Meniu

Frenoplastie pret

Actualizat pe:

Persoanele care sunt in cautarea unor clinici specializate in interventia de frenoplastie la pret avantajos, isi pot indrepta atentia catre cabinetele aflate in orasul in care locuiesc. Astfel, au posibilitatea de a economisi sume semnificative de bani, care altfel ar fi fost cheltuite pe transport sau chiar pe cazarile din alte orase.

Pentru cei care nu stiu, frenoplastia este o procedura realizata de medicul chirurg urolog, care are un nivel mic de dificultate si care nu provoaca dureri sau senzatii neplacute. In sens larg, consta in modificarea frenului aflat la nivelul organului sexual masculin, in momentul in care acesta ingradeste libertatea de miscare a tesuturilor interconectate.

Cand stii ca ai nevoie de interventia de frenoplastie: pret, beneficii

Interventia de frenoplastie la pret accesibil este, de fapt, o procedura minim invaziva si este recomandat sa fie efectuata in momentul in care frenul are o dimensiune suficient de mica, impiedicand procesul de retragere a preputului. Din cauza faptului ca este scurt, barbatii pot experimenta senzatii de disconfort in momentul in care au erectie. De asemenea, se confrunta cu dureri, mai ales, in timpul actului sexual, existand si posibilitatea de sangerare la nivelul penisului, din cauza deteriorarii tesutului conjunctiv.

Vestea buna este ca procedura de frenoplastie are rolul de a elibera pliul de piele pozitionat in partea dorsala a organului reproducator masculin. Beneficiul cel mai mare al frenoplastiei consta in faptul ca barbatul nu va mai experimenta dureri sau neplaceri la nivelul penisului, contribuind, in acelasi timp, la mentinerea curata a zonei subcutanate.

In ce consta procedura de frenoplastie: pret, grad de durere

Barbatii care opteaza pentru procedura de frenoplastie la pret avantajos pentru prelungirea frenului penian (ata de la nivelul penisului), trebuie sa se adreseze unui medic chirurg urolog cu experienta. Se aplica o anestezie locala, pentru ca pacientul sa nu experimenteze nicio senzatie de disconfort. Din fericire, datorita tehnicilor moderne aparute pe piata medicala, gradul de risc invaziv este scazut semnificativ, fara sa existe riscul experimentarii durerii.

De obicei, se opteaza pentru utilizarea laserului, folosit in crearea unei incizii simple, care ajuta astfel la eliberarea preputului. Partea buna este si ca durata unei astfel de interventii este de aproximativ 20 de minute. In plus, datorita anesteziei aplicate, pacientul nu va resimti nicio forma de disconfort sau de durere dupa ce interventia a luat sfarsit. Cu toate acestea, exista riscul ca pacientii sensibili sa experimenteze anumite grade de durere, care pot fi ameliorate conform indicatiilor medicului specialist.

Cei mai multi barbati nu experimenteaza senzatii de disconfort si, dupa ce se finalizeaza, medicii nu folosesc fire de sutura, astfel ca vindecarea zonei se va realiza treptat, fara sa mai fie nevoie de o alta intervenire. Daca totusi se sesezeaza anumite nereguli sau dureri la un nivel ridicat, pacientul trebuie sa se adreseze de urgenta medicului specialist.

In concluzie, barbatii care isi doresc sa beneficieze de frenoplastie, pot lua in considerare informatiile mentionate anterior in articol si, mai ales, pot cere sfatul medicului chirurg urolog, care sugereaza solutii si variante personalizate.