Meniu

Chirurgie vasculara Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Multi dintre pacientii care vor sa apeleze la ajutorul unui medic specializat in chirurgie vasculara din Targu Mures au retineri, pentru ca nu stiu exact cum decurge o consultatie de specialitate. Daca si tu te afli intr-o astfel de situatie si vrei sa te informezi corect cu privire la modul in care va decurge programarea, tot ce trebuie sa stii este ca scopul principal al medicului este de a te ajuta sa descoperi care este problema cu care te confrunti, dar si care este cel mai bun tratament la care poti apela. Initial, consultatia consta intr-o anamneza, in care medicul afla tot ce trebuie sa stie despre simptomele experimentate, dar si despre istoricul medical al familiei tale. Ulterior, ar putea sa iti recomande efectuarea unor investigatii, astfel incat sa depisteze precis care este problema de care suferi, iar, mai apoi, iti poate indica un plan de tratament sau un tratament chirurgical. Din fericire, tot mai multe clinici medicale au investit in aparaturi moderne si performante, astfel incat tratamentul chirurgical sa nu mai fie privit cu atat de multa teama de catre pacienti. 

Daca locuiesti si tu in Targu Mures si vrei sa gasesti o unitate medicala pe care sa te poti baza, iti recomandam sa citesti in continuare articolul pe care ti l-am pregatit. In cele ce urmeaza vei descoperi un top cinci al celor mai frecventate si apreciate clinici din orasul tau.

Cat costa o consultatie de chirurgie vasculara in Targu Mures?

Ai luat hotararea de a merge la o clinica de chirurgie vasculara din Targu Mures, dar, din pacate, nu esti la curent cu preturile practicate pentru consultatie? Nu este nicio problema, pentru ca in cele ce urmeaza ti am pregatit un tabel cu toate tarifele practicate la unitatile medicale din orasul tau. Citeste-l cu atentie si afla care este bugetul orientativ pe care trebuie sa il pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Angio Center
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Medici profesionisti
 • Rezultate ireprosabile
 • Aparaturi moderne
 • Competenta si empatie
 • Curatenie impecabila
 • Tratament personalizat
 • Clinica moderna
Centrul Nova Vita
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Activitate multidisciplinara
 • Medici bine pregatiti
 • Diagnostic corect
 • Tratament corespunzator
 • Interventii chirurgicale reusite
 • Aparaturi moderne
 • Nerespectarea programarilor
Centrul Galenus
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Medici si asistenti competenti
 • Implicare si empatie
 • Profesionalism
 • Rezultate remarcabile
 • Aparaturi moderne
 • Interventii chirurgicale reusite
 • Nerespectarea programarilor
Centrul Omniprax
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Amabilitate si profesionalism
 • Seriozitate si promptitudine
 • Implicare si atentie la detalii
 • Echipamente moderne
 • Diagnosticare corecta
 • Decalararea programarilor
Centrul Hipocrate
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Interactiune medic-pacient reusita
 • Interventii corecte si precise
 • Aparaturi moderne
 • Medici implicati si profesionisti
 • Curatenie impecabila
 • Gestionare deficitara a programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici medicale specializate in chirurgie vasculara in Targu Mures

Nimic nu ar trebui sa fie mai prioritar decat propria sanatate, asa ca nu ezita sa apelezi la ajutorul unui medic pregatit in chirurgie vasculara din Targu Mures, mai ales daca acest lucru ti-a fost recomandat de medicul de familie. Inainte de a merge la un medic specialist, cel mai bine este sa te consulti cu medicul de familie si sa-i prezinti toate simptomele pe care le-ai manifestat in ultima perioada, astfel incat acesta sa te indrume catre un cabinet cu o anumita specialitate. Daca dupa intalnirea cu medicul de familie, ti s-a recomandat sa vizitezi cabinetul unui chirurg vascular, atunci cele cinci optiuni pe care ti le-am pregatit mai jos sunt ce ai nevoie:

