Meniu

Micsorare sani CAS

Actualizat pe:

In prezent, micsorarea sanilor prin casa de asigurari este o inverventie chirurgicala estetica la care multe femei apeleaza pentru a-si diminua atat din dimensiunea sanilor, cat si din greutatea lor, in cazul in care se confrunta cu un bust generos, voluminos. De asemenea, au ocazia de a-si contura placut sanii, bucurandu-se de un impact vizual placut din punct de vedere estetic. Bustul este mai bine proportionat, iar pacienta poate beneficia de un fizic armonios.

Posibilitatea de a face operatia de micsorare a sanilor cu sustinerea financiara a casei de asigurari este benefica pentru femeile care isi doresc sa economiseasca o suma generoasa de bani in tot acest proces.

Cum poti profita de modalitatea de micsorare a sanilor prin casa de asigurari

Vesti bune pentru pacientele care au in plan micsorarea sanilor prin casa de asigurari din Romania! Sistemul public ofera posibilitatea acoperirii tuturor cheltuielilor cu privire la mamoplastia de reductie, pentru a incuraja un numar cat mai generos de femei sa apeleze la aceasta interventie. Desi este considerata a fi o operatie cosmetica, estetica si costisitoare, aceasta ofera efecte puternic benefice pentru sanatatea generala corporala, mai ales pentru sanatatea coloanei vertebrale.

Durerile de spate care provin din cauza bustului generos sunt frecvent intalnite si, din pacate, de cele mai multe ori, ignorate. Vestea buna este ca exista posibilitatea unei operatii de micsorare a sanilor gratuite, fara costuri suplimentare. Pentru a face posibil acest scenariu optimist, pacientele trebuie sa fie la zi cu toate platile care vizeaza fondul de asigurari de sanatate.

Beneficiile interventiei de micsorare a sanilor prin casa de asigurari

Femeile care nu dispun de fonduri financiare suficiente pentru reductia mamara, au posibilitatea de a apela la interventia de micsorare a sanilor prin casa de asigurari, care este o metoda gratuita. Printre beneficiile care vizeaza sanatatea generala se numara si:

• indepartarea excesului tisular – excesul tisular este responsabil pentru crearea unor sani voluminosi si grei; interventia poate fi efectuata atat pe zona verticala, cat si pe zona orizontala, in functie de recomandarile medicului specialist;
• obtinerea unor rezultate satisfacatoare – femeile care apeleaza la interventia de micsorare a sanilor, vor beneficia de rezultate excelente, fiind o procedura eficienta de excizie a excesului de tesut;
• obtinerea unui aspect mai neted – datorita reductiei mamare, femeile au ocazia de a beneficia de rezectia tesutului tegumentar, ceea ce creeaza un aspect mai placut, mai natural si mai neted al sanului. Efectele incep sa fie vizibile chiar din prima luna dupa ce interventia a avut loc;
• corectarea simetriei sanilor – operatia de reductie mamara ii ofera pacientei posibilitatea de a-si recapata aspectul simetric al sanilor;
• ameliorarea durerilor de spate – din cauza sanilor voluminosi si grei, spatele este supus unui risc imens de dezvoltare a unei serii de afectiuni medicale, din cauza presiunii pe care sunt nevoiti sa o suporte. Astfel, reductia mama este o varianta potrivita de reducere a volumului sanilor si de a ameliora durerilede spate resimtite.

Prin urmare, mamoplastia de reductie sau operatia de micsorare a sanilor se dovedeste a fi o interventie esentiala pentru toate femeile cu un bust generos, care afecteaza sanatatea coloanei vertebrale.