Meniu

Aparat dentar Sector 4

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti o clinica stomatologica in care sa existe servicii de ortodontie pentru a-ti instala un aparat dentar in sector 4, Bucuresti? Cu siguranta ca, indiferent de varsta la care te-ai decis sa iti indrepti dintii, vei dori ca purtarea dispozitivului sa iti aduca cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp de folosire.

Criteriul proximitatii fata de locuinta ta, combinat cu acela al calitatii serviciilor iti pot limita optiunile atunci cand vrei sa gasesti un cabinet bun, care sa iti satisfaca toate exigentele. De aceea, articolul de mai jos iti poate servi drept ghid util pentru orientarea pe piata prestatiilor de medicina dentara din sectorul 4 al Capitalei.

Ce optiuni ai pentru montarea unui aparat dentar in sector 4?

Instalarea dispozitivelor ortodontice presupune costuri considerabile si o investitie majora in estetica si sanatatea danturii tale, ceea ce inseamna ca alegerea unui dentist bun care sa iti fixeze, sa iti regleze si sa iti monitorizeze progresele cu un aparat dentar in sector 4 este deosebit de importanta. Poti vedea care sunt optiunile pe care le ai la dispozitie in aceasta zona a Bucurestiului consultand tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
No Limit Smile
Clinica-Verificata
2.000-3.500 Ron
 • Pret Aparat dentar fix 2.000-3.500 Ron
 • Profesionalismul si implicarea medicilor
 • Proceduri fara durere
 • Increderea pe care o inspira personalul
 • Calitatea instrumentelor
 • Eficienta tratamentelor
Clinica Dr. Melnic
3.600 Ron
 • Pret Aparat dentar fix 3.600 Ron
 • Medici profesinisti si dedicati pacientilor
 • Amabilitatea personalului
 • Lipsa durerii in timpul procedurilor
 • Aparatura ultramoderna
 • Experiente neplacute in timpul unora dintre tratamente pentru cativa dintre pacienti
Rana Art Dent
2.500-3.500 Ron
 • Pret Aparat dentar fix 2.500-3.500 Ron
 • Echipa bine pregatita, profesionista
 • Personal comunicativ si prietenos
 • Medicii inspira incredere pacientilor
 • Tratamente prompte, eficiente si durabile
 • Proceduri fara durere
 • Rezultate bune si la copii
LCdental
2.300-3.500 Ron
 • Pret Aparat dentar fix 2.300-3.500 Ron
 • Unul dintre cele mai bune cabinete din sectorul 4
 • Calitate inalta a serviciilor
 • Preturi avantajoase
 • Ambient placut
 • Unii pacienti sustin ca tratamentul dentar aplicat nu a fost eficient
5Dent
2.300-3.700 Ron
 • Pret Aparat dentar fix 2.300-3.700 Ron
 • Lucrari de calitate
 • Personal profesionist
 • Empatia si intelegerea fata de pacienti
 • Curatenia imaculata
 • Unii pacienti sustin ca au avut de platit in plus fata de planul de tratament stabilit de medic
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de calitate in instalarea unui aparat dentar in sector 4

Pentru montarea unui aparat dentar in sector 4 te poti adresa cu incredere oricareia dintre clinicile din clasamentul urmator, considerentele in materie de pret, profesionalismul medicului si parerile celorlalti pacienti constituind puncte de reper pentru o decizie logic argumentata.

1. No Limit Smile

Daca te-ai decis sa iti instalezi aparat dentar, in sectorul 4 al Bucurestiului o poti face la Clinica No Limit Smile, al carui nume promite ca nu vei avea limite in calea zambetului in ceea ce priveste sanatatea si aspectul ulterior al dintilor tai. Clinica a fost fondata de medicul stomatolog dr. Andreea Mitran, care si-a propus sa vina in intampinarea problemelor pacientilor de toate varstele, cu servicii de calitate, centrate pe nevoile acestora, prin care teama de dentist si durerea resimtite in timpul interventiilor sa fie eliminate.

Site-ul clinicii este intuitiv si faciliteaza accesul pacientilor la lista de preturi. Pentru o consultatie la medicul ortodont vei plati suma de 150 de lei. Aparatul dentar are un pret intre 2000 de lei si 3500 de lei, in functie de materialul si tehnologia utilizate. Pentru un aparat mobil vei plati suma de 1100 de lei.

