Meniu

Chirurgie vasculara Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Problemele circulatorii si afectiunile vaselor de sange pot afecta grav calitatea vietii persoanelor, de aceea vizita la medic, in acest caz la un cabinet de chirurgie vasculara din Iasi, este esentiala pentru a primi tratamentul corect si a-ti recapata functionalitatea optima. Daca nu stii unde sa mergi pentru o consultatie, articolul de fata te va ajuta sa te orientezi pe o piata medicala atat de vasta cum este cea din municipiul in care locuiesti.

Citeste textul pana la capat pentru a afla care sunt cele mai bune solutii in Iasi pentru diagnosticul si terapia bolilor vasculare.

Cat costa o consultatie de chirurgie vasculara in Iasi?

Inainte de a ajunge la medicul specialist de care ai nevoie, vrei sa stii cat mai multe despre conditiile in care se desfasoara consultatiile, iar pretul la chirurgie vasculara in Iasi este unul dintre aspectele care te intereseaza, pentru a-ti organiza cat mai bine bugetul alocat sanatatii. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor catre care ar trebui sa te indrepti pentru solutionarea nevoilor tale medicale, precum si tarifele practicate de fiecare dintre ele pentru consultatii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Epimedica
Clinica-Verificata
400 Ron
 • Pret Consultatie 400 Ron
 • Servicii exceptionale
 • Grad inalt de profesionalism din partea medicilor
 • Amabilitate si rabdare in abordarea pacientilor
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Interventii chirurgicale si proceduri de tratament cu rezultate bune
Centrul Delv
400 Ron
 • Pret Consultatie 400 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist si amabil
 • Medici bine pregatiti
 • Solutii eficiente de tratament
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
 • Timp mare de asteptare
Elytis Hospital
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Medici profesionisti, cu experienta
 • Interventii salvatoare
 • Tratamente cu rezultate bune
 • Timp de asteptare mare
OminiClinic
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalismul si experienta medicilor
 • Rabdarea cu care abordeaza pacientii
 • Recomandari obiective
 • Tratamente si interventii eficiente
Arcadia
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Medici profesionisti
 • Interventii reusite
 • Conditii bune de spitalizare
 • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de chirurgie vasculara din Iasi

Pentru ca iti doresti, desigur, cele mai bune servicii de chirurgie vasculara din Iasi, vrei sa te asiguri ca iei cea mai buna decizie pentru sanatatea ta in alegerea clinicii. Pentru aceasta, ai nevoie de informatii suplimentare despre activitatea unitatilor medicale din clasament. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii despre standardele de lucru in ingrijirea medicala, despre competentele medicilor, despre echipamentele de care dispun, procedurile medicale pe care le poti accesa si opiniile pacientilor tratati in cadrul centrelor medicale din top.

1. Epimedica

Epimedica Iasi este o clinica specializata in chirurgie vasculara, care ofera pacientilor tratamente ultramoderne pentru afectiunile vasculare, cu aparatura de ultima generatie si o echipa alcatuita din specialisti in chirurgie generala, chirurgie vasculara, anestezisti si asistenti medicali. Poti accesa aici consultatii cu ecografii Doppler incluse, controale, tratament cu laser endovenos (EVLO), tratament cu radiofrecventa (RF) endovenos, tratament clasic (Muller) cu croset, sclerozare varice si termocoagulare telangiectazii. Te vei adresa pentru consultatie unuia dintre cei patru doctori: conf. dr. Radu Florin Popa, medic primar chirurgie generala, medic primar chirurgie vasculara, dr. Livia Genoveva Baroi, medic primar chirurgie generala, medic specialist chirurgie vasculara, dr. Cristina Strobescu, medic specialist chirurgie vasculara, si dr. Ionut Cazan, medic specialist chirurgie vasculara. 

Pentru o consultatie de chirurgie vasculara cu ecografie Doppler vei plati aici suma de 400 de lei.

Pacientii declara in recenziile din mediul online ca au beneficiat aici de servicii excelente, de profesionalism in cel mai inalt grad din partea medicilor, de rabdare si amabilitate in abordare, de tehnologie de ultima generatie, precum si de interventii chirurgicale si proceduri de tratament cu rezultate bune.

Vezi parerile pacientilor despre Epimedica
Vezi Pareri

2. Centrul Delv

La cabinetul de chirurgie vasculara de la Clinica Delv, pacientii pot solicita consultatii, ecografie Doppler, controale, referate medicale, sclerozari, pansamente, fleboctomii. Vor conta aici pe experienta si pregatirea dr. Cristina Strobescu-Ciobanu, medic primar in chirurgie vasculara. Inceputurile Clinicii Delv in Iasi sunt legate de proceduri de recuperare medicala si au fost urmate de o diversificare a activitatii in 21 de specialitati medicale deservite de o echipa de peste 55 de medici. 

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pachetul consultatie + ecografie Doppler are pretul de 400 de lei.

