Meniu

Aparat dentar Sector 2

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pozitionarea corecta a dintilor are atat implicatii estetice, cat si functionale, de aceea este bine sa corectezi din timp orice deficienta, de preferinta la un cabinet stomatologic din proximitate si sa mergi pentru montarea unui aparat dentar in Bucuresti sector 2, cat mai curand posibil. Daca nu ai gasit inca o clinica potrivita nevoilor tale, articolul de fata iti va servi drept ghid de orientare pe piata atat de vasta a serviciilor de sanatate orala din Capitala.

Citeste textul pana la capat si vei afla unde trebuie sa mergi in Bucuresti sector 2 pentru ortodontie si un dispozitiv de indreptare a dintilor, aparat dentar fix sau mobil, in functie de nevoi si de recomandarile specialistului.

Cat costa un aparat dentar in Bucuresti sector 2?

Pentru investitiile de durata in sanatatea ta, costurile sunt intotdeauna mai insemnate, de aceea vrei sa te pregatesti financiar pentru montarea unui aparat dentar in Bucuresti sector 2. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor de top din aceasta zona a Capitalei, precum si tarifele percepute pentru aparatul dentar.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Aparat dentar
Rating
Website
Dentalist
Clinica-Verificata
3.800 Ron
 • Pretul pentru un Aparat dentar pentru o arcada porneste de la 3.800 Ron
 • Experienta placuta
 • Servicii integrate
 • Standarde inalte de calitate
 • Clinica moderna
 • Tehnologie de ultima ora
 • Medici competenti
 • Tratamente de succes
LLL Dental
3.500 Ron
 • Pretul pentru un Aparat dentar pentru o arcada porneste de la 3.500 Ron
 • Servicii excelente
 • Clinica la standarde inalte
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici profesionisti, cu experienta
 • Empatie si blandete fata de pacienti
 • Ambient placut
Dental Premier
3.400 Ron
 • Pretul pentru un Aparat dentar pentru o arcada porneste de la 3.400 Ron
 • Una dintre cele mai bune clinici din Capitala
 • Servicii de calitate
 • Aparatura ultraperformanta
 • Medici profesionisti
 • Paleta larga de tratamente
 • Interventii fara durere
 • Grija si empatie fata de pacienti
 • Lucrari impecabile
CUBIC DENT
2.000 Ron
 • Pretul pentru un Aparat dentar pentru o arcada porneste de la 2.000 Ron
 • Experienta placuta la dentist
 • Servicii de calitate
 • Personal amabil si empatic
 • Medici profesionisti si dedicati
 • Aparatura performanta
 • Rezultate excelente ale tratamentelor
DentArbre
2.200 Ron
 • Pretul pentru un Aparat dentar pentru o arcada porneste de la 2.200 Ron
 • Clinica de top
 • Servicii de calitate
 • Medici competenti, amabili si dedicati profesiei
 • Tratamente eficiente
 • Lipsa durerii in timpul procedurilor
 • Echipamente de ultima generatie
 • Atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici in care iti poti monta aparat dentar in Bucuresti sector 2

Desi te bucura existenta unui clasament al celor mai bune clinici in care iti poti monta aparat dentar in Bucuresti sector 2, ai vrea sa poti sa faci propria evaluare si sa poti clasa chiar tu pe primul loc clinica pe care o consideri cea mai potrivita pentru a-ti satisface nevoile si exigentele. Pentru aceasta, ai nevoie de informatii suplimentare despre activitatea unitatilor stomatologice din top, cum ar fi amanunte despre standardele de lucru, dotarile cu tehnologie, competentele medicilor, si, de ce nu, opiniile pacientilor care au beneficiat de tratamente la fiecare dintre ele. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale.

1. Dentalist

Dentalist din Bucuresti sector 2 este o clinica noua si moderna, infiintata in anul 2020, de catre dr. Alexandra Mircea, medic dentist, cu specializare in parodontologie si certificare pentru montare aparat dentar Invisalign. Acest tip de dispozitiv ortodontic este disponibil in clinica, fiind o solutie confortabila si eficienta de purtare a aparatului cu rezultate rapide. Este un aparat dentar invizibil care foloseste o serie de gutiere transparente personalizate, create dintr-un material plastic confortabil si sigur pentru organism. Gutierele Invisalign sunt realizate printr-o tehnologie avansată de imprimare 3D. Pe langa aceasta metoda noua de indreptare a dintilor, pacientii mai pot beneficia aici de aparate dentare cu bracketi metalici, cu bracketi din Safir, Damon sau Damon Clear. Tratamentele disponibile la Dentalist includ profilaxie, ortodontie, terapie, obturatii, endodontie, protetica, parodontologie si chirurgie dentara.

