Meniu

Aparat dentar Sector 3

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Un aparat dentar in Bucuresti sector 3 poate fi o solutie excelenta pentru diverse probleme: malocluzii, dinti strambi sau suprapusi, spatii excesive intre dinti, zambet gingival. In acest sector sunt clinici stomatologice dotate cu aparatura de ultima ora si care pun la dispozitie aparate dentare de la furnizori de top in domeniu.

Daca vrei sa afli in ce clinici din sectorul 3 Bucuresti poti gasi aparate dentare performante si eficiente, citeste in continuare! Vei afla care sunt aceste centre, ce medici ortodonti activeaza in cadrul lor si cat costa sa-ti pui aparat dentar. 

Cat costa sa-ti pui aparat dentar in Bucuresti, sector 3?

Pretul unui aparat dentar variaza in Bucuresti, sector 3. In tabelul de mai jos vei regasi pretul pentru aparatele dentare metalice fixe puse la dispozitie in aceste clinici de top, avand in vedere ca acest tip de aparat este cel mai folosit, la ora actuala, avand un raport calitate-pret foarte bun.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Aparat fix metalic
Rating
Website
Dent Asnan
Clinica-Verificata
2.000 Ron
 • Pret Aparat fix metalic pentru o arcada 2000 Ron
 • Tehnologii dentare moderne
 • Servicii stomatologice pentru copii si adulti
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Gama variata de aparate dentare
 • Ortodontie pentru copii si adulti
 • Echipamente si materiale de ultima generatie
 • Atmosfera placuta si confort
Orto-Implant Expert
2.500 Ron
 • Pret Aparat fix metalic pentru o arcada 2.500 Ron
 • Medici cu experienta
 • Echipamente de top
 • Servicii pentru copii si adulti
 • Bun raport calitate-pret
 • Aparate dentare fixe metalice, safir si ceramice
 • Aparate dentare mobile
 • Curatenie si atmosfera placuta
Orto Care
2.700 Ron
 • Pret Aparat fix metalic pentru o arcada 2.700 Ron
 • Medic ortodont cu experienta
 • Aparat dentar fix metalic
 • Aparate dentare Invisalign
 • Locatie primitoare
 • Echipamente si materiale ultramoderne
 • Buna comunicare
 • Ambianta placuta si pozitiva
Elmadenta
2.700 Ron
 • Pret Aparat fix metalic pentru o arcada 2.700 Ron
 • Medici stomatologi cu experienta
 • Clinica moderna si curata
 • Aparate dentare fixe, de mai multe tipuri
 • Disjunctoare
 • Echipamente de calitate superioara
 • Gama vasta de tratamente stomatologice
DentoCare
2.200 Ron
 • Pret Aparat fix metalic pentru o arcada 2.200 Ron
 • Echipa medicala cu experienta
 • Diverse tipuri de aparate dentare fixe
 • Aparate ortodontice de la producatori de top
 • Tehnologii si echipamente de ultima generatie
 • Personal amabil si implicat
 • Ambianta confortabila
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti sa-ti pui aparat dentar in Bucuresti, sectorul 3?

Descopera in continuare, alaturi de noi, informatii utile despre clinicile din sectorul 3, Bucuresti, in care iti poti pune aparat dentar!

1. Dent Asnan

Echipa Dent Asnan din Bucuresti, sector 3 ofera servicii stomatologice moderne care includ: aparate dentare, protetica, implantologie, pedodontie, estetica dentara,  profilaxie. Sunt patru medici in aceasta clinica: dr. Dana Doina Tirila, care este si fondatorul clinicii, dr. Diana Pascu, medic specializat in  stomatologie generala, dr. Geanina Gagiu, cu aceeasi specializare, si dr. Alexandra Gagiu. Oferta de aparate dentare este adaptata astfel incat sa raspunda tuturor cerintelor: sunt atat aparate fixe Safir, cat si aparate fixe STB, aparate fixe cu brackets metalic sau aparate mobile.

