Meniu

Mastopexie pareri

Actualizat pe:

O multime de femei cauta pe internet „mastopexie pareri” pentru a descoperi care este opinia generala si a celorlalte persoane in legatura cu interventia chirurgicala, dar si pentru a afla daca are un nivel ridicat de eficienta.

Mastopexia este o procedura desfasurata de medicii chirurgi esteticieni, care se ocupa de procesul de remodelare si repozitionare a sanilor, astfel incat sa aiba un aspect intinerit, regenerat si atractiv. De asemenea, contribuie semnificativ si la imbunatatirea nivelului de incredere in propria persoana, prin procesul de ridicare a sanilor lasati.

In ce consta procedura de mastopexie: pareri, recenzii, beneficii

Pacientele care isi doresc sa gaseasca informatii generoase despre procedura de mastopexie, pareri si recenzii, pot lua in considerare forumurile care se adreseaza acestui domeniu. Prin intermediul lor, o multime de oameni impartasesc din experientele personale pe care le-au trait, cu scopul de a lasa o recenzie pozitiva sau, din contra, o recenzie negativa, daca este necesara.

Procedura de mastopexie se desfasoara la nivel chirurgical, astfel, este necesara o documentare amanuntita, atent realizata, pentru descoperirea tuturor detaliilor importante. De asemenea, fiecare pacienta trebuie sa cunoasca avantajele pe care le obtine cu ajutorul interventiei. Printre acestea se numara si:

• ridicarea sanilor lasati – dupa o anumita varsta, fiecare femeie se confrunta cu fenomenul de sani lasati, care ii afecteaza, de cele mai multe ori, increderea in propria persoana. Din fericire, mastopexia se dovedeste a fi o metoda eficienta de ridicare a sanilor, cu ajutorul medicului chirurg estetician care se ocupa de tot procesul de remodelare;
• imbunatatirea formei sanilor – desi medicul chirurg are ca rol indeplinirea procedurii de ridicare a sanilor, acesta este responsabil si de imbunatatirea formei, a simetriei lor;
• cresterea stimei de sine – sanii lasati sunt un motiv pentru multe femei de a nu se simti in largul lor, de a nu avea incredere in ele, iar perceptia asupra realitatii le este puternic afectata. Din fericire, cu ajutorul interventiei chirurgicale, forma sanilor este imbunatatita vizibil, fiind incurajate sa-si capete nivelul necesar de incredere in propria persoana.

Exista contraindicatii cu privire la procedura de mastopexie: pareri, riscuri

Femeile care folosesc motoarele de cautare pentru a gasi informatii despre interventia de mastopexie, pareri si riscurile pe care le implica, pot sa-si indrepte atentie catre informatiile de mai jos:

• pierderea definitiva a simtului – desi, in cele mai multe cazuri, pacientele isi recapata sensibilitatea sanilor, exista si situatii in care acestea isi pierd permanent simtul la nivelul lor;
• sani asimetrici – indiferent ca medicul chirurg nu a respectat cu strictete toti pasii procedurii sau ca pacienta nu a respectat indicatiile medicului, exista, totusi, riscul ca aceasta sa aiba sani asimetrici, care sa ii afecteze asteptarile legate de bustul atractiv si voluminos pe care si-l dorea;
• probleme in activitatea de alaptare – desi alaptarea este posibila dupa interventia de mastopexie, exista cazuri de femei care au sustinut ca au intampinat dificulati in procesul de alaptare.

Prin urmare, mastopexia este o interventie chirurgicala care ofera beneficii masive pentru procesul de intinerire a sanilor, dar care, totodata, necesita un nivel ridicat de responsabilitate atat din partea medicului chirurg, cat si din partea pacientei.