In general, pacientii sunt multumiti de prestatiile clinicii si apreciaza Unii serviciile de calitate, personalul profesionist si amabil, medicii bine pregatiti si solutiile eficiente de tratament. Pe de alta parte, unii pacienti sustin ca personalul de la receptie este lipsit de solicitudine, iar programarile sunt decalate.

3. Elytis Hospital

Sectia de chirurgie vasculara de la Elytis Hospital din Iasi este deservita de un colectiv de medici cu experienta in acest domeniu: dr. Corneliu Morosanu, medic primar chirurgie generala, medic primar chirurgie vasculara, sef de lucrari la UMF Gr. T. Popa din Iasi, dr. Cristian Ene Roata, medic primar chirurgie generala, medic specialist chirurgie vasculara, asistent universitar, si dr. Oana Catalina Busuioc, medic specialist chirurgie vasculara. Spitalul Elytis ofera pacientilor din Iasi spitalizare de zi, consultatii in ambulatoriu, farmacie, sali de tratament, bloc operator si sectii clinice specializate pe diverse ramuri medicale.

O consultatie de chirurgie vasculara are pretul de 300 de lei in aceasta clinica.

In mare parte, pacientii clinicii considera ca au gasit in acest centru medical profesionalism si experienta la multi dintre medicii carora li s-au adresat. De asemenea, sunt persoane care marturisesc ca au beneficiat de interventii salvatoare si de tratamente eficiente la Elytis Hospital. Pe de alta parte, exista, potrivit recenziilor, si aspecte care ar putea fi imbunatatite in activitatea spitalului privat, cum ar fi o mai buna organizare a programarilor, pentru eliminarea timpului de asteptare, comunicarea rezultatelor cu mai multa promptitudine si un comportament mai amabil al personalului de la receptie.

4. Omini Clinic

Clinica Omini din Iasi are o activitate de peste 16 ani, timp in care a realizat in blocul operator propriu  si in cabinetele specializate mii de interventii de chirurgie estetica, chirurgie generala, chirurgie vasculara si dermatologie. In centrul medical sunt disponibile operatii de varice si tratamente prin diferite metode: conservator – compresiune elastica diurna si medicatie, minim invaziv, chirurgical clasic si mixt. La cabinetul de chirurgie vasculara il vei gasi pe dr. Cristian Ene Roata, medic primar chirurgie generala, medic specialist chirurgie vasculara, asistent universitar.

Preturile clinicii sunt publicate pe site-ul web. Tariful pentru o consultatie de chirurgie vasculara este aici de 200 de lei.

Pacientii declara in mare parte ca sunt multumiti de Omini Clinic. Sunt amintite puncte forte precum serviciile de calitate, profesionalismul si experienta medicilor, rabdarea cu care abordeaza pacientii, care primesc recomandari obiective, tratamente si interventii eficiente. Unii pacienti sustin ca exista deficiente in comunicarea cu pacientii a personalului de la receptie.

5. Arcadia

Serviciile de chirurgie vasculara disponibile la Arcadia Medical constau in consultatii la medic primar si specialist, cateter laser endovenos, scleroterapie varice / venule, cura chirurgicală a varicelor, trombendarterectomie carotidiana si grefa de piele. Un colectiv de cinci medici primari si specialisti in chirurgie vasculara iti stau la dispozitie pentru consultatii si tratamente. Spitalul Arcadia din Iasi face parte din reteaua Arcadia Medical, lider in sanatate in regiunea de nord-est a tarii, care mai are in componenta un spital de cardiologie interventionala, 3 centre de imagistica medicala, o maternitate, 6 clinici si un spital de recuperare medicala.

Pretul consultatiei de chirurgie vasculara este de 250-300 de lei, in functie de medic.

Parerile pacientilor referitoare la prestatiile Spitalului Arcadia Medical sunt impartite. O mare parte a recenziilor vorbesc despre servicii de calitate, medici profesionisti, conditii bune de spitalizare si interventii reusite. Sunt si multi pacienti care spun ca partea organizatorica ar putea fi imbunatatita, ca timpul de asteptare este mare, iar personalul de la receptie este neprofesionist.

Concluzii

In ceea ce priveste chirurgia vasculara in Iasi, se poate afirma cu certitudine ca este un domeniu medical bine reprezentat in acest municipiu resedinta de judet. In cadrul unor clinici de top din oras se gasesc sectii si cabinete dotate cu aparatura de ultima generatie pentru investigatii si proceduri multiple de tratament. Pacientii pot beneficia aici atat de terapii conservatoare, de interventii chirurgicale clasice, cat si de proceduri inovative minim invazive, cu rezultate remarcabile si timp redus de recuperare. 

Departamentele de chirurgie vasculara din Iasi sunt deservite de medici profesionisti, cu vasta experienta clinica si un numar mare de interventii efectuate pacientilor cu afectiuni vasculare. Cu ajutorul informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, cu siguranta vei putea lua cea mai buna decizie pentru sanatatea ta si vei alege clinica in care sa primesti ingrijirea medicala optima pentru nevoile tale.