Pretul unui aparat metalic fix este de 2.000 de lei per arcada, iar un aparat ortodontic mobil costa 800 de lei/arcada.

Medicii de la Dent Asnan au primit aprecieri in mediul online de la pacientii care spun ca au fost incantati sa descopere in cabinetele lor o atmosfera placuta si o comunicare menita sa-i ajute sa se destinda si sa priveasca tratamentele necesare cu detasare si cu incredere. Confortul, echipamentele de ultima generatie, materialele de calitate si curatenia au contribuit la consolidarea unei opinii pozitive despre experienta in cadrul Dent Asnan.

Vezi parerile pacientilor despre Dent Asnan
Vezi Pareri

2. Clinica Orto-Implant Expert

Oferta de aparate dentare a Clinicii Orto-Implant Expert din Bucuresti, sector 3 este una variata, incluzand atat aparate dentare fixe pentru adulti, cat si aparate dentare mobile pentru copii. Aparatele fixe dintre care pot alege cei care doresc sa-si imbunatateasca alinierea dintilor sunt atat metalice, cat si ceramice sau safir. Aparatele metalice sunt cele mai populare si sunt mai ieftine, cele ceramice sunt mai estetice, datorita bracketilor din ceramica, asemanatori cu culoarea dintilor, iar aparatele safir sunt  considerate cele mai bune optiuni, pentru ca sunt transparente si nu ies atat de mult in evidenta pe dinti, dar sunt mai scumpe decat celelalte tipuri. Echipa medicala a clinicii este formata din specialisti in: ortodontie si ortopedie dento-faciala, protetica dentara, chirurgie oro-maxilo-faciala. Medicul specializat in ortodontie, deci la care poti apela pentru aparat dentar, este dr. Mihaela Dan, care a absolvit in 1998 Universitatea de Medicina si Farmacie  „Carol Davila” din Bucuresti, Facultatea de Stomatologie. 

Pretul unui aparat dentar fix metalic este de 2.500 de lei, in timp ce un aparat mobil costa 1.100 de lei.

Atmosfera din cabinete este apreciata ca fiind calda si prietenoasa, ceea ce ii ajuta foarte mult pe pacienti sa capete incredere si curaj, indiferent de tratament. Sunt si alte lucruri pe care bucurestenii le apreciaza in aceasta clinica stomatologica: medicii cu experienta, rabdare si grija pentru pacienti, conditiile moderne, serviciile de stomatologie pentru copii, un bun raport calitate-pret.

3. Orto Care

Cabinetul Orto Care din sectorul 3, Bucuresti este o alta optiune buna pentru un aparat dentar. Poti programa o consultatie la dr. Roxana Andreea Negru, medic specialist ortodontie si medic specialist ortopedie dento-faciala pentru a vedea daca ai nevoie de aparat dentar si ce tip de aparat ti se potriveste cel mai bine. Dr. Negru participa constant la cursuri si congrese in tara si in strainatate, pentru a se pune la curent cu cele mai noi trenduri in stomatologie. Unul dintre cursurile recente pe care le-a absolvit este un curs de ortodontie linguala al dr. Didier Fillion. Aparatele cu care se lucreaza in aceasta clinica sunt cele fixe cu bracket-uri metalice, precum si aparatul Invisalign Full Arch, un sistem inovator de aliniere dentara invizibila, aplicat pe ambele arcade dentare.

Un aparat ortodontic fix cu bracket-uri metalice costă 2.700 de lei, iar un aparat Invisalign Full Arch are un tarif de 20.000 de lei.

Activitatea medicilor de la Orto Care este apreciata de pacienti, pentru atentia, grija si amabilitatea de care specialistii dau dovada. Bucurestenii spun ca locatia este primitoare, inspira incredere inca de la primii pasi si ofera un confort sporit pentru pacienti. In plus, comunicarea este foarte buna intre medici si pacienti, ceea ce este un pas in plus pentru reusita tratamenului. 

