Meniu

Septoplastie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te confrunti cu dificultati de respiratie, sangerari nazale, dureri de cap sau infectii recurente ale sinusurilor, iar tratamentele ORL clasice si-au dovedit ineficienta, este momentul sa te interesezi unde poti face operatie deviatie de sept in Timisoara. In articolul de fata vei gasi informatii utile despre serviciile specializate de chirurgie din orasul tau, cu ajutorul carora te vei putea orienta pe piata privata de sanatate a municipiului resedinta a judetului Timis.

Citeste textul pana la sfarsit pentru a descoperi care ar fi cea mai buna optiune in Timisoara, in ceea ce priveste centrele medicale in care se executa procedura chirurgicala de rezolvare a deviatiei de sept.

Cat costa o operatie de deviatie de sept in Timisoara?

Inainte de a te programa la un chirurg pentru operatie de deviatie de sept in Timisoara, trebuie sa cunosti cateva dintre conditiile de acces la procedura, printre care si tariful perceput de clinica. In tabelul de mai jos vei gasi numele centrelor medicale in care poti beneficia de interventie, precum si preturile practicate de acestea pentru tratamentul chirurgical al deviatiei de sept.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Septoplastie
Rating
Website
Dr. Mihajlovic
Clinica-Verificata
14.000 Ron
 • Pretul pentru Septoplastie porneste de la 14.000 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist
 • Amabilitate si rabdare fata de pacienti
 • Imbunatatiri semnificative ale starii de sanatate si aspectului fizic
 • Raspunsuri si explicatii detaliate ale procedurilor
 • Interventii nedureroase
 • Recuperare rapida
Clinica Brol
14.000 Ron
 • Pretul pentru Septoplastie porneste de la 14.000 Ron
 • Servicii la standarde inalte
 • Specialisti in chirurgia estetica
 • Rezultate remarcabile ale interventiilor
 • Profesionisti ireprosabili
 • Medici de calitate umana exceptionala
 • Interventii complexe incununate de succes
 • Personalul inspira incredere
 • Cele mai bune conditii pe tot parcursul tratamentului
Medcom
1.300 Ron
 • Pretul pentru Septoplastie porneste de la 1.300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa de profesionisti
 • Dr. Chiobas – medic dedicat, serios si amabil
 • Spatiu elegant amenajat
 • Servicii calitative
 • Echipamente performante
 • Interventii reusite
Shanti Beauty Clinic
1.400 Ron
 • Pretul pentru Septoplastie porneste de la 1.400 Ron
 • Servicii de calitate, de la consultatia initiala pana la monitorizarea postoperatorie
 • Profesionist, amabil, implicat si atent cu pacientii
 • Dotari moderne
 • Rezultate bune ale interventiilor
Dr. Levy
37.500 Ron
 • Pretul pentru Septoplastie porneste de la 37.500 Ron
 • Medic profesionist si serios
 • Sinceritate, grija si atentie acordate pacientilor
 • Disponibilitatea de a fi sunat la orice ora de pacientii operati
 • Rezultate excelente ale interventiilor
 • Atmosfera placuta si senina la cabinet
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor in care poti face operatie deviatie de sept in Timisoara

Pentru ca este in joc sanatatea ta, in speta functia respiratorie, dar si aspectul estetic al nasului, vrei sa te asiguri ca iti incredintezi problema pe maini bune atunci cand faci operatia de deviatie de sept in Timisoara. Pentru aceasta, ai nevoie de informatii suplimentare despre activitatea clinicilor din top, despre dotarile de care dispun, despre competentele medicilor chirurgi si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Dr. Dorina Mihajlovic

Pentru dr. Dorina Mihajlovic, operatia de deviatie de sept este o procedura indeplinita cu succes de-a lungul celor peste 23 de ani de experienta in domeniul chirurgiei estetice. Pe dr. Dorina Mihajlovic, medic primar chirurgie plastica, doctor in medicina, cu teza „Preventia si solutionarea sechelelor rezultate in urma interventiilor de rinoseptoplastie”, o poti gasi  atat la Cabinetul propriu de Chirurgie Estetica din Timisoara, cat si si la Brol Medical Center. Gama vasta de interventii chirurgicale de competenta medicului cuprinde rinoplastie, implanturi mamare, abdominoplastie, mamoplexie, lifting facial, blefaroplastie, otoplastie, remodelarea bratelor, coapselor, a feselor si labioplastie. Rinoplastia se efectueaza fie in scop estetic, fie in scop functional, pentru rezolvarea deviatiei de sept. Preocupata de formarea continua si de perfectionare, Dr. Mihajlovic se remarca si prin participarea la numeroase congrese si conferinte medicale nationale si internationale si printr-un volum considerabil de articole stiintifice medicale publicate in reviste de specialitate.