1. Angio Center

Angio Center este un centru privat de medicina vasculara din Targu Mures pe care il poti lua in considerare cu incredere daca te confrunti cu afectiuni cardiovasculare sau daca suspectezi ca suferi de acestea. Merita mentionat faptul ca in cadrul echipei de medici isi desfasoara activitatea si un medic primar chirurg, dr. Gyorgy Fazakas Istvan, cu experienta vasta in domeniu. Participand la numeroase cursuri de perfectionare, conferinte si congrese, medicul are competenta de a intreprinde un act medical corect si adaptat in functie de nevoile fiecarui pacient in parte. Pentru ca unitatea medicala este specializata in angiologie si medicina interna, toti pacientii au posibilitatea de a beneficia de un diagnostic corect, in urma investigatiilor precise efectuate cu ajutorul echipamentelor moderne. 

Pretul pentru o consultatie de chirurgie vasculara este de 300 lei. 

Judecand dupa recenziile postate in mediul online, multi dintre pacientii care au apelat la ajutorul acestei clinici se declara multumiti de modul in care au fost tratati, dar si de profesionalismul medicilor. Rezultatele obtinute sunt ireprosabile, datorita faptului ca se utilizeaza doar aparaturi de ultima generatie, echipa medicala avand competenta de a pregati un plan personalizat de tratament. De asemenea, clinica este curata si moderna, alte doua aspecte importante care cantaresc pozitiv in recenziile postate de pacienti. 

Vezi parerile pacientilor despre Angio Center
Vezi Pareri

2. Centrul Nova Vita

O alta unitate medicala catre care iti poti indrepta atentia este centrul Nova Vita din Targu Mures, care desfasoara o activitate multidisciplinara, in care este cuprinsa si specializarea de chirurgie vasculara. In cadrul departamentului vei face cunostinta cu dr. Adriana Mocian, dr. Maria Sabau si dr. Bianca Voicu, medici specialisti cu o buna pregatire in domeniu de a intreprinde un act medical corect. Pe langa faptul ca vei face cunostinta cu doctori competenti, merita mentionat si ca acestia au la dispozitie echipamente de o performanta inalta, prin intermediul carora diagnosticul stabilit este intotdeauna corect, acesta fiind urmat de un tratament personalizat in functie de patologiile fiecarui pacient in parte. 

Pretul pentru o consultatie de chirurgie vasculara este de 220 lei. 

Avand in vedere ca unitatea medicala desfasoara o activitate multidisciplinara, adresandu-se pacientilor cu diverse probleme de sanatate, aceasta a obtinut un numar ridicat de recenzii pozitive in mediul online. In ceea ce priveste departamentul de chirurgie vasculara, pentru ca dispune de medici cu o buna pregatire in domeniu, pacientii au sansa de a obtine un diagnostic corect, dar si un tratament corespunzator, prioritizandu-se insanatosirea acestora. Din fericire, interventiile chirurgicale sunt reusite de fiecare data gratie aparaturilor moderne. Cu toate acestea, au existat si cazuri de nemultumiri din cauza faptului ca programarile nu se respecta cu precizie. 

3. Centrul Galenus

Centrul Galenus este o unitate medicala multidisciplinara din Targu Mures in cadrul careia se desfasoara si consultatii de chirurgie vasculara, multumita carora pacientii afla concret care este afectiunea de care sufera, dar si cum o pot trata. In interiorul acestei sectii medicale, vei face cunostinta cu dr. Timea Demeter, medic specialist in chirurgie vasculara avand zona de expertiza in ultrasonografie generala si ecocardiografie vasculara. Aceasta isi desfasoara activitatea alaturi de dr. Eliza Russu, medic primar in chirurgie vasculara, a carei zona de expertiza se afla in ecografia Doppler vascular. Aceasta si-a finalizat studiile la Universitatea de Medicina si Farmacie din Targu Mures, participand la diverse cursuri de perfectionare si la conferinte tematice. Unitatea medicala dispune de aparaturi si echipamente de ultima generatie, prin intermediul carora pacientii au sansa de a obtine un diagnostic corect, in urma consultatiei de specialitate, dar si a investigatiilor efectuate. 