Preturile pentru aparat dentar se gasesc pe site-ul web. In functie de material, tarifele pentru aparate variaza de la 3800 de lei la 6000 de lei. Pretul pachetului Intrasalign pentru o arcada incepe de la 12500 de lei si ajunge la 15000 de lei, in functie de numarul de seturi de gutiere.

Pacientii marturisesc ca au avut o experienta placuta la Dentalist, cu servicii integrate, standarde inalte de calitate, intr-o clinica moderna, dotata cu tehnologie de ultima ora si deservita de medici competenti, cu o buna pregatire in domeniile stomatologiei in care activeaza. Totodata, se mentioneaza si tratamentele de succes efectuate aici.

Vezi parerile pacientilor despre Dentalist
Vezi Pareri

2. LLL Dental

LLL Dental, clinica stomatologica din Bucuresti sector 2, inseamna trei generatii de medici dentisti, specializari diferite, tehnici si tehnologii noi si o permanenta dorinta de a oferi servicii de calitate pacientilor printr-o gama larga de tratamente: implant dentar, estetica dentara, lucrari dentare, parodontologie, aparat dentar, laser dentar, radiologie dentara, chirurgie dentara, tratamente dentare, detartraj si stomatologie copii. La LLL Dental sunt disponibile aparate dentare mobile si aparate fixe din diverse materiale: metal, ceramica, safir, Intrasalign. Durerile aparute la instalarea aparatului dentar se pot trata aici cu terapie laser. Pentru aparat dentar, te vei adresa dr. Roxana Radocea, medic stomatolog specializat in ortodontie.

Un aparat dentar te va costa aici intre 3500 si 4500 de lei. Pentru Intrasalign vei plati 15000-2000 de lei.

Pacientii sunt multumiti de activitatea LLL Dental si revin cu placere la clinica de cate ori este nevoie, pentru a beneficia de servicii excelente, intr-o clinica la standarde inalte, dotata cu aparatura de ultima generatie, deservita de medici profesionisti, cu experienta, care sustin persoanele tratate cu empatie si blandete pe tot parcursul procedurilor. Persoanele care au lasat recenzii pentru clinica remarca ambientul placut si lipsa mirosului de „dentist”, specific cabinetelor din acest domeniu.

3. Dental Premier

Clinica stomatologica Dental Premier High Tech Dentistry din Bucuresti sector 2 a fost infiintata in urma cu 15 ani si dispune de 9 cabinete stomatologice ultradotate, in care se efectueaza o paleta vasta de tratamente si investigatii: implant dentar, dinti fixi in 24 de ore, chirurgie dentara, aparat dentar, protetica dentara,  fatete dentare, chirurgie dentara, ortodontie, endodontie, radiologie dentara, albire dentara, pedodontie, tratamentul cariilor. Clinica a reusit sa obtina un Certificatul de Excelenta Dentsply Sirona, de la liderul mondial in tehnologie dentara, ale carui echipamente le utilizeaza. Sunt disponibile aici aparate mobile si toate tipurile de aparate fixe: aparat dentar metalic, aparat dentar ceramic, aparat dentar safir, precum si aparate dentare invizibile – Spark Clear Aligners, Invisalign si aparat dentar lingual. Clinica conteaza pe o echipa dedicata alcatuita din 21 de medici, dintre care 8 specialisti in estetica si protetica dentara computerizata. La ortodontie, vei conta pe pregatirea si competentele dr. Marian Pantelimon, medic stomatolog specialist in ortodontie si ortopedie dento-faciala.

Preturile clinicii se pot vizualiza pe site-ul web. Pretul aparatelor fixe clasice variaza de la 3400 la 4400 de lei pentru o arcada, in timp ce dispozitivele mai noi, transparente te vor costa de la 16000 la 27000 lei (pentru Intrasalign pe 2 arcade).