Pretul unei operatii de deviatie de sept poate varia de la 14.000 de lei la 16.000 de lei, in functie de complexitate.

Pacientii cabinetului si-au exprimat multumirea pentru serviciile de calitate ale chirurgului plastician, prin intermediul recenziilor din mediul online. Ei afirma ca operatiile au adus imbunatatiri semnificative in vietile lor, contribuind la ameliorarea starii de sanatate, cresterea increderii in sine si a stimei de sine. Medicul este recunoscut pentru profesionalismul si amabilitatea sa, pacientii marturisind ca au primit raspunsuri si explicatii detaliate la intrebarile lor legate de interventia chirurgicala. De asemenea, mentioneaza ca interventiile nu au fost dureroase, iar procesul de recuperare a fost rapid.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Dorina Mihajlovic
Vezi Pareri

2. Clinica Brol

Brol Medical Center din Timisoara este clinica specializata in chirurgie plastica, careia te poti adresa pentru operatie de deviatie de sept si rezultate garantate de cei 25 de ani de experienta in chirurgia estetica si de cele peste 15.000 de interventii efectuate aici. Pacientii pot accesa o gama variata de proceduri chirurgicale: marirea sanilor, ridicarea sanilor, abdominoplastie, lipoaspiratie, lifting facial, rinoplastie, blefaroplastie, otoplastie. Centrul medical este deservit de o echipa alcatuita din 11 chirurgi plasticieni, coordonati de reputatul prof. dr. Tiberiu Bratu, medic primar chirurgie plastica, doctor in stiinte medicale. Clinica dispune de 3 cabinete de consultatie si tratament, 1 bloc operator ultramodern cu 2 sali de operatii dotate conform standardelor internationale si saloane pentru pacienti, cu 1 sau 2 paturi.

Operatia de deviatie de sept are aici pretul de 14.000-17.000 de lei.

Pacientii recomanda Brol Medical Center pentru serviciile la standarde inalte ale dr. Tiberiu Bratu si ale echipei sale de specialisti in chirurgia estetica. Acestia mentioneaza ca interventiile realizate aici au avut rezultate remarcabile pentru sanatatea si aspectul lor estetic si ca au beneficiat de experienta si pregatirea unor profesionisti ireprosabili, de o calitate umana exceptionala. Despre prof. dr. Bratu se spune ca are competente in cele mai complexe operatii, cu rezultate excelente, iar personalul clinicii inspira incredere. De asemenea, se consemneaza si faptul ca pacientii dispun de cele mai bune conditii pe tot parcursul tratamentului.

3. Medcom

La CSB Medcom Hospital din Timisoara, rinoplastia si, in cadrul acesteia, operatia de deviatie de sept, sunt printre cele mai solicitate interventii chirurgicale. Cu metode de abordare specifice domeniului ORL, dr. Raul Chioibas realizeaza proceduri complexe, care rezolva atat problema functionala a deviatiei de sept, cat si problema estetica a aspectului armonios al chipului. Dr. Chioibas, medic primar in chirurgie plastica, reconstructiva si estetica, doctor in stiinte medicale, este si fondatorul clinicii, in anul 2012, in care activeaza azi impreuna cu o echipa de profesionisti. Centrul medical ofera pacientilor interventii chirurgicale de implant mamar, lifting de sani, lifting facial, bleforoplastie, rinoplastie, otoplastie, abdominoplastie, liposuctie si lifting de coaste. In cadrul clinicii pot fi accesate si servicii estetice noninvazive, dermato-venerologie, chirurgie plastica reconstructiva, chirurgie vasculara, chirurgie generala, neurochirurgie, ortopedie, obstretica-ginecologie si imagistica medicala.

