Meniu

Septoplastie pret

Actualizat pe:

Daca ai fost interesat sa dai o cautare pe tema “septoplastie pret”, atunci, cel mai probabil, te confrunti cu problemele aparute ca urmare a deviatiei de sept, ceea ce te impinge sa apelezi la o astfel de interventie chirurgicala. Din fericire pentru tine, ai nimerit in locul potrivit, articolul de fata propandu-si sa acopere principalele aspecte care trebuie considerate de indata ce te-ai decis sa parcurgi primii pasi din directia unei astfel de operatii.

Septoplastie pret: la ce suma te poti astepta si ce pregatiri trebuie realizate inainte de operatie?

Cautand “septoplastie pret”, in mod sigur te asteptai sa-ti fie afisate rezultate cat mai clare, care sa faciliteze formarea unei prime impresi, dar, dupa cum probabil ai observat, procesul nu s-a dovedit chiar atat de simplu. Cele mai multe institutii medicale nu vor avea afisat un pret fix pentru o operatie de genul, deoarece suma stabilita depinde, in permanenta, de anumiti factori, ea putand sa varieze de la caz la caz.

Pentru un pacient simptomatic, deviatia de sept poate duce la aparitia unor diferite simptome, precum sangerari nazale, rinoree, dificultati la respiratie si congestii, in cazuri extreme existand chiar posibilitatea de a se ajunge la infectii cronice ale sinusurilor. Prin urmare, daca problema nu este tratata cat mai repede cu putinta, vor aparea complicatii suplimentare:
● dureri ale fetei si ale capului constante;
● sangerari nazale din ce in ce mai dese;
● oboseala semnificativa, din cauza ca oxigenarea nu se poate realiza in parametrii normali.

Prin intermediul unui prim consult, doctorul va identifica toate simptomele cu care se confrunta pacientul, el avand ca principal obiectiv sa determine, atat complexitatea cazului respectiv, cat si daca deviatia de sept se situeaza sau nu intr-un stadiu avansat. Pacientul va fi supus unor serii de analize, iar pe baza rezultatelor obtinute, cadrul medical va putea stabili un pret aferent pentru intregul tratament.

Chiar daca clinicile nu ofera niste preturi exacte, exista totusi o modalitate prin sa-ti faci o idee cu privire la suma orientativa pe care va trebui sa o cheltuiesti: experientele traite de fostii clienti. Prin urmare, dupa ce au fost consultate mai multe feedback-uri de acest tip, s-a ajuns la urmatoarele concluzii:
● prima consultatie poate ajunge sa coste in jur de 300 de lei;
● operatia propriu-zisa poate ajunge sa coste in jur de 4500 de lei.

Dupa incheierea primului consult, pacientul va trebui sa mai treaca prin cateva etape pana sa poata lua parte la operatie:

1. Istoricul medical

Clientul va trebui sa se gandeasca cu atentie si sa specifice intregul sau istoric medical, aici fiind incluse, atat problemele de sanatate cu care s-a confruntat pana acum, cat si medicatia care a fost prescrisa pentru tratarea acestora.

2. Examen fizic

Medicul va examina pielea, interiorul si exteriorul nasului, pentru a-si putea face o idee cu privire la modul in care va decurge lucrarea.

3. Fotografii

Vor fi realizate cateva fotografii din diferite unghiuri ale nasului, pe care medicul le va putea analiza amanuntit pe calculator.

In concluzie, dupa cum se poate observa, nu exista un pret general valabil in ceea ce priveste tratamentul pentru deviatia de sept, fiecare clinica urmand sa stabileasca suma aferenta abia dupa incheierea primului consult.