Fire PDO buze

Actualizat pe:

Interventia care implica folosirea firelor PDO pentru buze a capatat un nivel ridicat de popularitate in ultima vreme, pentru ca multe persoane se simt incurajate sa o foloseasca pentru a se bucura de un contur placut si bine pronuntat al buzelor. Din fericire, este si o procedura accesibila, care nu implica un nivel ridicat de durere sau de disconfort in timpul sedintei de tratament.

Vestea buna este ca firele PDO sunt compatibile pentru orice tip de piele, datorita faptului ca sunt biodegradabile si resorbabile (nu este necesara scoaterea lor din tesutul subcutanat), contribuind la imbunatatirea laturii estetice.

Beneficiile pe care le obtii prin intermediul firelor PDO pentru buze

Persoanele care isi doresc sa aiba buze carnoase si perfect conturate, pot lua in considerare aplicarea firelor PDO pentru buze, proces care cuprinde in arsenalul sau o multime de beneficii. Printre acestea se numara si:

  • nu provoaca durere – introducerea firelor PDO in tesutul subcutanat nu presupune o procedura dureroasa, pentru ca este minim invaziva si pentru ca se aplica o anestezie locala, pentru evitarea oricarei forme de disconfort resimtite la nivelul buzelor;
  • conturarea eficienta a buzelor – persoanele care isi doresc sa se bucure de buze proeminente si voluminoase, pot lua oricand in considerare procedura de aplicare a firelor PDO, eficiente in stimularea productiei de colagen, care ofera efectul placut de umplere;
  • firele PDO nu sunt indepartate dupa interventia estetica – datorita faptului ca sunt fire biodegradabile si resorbabile, acestea nu trebuie sa fie indepartate dupa procedura estetica, ceea ce contribuie la mentinerea aspectului natural si placut al buzelor.

Cat dureaza efectul dupa aplicarea firelor PDO pentru buze?

Persoanele care vor sa apeleze la metoda de aplicare a firelor PDO pentru buze, trebuie sa ia in considerare si care este durata efectului obtinut dupa finalizarea tratamentului.

De asemenea, multi prefera sa insereze in cadrul chenarului de „Search” al motoarelor de cautare cuvintele cheie „fire PDO buze pareri”, pentru a afla care este opinia generala a celor care au beneficiat de o astfel de procedura. Se pot folosi de forumurile in cadrul carora oamenii isi exprima parerea cu privire la gradul de eficienta a procedurii, oferind si informatii aditionale.

Din fericire, opinia majoritara a oamenilor este pozitiva, mai ales datorita faptului ca nu este o procedura dureroasa sau costisitoare, asa cum se intampla in cazul operatiilor estetice. Sedinta de tratament nu consuma mult timp, ci, din contra, este de doar 30 de minute. De asemenea, efectele incep sa fie vizibile dupa 10 zile de la incheierea procedurii de tratament, avand o capacitate de rezistenta de pana la noua luni, puternic influentata si de stilul de viata a pacientului. Cu cat are un stil de viata mai sanatos, cu atat are sanse mai mari de a se bucura de buze corect conturate o perioada mai indelungata.

Prin urmare, aplicarea firelor PDO pentru conturarea adecvata a buzelor se dovedeste a fi o procedura avantajoasa, care obtine un grad ridicat de eficienta si care ofera efecte placute de lunga durata.