Meniu

Fire PDO fata

Actualizat pe:

Fiecare persoana are posibilitatea de a-si regenera si restructura pielea de la nivelul fetei printr-o metoda moderna, eficienta si accesibila: prin aplicarea firelor PDO pentru fata, ca tehnica de lifting. A devenit o procedura din ce in ce mai populara datorita faptului ca este minim invaziva si, astfel, nu provoaca dureri insuportabile dupa ce efectul anesteziei dispare. De asemenea, nu este necesara nici o perioada indelungata de recuperare, pacientii avand posibilitatea de a se reintoarce la activitatile obisnuite la cateva zile dupa interventie.

Astfel, cei care opteaza pentru aplicarea firelor PDO la nivelul pielii fetei, se vor bucura de o imbunatatire semnificativa a tenului, prin eliminarea cu succes a imperfectiunilor.

Avantajele pe care le obtii prin intermediul aplicarii firelor PDO pentru fata

Pacientii care vor sa apeleze la procedura de aplicare a firelor PDO pentru fata au ocazia de a intra in contact cu o serie generoasa de beneficii, printre care se numara si:

  • efectul de intinerire a tenului – datorita capacitatii sale de regenerare de la nivelul pielii fetei, tenul va cunoaste o imbunatatire semnificativa la finalul sedintelor de tratament cu fire PDO;
  • imbunatatirea capacitatii de hidratare a tenului – odata cu inaintarea in varsta, organismul nu mai are aceeasi capacitate de a realiza productia de colagen de care este nevoie. Din fericire, firele PDO au rolul de a stimula activitatea colagenului, care ajuta la hidratarea eficienta a tenului;
  • eliminarea ridurilor neplacute – persoanele care isi doresc sa se bucure de un aspect intinerit al fetei, fara riduri sau alte imperfectiuni, pot lua in considerare aplicarea firelor PDO la nivelul subcutanat, care au un grad ridicat de eficienta;
  • nu prezinta reactii adverse – din fericire, utilizarea firelor PDO nu prezinta niciun efect advers, astfel ca orice pacient are ocazia de a se bucura de o interventie care nu implica niciun risc pentru sanatatea sa.

Care este capacitatea de rezistenta a firelor PDO pentru fata?

Exista o multime de pacienti care vor sa afle cat de eficiente sunt firele PDO pentru fata si daca ofera un efect de lunga durata sau nu. Din fericire, firele PDO reusesc sa obtina un efect placut de lifting, care are capacitatea de a rezista aproximativ 2 ani. Efectul de lifting este puternic influentat si de stilul de viata a pacientului. Cu cat are un stil mai sanatos, cu atat va avea posibilitatea de a se bucura de un rezultat de lunga durata.

De asemenea, un alt aspect important de mentionat consta in faptul ca rezultatele incep sa fie vizibile peste doua sau chiar trei luni. Astfel, pacientii care nu observa imbunatatiri in primele zile si incep sa se ingrijoreze, trebuie sa stie ca se confrunta cu o situatie fireasca. Firele PDO au nevoie de o anumita perioada de timp pentru a fi absorbite de organism in intregime.

Prin urmare, persoanele care isi doresc sa se bucure de un ten regenerat, intinerit, dar care nu isi doresc sa apeleze la varianta operatiilor estetice costisitoare, pot lua in considerare aplicarea firelor PDO in tesutul subcutanat.