Pretul pentru o consultatie de chirurgie vasculara variaza intre 250 si 300 lei. 

Unitatea medicala din Targu Mures a obtinut o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor care au frecventat departamentul de chirurgie vasculara, datorita faptului ca medicii si asistentii dau dovada de implicare, profesionalism si empatie. Pentru ca aparaturile utilizate sunt performante si moderne, rezultatele obtinute in urma actului medical sunt de fiecare data remarcabile. De asemenea, interventiile chirurgicale sunt reusite, favorizand o perioada scurta de recuperare. Din pacate, exista si nemultumiri in ceea ce priveste nerespectarea programarilor. 

4. Centrul Omniprax

Daca optiunile prezentate mai sus nu te-au multumit pe deplin si esti in cautarea mai multor variante, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta mai multe informatii despre centrul Omniprax, din Targu Mures, in cadrul caruia se desfasoara consultatii de chirurgie vasculara. Este o unitate cu specific multidisciplinar, aceasta dispunand de medici cu pregatire in diverse arii medicale. Asadar, in cadrul departamentului de chirurgie vasculara isi desfasoara activitatea dr. Razvan Serban, medic specialist, competent si bine pregatit in desfasurarea unui act medical corect. Acesta dispune de aparaturi si echipamente medicale performante, ceea ce inseamna ca diagnosticul si tratamentul stabilit sunt intotdeauna corecte. 

Pretul pentru o consultatie de chirurgie vasculara este de 200 lei. 

Amabilitatea, profesionalismul, seriozitatea si promptitudinea sunt doar cateva dintre atuurile apreciate de pacienti in cadrul recenziilor postate in mediul online. De asemenea, personalul de la receptie de dovada de implicare si atentie la detalii. Pentru ca medicii au la dispozitie aparaturi si echipamente moderne, diagnosticarea si planul de tratament elaborat sunt intotdeauna precise. Bineinteles, exista si nemultumiri in ceea ce priveste nerespectarea programarilor, cu toate ca medicii depun toate eforturile necesare pentru a se incadra in orele prestabilite. 

5. Centrul Hipocrate

Centrul Hipocrate din Targu Mures este o unitate medicala infiintata in anul 1996, care asigura servicii medicale de inalta calitate pentru multiple specialitati, printre care se numara si chirurgia vasculara. Acest departament dispune de cadre medicale profesioniste si bine pregatite, care asigura toate ingrijirile medicale necesare fiecarui pacient in parte. Medicii cu care vei face cunostinta sunt: dr. Bogdan Gabriel Florea, medic specialist si dr. Mihaela Cristina Lazar, medic primar, amandoi prioritizand insanatosirea pacientului prin aplicarea tuturor investigatiilor necesare si prin stabilirea unui diagnostic corect. Echipa medicala are, de asemenea, la dispozitie si aparaturi moderne, prin intermediul carora rezultatele obtinute sunt intotdeauna precise. 

Pretul pentru o consultatie de chirurgie vasculara variaza intre 250 si 300 lei. 

Per total, parerea pacientilor este una pozitiva cu privire la aceasta unitate medicala, avand in vedere ca majoritatea au beneficiat de o interactiune medic-pacient reusita. Investigatiile desfasurate sunt corecte si precise, gratie aparaturilor moderne, personalul medical da dovada de implicare si profesionalism, contribuind semnificativ la conturarea unei atmosfere primitoare, iar clinica este moderna si curata. Din pacate, au existat unele cazuri in care programarile nu au fost respectate din cauza numarului mult prea ridicat de solicitari. 

Concluzii

Daca ai citit pana aici cel mai probabil ti-ai facut o idee despre clinica de chirurgie vasculara din Targu Mures la care sa iti faci programare. Te incurajam sa nu amani vizita la medicul de specialitate pentru ca fiecare zi poate fi decisiva cu privire la propria ta stare de sanatate. Alege sa discuti cu un medic bine pregatit si sa primesti tratamentul necesar in timp util, pentru a nu-i permite afectiunii sa se dezvolte si sa suferi de complicatii severe.