Pretul unei interventii pentru deviatia de sept se situeaza in intervalul 1.300-1.600 de lei.

Pacientii au un grad ridicat de satisfactie pentru prestatiile clinicii de chirurgie plastica coordonata de dr. Raul Chioibas si considera ca au beneficiat de servicii medicale de calitate, oferite de o echipa de profesionisti, intr-un spatiu elegant amenajat, cu echipamente performante. Despre dr. Chioibas se spune ca este dedicat, serios si amabil, iar interventiile chirurgicale au avut rezultatele scontate. 

4. Shanti Beauty Clinic

La Shanty Beauty Clinic, Clinica de Chirurgie Estetica din Timisoara, medicul caruia te vei adresa pentru operatia de deviatie de sept este dr. El Shanti Abdel Kader, medic specialist chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, cu peste 20 de ani de experienta, care a dobandit metodele de lucru si sfaturi profesionale de la prof. univ. dr. Tiberiu Bratu, mentorul sau, in timpul anilor de pregatire in stagiatura. Clinica pune la dispozitia pacientilor servicii complexe de chirurgie plastica si estetica – abdominoplastie, blefaroplastie, liposuctie, otoplastie, rinoplastie, lifting facial, alaturi de dermatologie, chirurgie vasculara si chirurgie generala.

Pentru o operatie de deviatie de sept vei achita aici suma de 1.400-1.800 de lei.

In ceea ce priveste satisfactia fata de activitatea clinicii a pacientilor tratati aici, persoanele care au accesat procedurile de tratament mentioneaza ca dr. Shanti este un chirurg de 5 stele, profesionist, amabil, implicat si atent cu pacientii. Recenziile amintesc si rezultatele bune ale interventiilor, dotarile moderne si calitatea serviciilor, de la consultatie si pana la grija manifestata de medic in monitorizarea postoperatorie.

5. Dr. Levy

Sub umbrela brandului Dr. Levy Medical Center functioneaza trei clinici de chirurgie plastica in Timisoara, Bucuresti si Tel Aviv, in cadrul carora Dr. Motu Yair Levy, medic chirurg plastician cu experienta si renume la nivel mondial, efectueaza interventii de succes de implanturi mamare, lifting facial, liposuctie, blefaroplastie, rinoplastie si operatie de deviatie de sept, abdominoplastie, ginecomastie, labioplastie, himenoplastie, ridicare sani, otoplastie, precum si tratamente noninvazive de estetica medicala. Obiectivul pe care si-l propune medicul la fiecare pacient este de a obtine rezultate deosebite, cu un minimum de disconfort atat in timpul operatiei, cat si in perioada de recuperare.

Preturile practicate de chirurgul plastician sunt afisate pe site-ul web al clinicilor sale din Romania. Pentru rinoplastie functionala cu rezolvarea deviatiei de sept, pretul porneste de la 37.500 lei.

Pacientii dr. Levy se declara multumiti de serviciile de calitate ale chirurgului. Ei afirma ca medicul este caracterizat de profesionalism, seriozitate, sinceritate, atentia acordata pacientilor in fiecare etapa, atat inainte, cat si dupa interventia chirurgicala. Persoanele care au trecut pragul clinicii apreciaza disponibilitatea de a fi sunat de pacientii operati la orice ora, rezultatele excelente ale procedurilor si atmosfera placuta si senina de la cabinet.

Concluzii 

Operatia de deviatie de sept in Timisoara se poate efectua cu succes la una dintre clinicile de top din oras, specializata in chirurgie estetica si reparatorie. Vei intalni aici medici profesionisti si dedicati, chirurgi apreciati pentru experienta si pregatirea de exceptie, cu sute sau mii de operatii in portofolii. Centrele medicale prezentate in articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit dispun de echipamente de ultima generatie, bloc operator si facilitati de spitalizare si tratament. 

Cu ajutorul informatiilor din textul de mai sus, despre serviciile chirurgicale din Timisoara pentru corectarea deviatiei de sept, cu siguranta vei putea lua o decizie informata si bine intemeiata rational si vei accesa cele mai bune optiuni pentru sanatatea ta.