Pacientii sunt incantati de tratamentele efectuate la Dental Premier si considera ca aceeasta este una dintre cele mai bune clinici stomatologice din Bucuresti, cu servicii de calitate, aparatura ultraperformanta, medici profesionisti, paleta larga de proceduri, interventii fara durere, grija si empatie fata de persoanele tratate si lucrari impecabile.

4. CUBIC DENT

CUBIC DENT este o clinica stomatologica din Bucuresti sector 2, in care profesionalismul si buna pregatire a medicilor sunt sustinute de aparatura performanta, rezultatul fiind tratamente de calitate in toate ramurile medicinei dentare: implant dentar, ortodontie, aparat dentar, endodontie, parodontologie, protetica dentara mobila, protetica dentara fixa, chirurgie dentara, estetica dentara, fatete dentare, profilaxie dentara, terapia cariilor dentare, stomatologie copii si urgente stomatologice. Se poate monta aici aparat dentar metalic, aparat dentar din ceramic, aparat dentar din safir, aparat dentar invizibil (lingual/ incognito) sau aparat invizibil Intrasalign. Clinica de stomatologie conteaza pe experienta a 8 medici dedicati profesiei, coordonati de dr. Andra Cruceanu, medic fondator, stomatolog generalist, specialist in protetica si estetica dentara. La ortodontie, o vei intalni pe dr. Ana Ionita, medic stomatolog, specialist in ortodontie.

In aceasta clinica, potrivit informatiilor de pe site, pretul aparatelor fixe este cuprins intre 2000 si 3200 de lei pe arcada, in functie de material.

Pacientii declara ca au abut o experienta placuta in clinica, mentionand ca serviciile sunt de calitate, personalul este amabil si empatic, medicii sunt profesionisti si dedicati, au mana usoara, aparatura este performanta, iar rezultatele tratamentelor sunt excelente.

5. DentArbre

DentArbre este o clinica stomatologica in Bucuresti sector 2, in care pacientii se pot adresa pentru orice tip de tratament dentar, unitatea dispunand de cabinete in toate specializarile medicine dentare: implanturi dentare, ortodontie – aparat dentar, odontoterapie, profilaxie dentara, estica dentara, endodontie, chirugie dento-alveolara, protetica dentara si pedodontie. In oferta clinicii se includ aparate dentare mobile si diferite tipuri de aparate dentare fixe: metalice, ceramice sau din safir. Aici activeaza o echipa de 7 medici specialisti bine pregatiti, pentru care grija fata de pacienti si empatia sunt valori importante ale practicii stomatologice. Te vei adresa pentru aparat dentar catre dr. Cristina Ceaus, medic dentist specialist in ortodontie si ortopedie dento-faciala.

Aparatele fixe clasice costa la DentArbre intre 2200 si 3500 lei pe o arcada. Pentru aparat dentar autoligaturant Damon Ultima vei plati 4000 de lei pe arcada.

Pacientii considera ca DentArbre este o clinica de top, cu servicii de calitate, medici competenti, amabili si dedicati profesiei, tratamente eficiente si lipsite de durere, echipamente de ultima generatie si o atmosfera placuta, care inspira incredere si alunga anxietatea legata de vizita la dentist.

Concluzii

Apeland la clinicile stomatologice prezentate in acest articol, pentru montarea de aparat dentar in Bucuresti sector 2, ai toate sansele de a obtine cele mai bune rezultate in indreptarea dintilor si te vei bucura de o dantura mai frumoasa, cu o functionalitate imbunatatita. Poti conta in cabinetele dentare de aici pe medici profesionisti, care aplica cele mai noi metode de tratament si aparate dentare concepute dupa cele mai noi tehnologii. Sunt disponibile aparate dentare de toate tipurile, aparate mobile si aparate fixe confectionate din metal, ceramica sau safir, precum si mai noile aparate dentare invizibile. Poti alege aparatul potrivit in functie de recomandarile medicului ortodont, dar si de bugetul disponibil, preturile fiind adaptate pentru toate buzunarele.

Cu ajutorul informatiilor din textul pe care tocmai l-ai terminat de citit, despre serviciile de ortodontie din Bucuresti sector 2, cu siguranta iti va fi mult mai usor sa alegi clinica in care sa iti instalezi un aparat dentar pentru pozitionarea corecta a dintilor.