4. Elmadenta

Elmadenta este o clinica de stomatologie din sectorul 3, Bucuresti, in care sunt oferite solutii avansate de ortodontie, prin aparate dentare care imbunatatesc zambetul si sanatatea orala. Tratamentele sunt personalizate, pentru o corectare precisa si de lunga durata a dintilor. Optiunile de aparat dentar sunt variate in aceasta clinica. Astfel, pacientii pot opta pentru aparate fixe metalice, ceramice, safir, Damon Q sau Damon Clear. Sistemul Damon este un sistem inovator care imbunatateste alinierea dentara in mod eficient si confortabil, fata de alte aparate fixe. Damon Q utilizeaza bracket-uri metalice de calitate inalta, proiectate pentru a minimiza frictiunea, iar Damon Clear utilizeaza bracket-uri ceramice transparente, facandu-l sa fie mai discret fata de alte aparate fixe metalice. Pe langa aceste aparate fixe, in clinica se poate opta si pentru disjunctoare, un tip specific de aparat mobil care este folosit in ortodontie pentru a largi arcadele dentare superioare si care se plaseaza pe cerul gurii.

Pretul unui aparat dentar fix metalic este de 2.700 de lei, iar costul unui disjunctor este de 1.700 de lei.

Bucurestenii care si-au tratat problemele dentare in acest cabinet il evalueaza ca fiind o locatie: curata, bine organizata, in care sunt oferite servicii de calitate superioara. Potrivit lor, medicii de la Elmadenta sunt profesionisti si pasionati de ceea ce fac, astfel ca si rezultatele lor sunt pe masura. Bucurestenii au mai notat in recenzii si ca aparatura din clinica este de ultima generatie sau ca aparatele dentare alese impreuna cu medicii au fost de buna calitate, cu efecte foarte bune in corectarea danturii.

5. DentoCare

Aparatele dentare de la DentoCare Bucuresti, sector 3 provin de la Ormco, lider mondial in productia si furnizarea de produse ortodontice si aparate dentare. Pacientii pot selecta dintr-o gama variata de aparate dentare autoligaturante Damon (de la Ormco, cu un inalt grad de calitate si de precizie), aparate dentare fixe (metalice, fixe, safir) si gutiere de aliniere Spark Clear Aligners – o solutie confortabila si discreta care indeplineste acelasi rol cu al unui aparat dentar, si anume acela de a indrepta dintii. Gutierele, in schimb, sunt transparente, usor de indepartat si pot fi ajustate periodic. Sunt mai multe clinici DentoCare in Bucuresti, dintre acestea doua dintre ele fiind localizate in sectorul 3 (DentoCare Timpuri Noi si DentoCare Coltea).

Pretul unui aparat dentar metalic fix este de 2.200 de lei, insa la unele promotii poate fi disponibil si la 990 de lei.

Indiferent de problemele dentare cu care se confrunta, bucurestenii din sectorul 3 pot gasi in clinicile DentoCare o rezolvare. Oamenii care au beneficiat de serviciile medicilor stomatologi de aici spun ca au fost multumiti de profesionalismul si dedicarea acestora, de atentia si grija de care au dat dovada. Pacientii au mai apreciat calitatea materialelor si aparatura performanta din cabinete. 

Concluziile noastre

Alinierea dintilor este foarte importanta, iar un aparat dentar in Bucuresti, sectorul 3 poate fi o decizie foarte buna, atat din punct de vedere estetic, cat si al sanatatii. In clinicile din acest sector sunt medici stomatologi cu experienta si cu competente in ortodontie, astfel ca poti merge cu incredere la o consultatie, in cadrul careia medicul iti va prezenta optiunile in privinta aparatelor necesare.

Aparatura de ultima generatie din aceste clinici, materialele de calitate superioara si diversitatea serviciilor sunt motive pentru care pacientii au evaluat cu note maxime aceste   clinici din sectorul 3, Bucuresti. Convinge-te si tu ca merita sa-ti pui aparat dentar intr-una din aceste locatii!