te multumeasca si sa te faca sa te simti bine in corpul tau. La clinicile si cabinetele din tabelul de mai jos vei gasi unii dintre cei mai buni chirurgi plasticieni pe care ti i-ai putea dori pentru interventie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant mamar
Rating
Website
Brol
Clinica-Verificata
3.500-4.000 Euro
 • Pret Implant mamar 3.500-4.000 Euro
 • Interventiile realizate aici au schimbat in bine viata pacientilor
 • Medici profesionisti, cu pregatire si calitate umana excelente
 • Interventii complexe incununate de succes
 • Rezultate uimitoare
 • Personalul inspira incredere
 • Cele mai bune conditii pe tot parcursul tratamentului
Dr. Dorina Mihajlovic
3.000-3.500 Euro
 • Pret Implant mamar 3.000-3.500 Euro
 • Interventiile medicului au schimbat in bine viata pacientilor
 • Rezultate in cresterea increderii si stimei de sine
 • Medic profesionist si amabil
 • Explicatii oferite cu rabdare pacientilor
 • Interventii nedureroase
 • Recuperare rapida
Dr. Levy
4.800 Euro
 • Pret Implant mamar 4.800 Euro
 • Medic profesionist si serios
 • Sinceritate, grija si atentie acordate pacientilor
 • Disponibilitatea de a fi sunat la orice ora de pacientii operati
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera calma si senina la cabinet
Olariu Clinics
4.000-4.500 Euro
 • Pret Implant mamar 4.000-4.500 Euro
 • Medici profesionisti
 • Implicare maxima in actul medical
 • Rezultate exceptionale ale interventiilor si tratamentelor
 • Clinica moderna si curata
 • Aparatura de ultima generatie
Clinica Dr. Butta
4.000-4.500 Euro
 • Pret Implant mamar 4.000-4.500 Euro
 • Profesionalismul medicului
 • Seriozitate si implicare in actul medical
 • Personal amabil
 • Atmosfera placuta si relaxanta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor/cabinetelor cu servicii de chirurgie plastica in Timisoara

Acum, ca ai vazut incotro ai putea sa te indrepti pentru servicii premium de chirurgie plastica in Timisoara, nu iti ramane decat sa decizi care dintre clinicile sau cabinetele din clasament este cea mai potrivita pentru tipul de interventie de care ai nevoie, in functie si de portofoliul de interventii ale chirurgului, de conditiile oferite ante si post operator, de preturi si, evident, de parerile pacientilor operati de medicii respectivi. Vei gasi informatiile de care ai nevoie in sectiunea urmatoare a articolului.

1. Brol Medical Center

Clinica Brol Medical Center din Timisoara inseamna peste 25 de ani de experienta in chirurgia estetica, peste 15.000 de operatii si o echipa alcatuita din cei mai buni specialisti, coordonati de reputatul prof. dr. Tiberiu Bratu, medic primar chirurgie plastica, doctor in stiinte medicale. Aici se pot efectua interventii de marire a sanilor, ridicare a sanilor, abdominoplastie, lipoaspiratie, lifting facial, rinoplastie, blefaroplastie, otoplastie. Clinica dispune de 3 cabinete de consultatie si tratament, 1 bloc operator ultramodern cu 2 sali de operatii dotate conform standardelor internationale si saloane pentru pacienti cu 1 sau 2 paturi.

Tarifele practicate de clinica sunt afisate pe site-ul web si depind de complexitatea interventiilor chirurgicale. Pentru o rinoplastie primara, pretul este de 2800-3000 de euro. Marirea de sani cu proteze costa 3500-4000 de euro.

Pacientii au numai cuvinte de lauda pentru activitatea acestei clinici. Ei spun ca interventiile realizate aici le-au schimbat viata in bine, ca au intalnit medici profesionisti, cu o pregatire si o calitate umana exceptionale, ca profesorul Bratu efectueaza cele mai complexe operatii, iar rezultatele sunt uimitoare, ca tot personalul inspira incredere si ca pacientii dispun de cele mai bune conditii pe tot parcursul tratamentului.

Vezi parerile pacientilor despre Brol Medical Center
Vezi Pareri

2. Dr. Dorina Mihajlovic

La Cabinetul de Chirurgie Estetica din Timisoara al dr. Dorina Mihajlovic vei intalni un medic primar chirurgie plastica cu experienta de peste 23 de ani in domeniul chirurgiei estetice si o gama larga de servicii, atat chirurgicale, rinoplastie, implanturi mamare, mamoplexie, lifting facial, blefaroplastie, otoplastie, remodelarea bratelor, coapselor, a feselor, labioplastie, cat si nonchirurgicale. Medicul se remarca si prin permanenta preocupare pentru cele mai noi solutii de interventii pentru infrumusetare si inovatii, manifestate prin activitatea de cercetare, publicare de lucrari stiintifice si participarea la numeroase congrese si conferinte medicale din tara si din strainatate.

Operatia de rinoplastie primara la acest cabinet costa 2500-3000 de euro, in functie de complexitate. Pentru implanturi mamare vei plati 3000-3500 de euro.

