Meniu

Varice Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Se recomanda o operatie de varice in Constanta atunci cand tratamentele conservatoare sau minim invazive nu mai pot tine sub control evolutia bolii varicoase, cu toate complicatiile acesteia. In acest articol vei descoperi doua clinici in care se realizeaza interventii minim invazive si chirurgicale, in functie de severitatea bolii.

Daca ai varice, stii cat de important este sa le tratezi in mod adecvat, in functie de stadiu. Daca ai ajuns insa in situatia de a avea nevoie de o operatie pentru a le elimina, este important sa stii care vor fi beneficiile metodei chirurgicale: diminuarea durerii si disconfortului, prevenirea complicatiilor, restabilirea circulatiei sangvine normale, ameliorarea aspectului estetic, rezultate durabile, imbunatatirea mobilitatii. 

Cat costa o operatie de varice in Constanta?

Operatia de varice poate avea diverse tarife in Constanta. Consulta tabelul de mai jos si vezi care sunt preturile in aceasta zona a tarii pentru o astfel de interventie!

Top Clinici
Top Clinici
Pret Operatie varice
Rating
Website
Clinica Rocomed
Clinica-Verificata
700 Ron
 • Pretul Operatiei de varice porneste de la 700 Ron
 • Medici chirurgi cu experienta
 • Bloc operator performant
 • Tratamente chirurgicale si nechirurgicale pentru varice
 • Aparatura de ultima generatie
 • Conditii moderne de cazare
 • Personal amabil la receptie
 • Curatenie si atmosfera relaxanta
 • Bun raport calitate-pret
Dr. Raluca Melihov
450 Ron
 • Pretul Operatiei de varice porneste de la 450 Ron
 • Proceduri terapeutice moderne
 • Aparatura de ultima generatie
 • Flebectomii prin mini incizii
 • Extirpari formatiuni cutanate
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Tarife avantajoase
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

In ce clinici se realizeaza operatie de varice in Constanta?

Iti prezentam, mai jos, cele doua clinici medicale in care poti efectua o operatie de varice in municipiul Constanta. Urmareste cu atentie informatiile, pentru ca iti vor fi de un real folos daca te confrunti cu varice!

1. Clinica Rocomed

Rocomed este o clinica de chirurgie din Constanta, ce ofera sercicii medicale diverse si performante, printre acestea aflandu-se si operatiile de varice. Serviciul ambulator este alcatuit din trei cabinete de consultatii: ORL, chirurgie generala si recuperare medicala, fizioterapie si acupunctura. Exista si bloc operator in aceasta clinica, dotat la standarde exigente de calitate, unde se realizeaza si interventii specifice varicelor, cum ar fi cura chirurgicala a varicelor complicate cu ulcer varicos si cura chirurgicala a varicelor prin procedeul Angelescu (fara smulgere). Sunt patru medici chirurgi la aceasta clinica, printre ei aflandu-se dr. Mihai Gherghinoiu si dr. Romeo Popescu, medici primari. 

Pretul pentru o operatie de varice porneste de la 700 de lei.

Datorita serviciilor pe care le descriu ca fiind de calitate superioara si un exemplu pentru piata medicala din Constanta, pacientii se declara multumiti de experientele traite la Rocomed. Ei spun ca au avut parte de conditii moderne, de personal amabil si curatenie, iar ca medicii sunt profesionisti adevarati,  cu o reputatie remarcabila si foarte implicati in rezolvarea problemelor. De asemenea, aparatura de ultima generatie este un alt plus important pentru activitatea de diagnostic si tratament.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Rocomed
Vezi Pareri

2. Dr. Raluca Melihov

Si la cabinetul dr. Raluca Melihov din Constanta se efectueaza tratamente pentru varice, inclusiv operatie. Abordarile terapeutice sunt moderne si complete, indiferent de stadiu: scleroterapie, laser ND:YAG, tratament activ pentru ulcer varicos, tratament chirurgical prin metoda CHIVA sau tratament ambulator – flebectomii prin mini incizii. Dr. Melihov este medic specialist chirurgie generala, doctor in stiinte si cu competenta in flebologie. In cabinetul sau, pe langa interventiile pentru varice, se mai pun la dispozitie si interventii in caz de: abces, extragere corp strain, chist sebaceu, granulom de fir, extirpare formatiuni cutanate, flegmon, lipom, panaritiu, excizie unghie. 

O interventie de flebectomie prin miniincizii costa intre 450-800 de lei.

Profesionalismul acestui medic a fost remarcat de pacientii sai, care spun ca s-au simtit in siguranta indiferent de procedurile la care au fost supusi. Constantenii se declara multumiti si de comunicarea cu medicul, de procedurile diverse pentru tratarea varicelor si a altor probleme de sanatate, precum si de tarifele avantajoase percepute.

Concluziile noastre

Pentru a sti daca trebuie sa faci o operatie de varice in Constanta, trebuie, mai intai, sa te programezi la o consultatie la un medic chirurg cu competenta in flebologie. Operatia este indicata atunci cand tratamentele minim invazive nu mai dau rezultate si nu mai reusesc sa gestioneze eficient simptomele sau complicatiile asociate bolii varicoase. 

Poti opta cu incredere pentru una dintre clinicile din acest articol, datorita faptului ca medicii chirurgi sunt bine pregatiti si au o bogata experienta in domeniu, dar si ca dispun de aparatura de interventie de ultima generatie.