Chirurgie plastica Timisoara

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Exista multe persoane care cocheteaza cu ideea de a vizita o clinica de chirurgie plastica in Timisoara, mai ales pentru ca au multe optiuni din care sa aleaga. Unele clinici se concentreaza pe ideea de infrumusetare, in timp ce altele, au in catalogul lor servicii de reconstructie, pentru ca pacientul sa se poata intoarce la aspectul de altadata.

In urma unui control la o clinica de chirurgie plastica din Timisoara, pacientii vor afla ce imbunatatiri pot aduce fizicului lor si care sunt procedurile ce vor avea un impact cat mai vizibil; mai mult de atat, isi vor face o idee despre pretul pe care vor trebui sa il plateasca.

Clinici de chirurgie plastica in Timisoara

La clinicile de chirurgie plastica din Timisoara exista atat servicii la care oamenii pot apela atunci cand isi doresc sa aduca o schimbare pozitiva aspectului lor, cat si servicii pentru a repara o zona ce a fost afectata in urma unui accident, sau a unei boli. Scopul fiecarui chirurg plastician din Timisoara este de a-i oferi pacientului rezultate de care sa fie cat mai multumit.

1. Olariu Clinics

Pentru interventii nechirurgicale si proceduri de chirurgie plastica in Timisoara, pacientii se vor putea orienta catre Olariu Clinics, unde isi desfasoara activitatea dr. Daniela Olariu, medic primar in chirurgie plastica si estetica si dr. Liviu Olariu, medic primar dermatolog.

Pe partea de chirurgie, in catalogul de servicii apar marirea, micsorarea, ridicarea si reconstructia sanilor, otoplastia, abdominoplastia, blefaropastia, liftingul facial si lipoaspiratia. Pacientele pot opta si pentru un tratament non-invaziv, precum rejuvenarea faciala sau epilarea definitiva.

Pacientele care vor sa se programeze la dr. Daniela Olariu, au la dispozitie numarul de telefon 0744263669, dar si adresa de E-mail contact@olariuclinics.ro.

2. CBS Medcom Hospital

Cei ce se afla in cautarea de servicii de chirurgie estetica in Timisoara, fie ca este vorba de marirea sau liftingul buzelor, fie de abdominoplastie, vor gasi ceea ce cauta la CBS Medcom Hospital, un spatiu medical plin de profesionalism si aparatura moderna.

Echipa din cadrul CBS Medcom Hospital este una cu experienta in domeniu si fiecare membru se specializeaza pe o ramura importanta din medicina. Spre exemplu, dr. Raul Chioibas este medic in primar in chirurgie plastica, reconstructiva si estetica, Vladislav Gyebnar este medic primar in chirurgie plastica si reparatorie etc.

Un reprezentant al clinicii va putea fi contactat apeland fie la numarul de telefon 0721936835, fie la 0256206563, sau folosind una din cele doua adrese de E-mail: contact@medcom.ro si office@medcom.ro.

3. Casa Austria

Activitatea de la clinica de chirurgie plastica din Timisoara, Casa Austria, consta in servicii de sanatate performante, oferite pacientilor cu un nivel ridicat de profesionalism. Oamenilor nu trebuie sa le fie teama de mediul spitalicesc si de aceea, unul din scopurile de la aceasta clinica este sa le ofere pacientilor o atmosfera cat mai placuta.

Sectia de chirurgie plastica va putea fi contactata la numarul de telefon 0356433602.

Concluzii

Prin urmare, nu conteaza care e motivul din spatele vizitei la o clinica de chirurgie plastica din Timisoara. Ceea ce conteaza este ca decizia pe care o ia in legatura cu corpul ei sa o faca fericita.