Pacientii clinicii se declara multumiti de serviciile medicului plastician, prin intermediul recenziilor. Ei marturisesc ca interventiile le-au schimbat viata si au contribuit la cresterea increderii si stimei de sine. Se consemneaza ca medicul este profesionist si amabil, ca raspunde cu rabdare si da explicatii despre proceduri, ca interventiile nu au fost dureroase, iar recuperarea a fost rapida.

3. Dr. Levy

Sub umbrela Dr. Levy Medical Center se gasesc 3 clinici de chirurgie plastica, in Timisoara, Bucuresti si Tel Aviv. Dr. Motu Yair Levy este un medic chirurg plastician cu experienta si renume la nivel mondial, care efectueaza interventii de succes de implanturi mamare, lifting facial, liposuctie, blefaroplastie, abdominoplastie, ginecomastie, labioplastie, himenoplastie, ridicare sani, otoplastie, precum si tratamente nechirurgicale de estetica medicala. Medicul garanteaza  rezultate deosebite si un minimum de disconfort atat in timpul operatiei estetice, cat si in perioada de recuperare.

Tarifele percepute de medicul plastician pot fi consultate pe site-ul web al cabinetului sau. Pentru o operatie de otoplastie, corectia urechilor, pacientul trebuie sa plateasca suma de 1500 de euro. Implantul mamar are pretul de 4800 de euro.

Pacientii dr. Levy isi exprima multumirea prin intermediul recenziilor de pe Google. Potrivit comentariilor scrise, medicul este foarte apreciat pentru profesionalism, seriozitate, sinceritate, atentia acordata pacientilor inainte, in timpul si dupa interventia chirurgicala, disponibilitatea de a fi sunat de pacientii operati la orice ora, rezultate excelente si atmosfera calma si senina de la cabinet.

4. Olariu Clinics

Olariu Clinics este o clinica de chirurgie estetica din Timisoara, in care pacientii pot beneficia de proceduri chirurgicale in zona sanilor (implanturi mamare, lifting mamar, reconstructie, micsorarea sanilor), otoplastie, abdominoplastie, blefaroplastie, lifting facial, lipoaspiratie si alte interventii nechirurgicale. Aici poti conta pe experienta si competentele dr. Daniela Olariu, medic primar chirurgie plastica si estetica, doctor in stiinte medicale.

Medicul percepe 1200 de euro pentru operatia de otoplastie. Pentru marirea sanilor vei plati 4000-4500 de euro la acest cabinet.

Pacientii apreciaza serviciile acestei clinici cu 5 stele din 5. Recenziile inregistreaza aspecte precum: profesionalismul medicilor, implicarea maxima, rezultatele exceptionale ale interventiilor si tratamentelor, clinica moderna si curata, aparatura de ultima generatie.

5. Clinica Dr. Butta

Clinica Dr. Butta este o clinica de estetica din Timisoara, care s-a concretizat ca proiect al unei familii de medici, functionand de peste 10 ani pe piata serviciilor de infrumusetare din acest oras.  Clinica pune la dispozitia pacientilor interventii estetice chirurgicale – liposuctie laser, blefaroplastie otoplastie, lifting facial, mastopexie, abdominoplastie, excizia unor leziuni ale pielii, tratamente nechirurgicale si proceduri de stomatologie – chirurgie dentara si implantologie. Operatiile chirurgicale si nechirurgicale de estetica medicala sunt executate de catre medicul dr. Ramona Butta, specialist chirurgie estetica, plastica si microchirurgie reconstructiva, cu multiple specializari in estetica minimum invaziva, iar partea de stomatologie este asigurata de dr. Dr. Hossein Jahanpour, specialist in medicina dentara.

Lista de preturi pentru servicii este afisata pe site-ul clinicii. Otoplastia se realizeaza la pretul de 1600 de euro. Pentru interventia de marire a sanilor se va achita intre 4000 si4500 de euro.

Pentru Clinica Dr. Butta, gradul ridicat de satisfactie din partea pacientilor se concretizeaza in recenzii favorabile si 5 stele din 5 acordate pentru servicii. Sunt consemnate puncte forte precum profesionalismul medicului, seriozitatea si implicarea acestuia in actul medical, amabilitatea personalului si atmosfera placuta si relaxanta.

Concluzii

Cand iti doresti o interventie chirurgicala care sa te ajute sa te simti mai bine in pielea ta, sa corectezi anumite aspecte care te nemultumesc, indiferent in ce oras ai locui, iti vei dori sa ajungi sa accesezi serviciile de chirurgie plastica din Timisoara.

Standardele inalte de calitate ale clinicilor de top din clasamentul de mai sus, zeci de mii de pacienti operati, rezultatele uimitoare ale interventiilor si unii dintre cei mai buni chirurgi esteticieni, recunoscuti atat in tara, cat si in strainatate, recomanda Timisoara drept destinatie pentru realizarea operatiei de care ai nevoie. In functie de serviciile oferite de fiecare dintre centrele medicale prezentate in articol, de tipurile de interventii si de tarifele practicate, vei putea alege in cunostinta de cauza cabinetul si medicul care iti va schimba viata in bine.