Pacientii au cotat aceasta clinica dentara cu 5 stele din 5, toate rezenziile acordand maximum de puncte. Sunt apreciate profesionalismul si implicarea medicilor, procedurile fara durere, increderea pe care o inspira personalul, calitatea instrumentelor si eficienta tratamentelor.

Vezi parerile pacientilor despre No Limit Smile
Vezi Pareri

2. Clinica Dr. Melnic

In sectorul 4 al Bucurestiului functioneaza doua centre ale Clinicii Dr. Melnic, ceea ce inseamna ca vei putea sa o alegi pe cea mai apropiata de casa sau de locul de munca atunci cand vrei sa iti montezi un aparat dentar. Alegand oricare dintre sediile de pe strada Biserica Alexe, vei putea conta pe serviciile unei clinici specializate pe  tratamente cu implante dentare, tratamentul bolii parodontale (parodontoza), ortodontie si endodontie la cele mai inalte standarde de calitate, realizate cu tehnologii de varf.

Pentru a sti la ce ai putea sa te astepti in materie de costuri pentru un aparat dentar, poti verifica lista de preturi pe site-ul clinicii. Pentru o consultatie vei plati 150 de lei. Pretul pentru un aparat dentar fix este de 3600 de lei, in timp ce pentru un aparat mobil vei achita 1000 de lei.

In cea mai mare parte, pacientii clinicii se declara multumiti de serviciile practicate aici. Ei apreciaza profesionalismul si dedicarea medicilor, amabilitatea personalului, aparatura ultramoderna si lipsa durerii in timpul procedurilor. Nemultumirile celor cativa pacienti provin din experiente mai putin placute in unele tratamente aplicate.

3. Rana Art Dent

La clinica Rana Art Dent poti alege dintre servicii de albire a dintilor, fluorizare, chirurgie dentara, stomatologie laser, implanturi dentare, aparate dentare ori detartraje profesionale, o gama larga de servicii prestate in cele trei cabinete dotate cu aparatura noua si performanta. Clinica din sectorul 4 si-a castigat o reputatie excelenta, mai ales in implantologie dentara datorita experientei de peste 30 de ani de practica a medicului stomatolog dr. El-Rabah Rabah.

Toate serviciile dentare oferite de clinica si preturile aferente acestora pot fi vizualizate pe site-ul web. Consultatia in specialitatea ortodontie costa 150 de lei. Pentru un aparat dentar fix vei plati o suma de la 2500 de lei la 3500 de lei, in functie de materialul din care este confectionat. Pretul aparatului mobil este de 1000 de lei.

Pacientii clinicii sunt multumiti de prestatiile echipei bine pregatite, profesioniste, alcatuita din oameni comunicativi, prietenosi, care insufla incredere si efectueaza tratamente prompte, eficiente si durabile. Recenziile mai consemneaza proceduri fara durere si rezultate bune chiar si cu cei mai mici dintre pacienti.

4. LCdental

LCdental este o clinica stomatologica din sectorul 4 la care primesti certificat de garantie pentru lucrarile efectuate, ceea ce poate fi un argument hotarator atunci cand iti doresti indreptarea dintilor cu ajutorul unui aparat dentar. Cei doi medici stomatologi de aici, cu peste 10 ani de experienta si inalta pregatire si devotament fata de profesie, lucreaza cu aparatura si materiale de cea mai buna calitate, pentru rezultate eficiente si durabile.

Clinica isi exprima respectul fata de pacienti si prin transparenta politicii de preturi, acestea fiind afisate pe site-ul web. Instalarea unui aparat dentar incepe cu o consultatie de specialitate in ortodontie, la pretul de 100 de lei. Pentru aparatul dentar fix vei achita o suma cuprinsa intre 2300 si 3500 de lei, in timp ce aparatul mobil te va costa 1000 de lei.

Pacientii care au calcat pragul LCdental considera ca este unul dintre cele mai bune cabinete stomatologice din sectorul 4, caracterizat de profesionalism, o calitate inalta a serviciilor, preturi avantajoase si un ambient placut. Exista si pacienti pentru care lucrarile efectuate nu au fost eficiente.

5. 5Dent

La Clinica 5Dent poti merge pentru instalarea unui aparat dentar in oricare dintre cele doua centre din sectorul 4, fiecare dintre acestea dispunand de tratamente de canal sub microscop, protetica, estetica dentara, ortodontie (aparat dentar) si implantologie. O echipa tanara si dinamica, bine pregatita isi propune ca convinga pacientii ca frica de dentist este doar un mit.

Tarifele clinicii sunt publicate pe site-ul web si le vei descoperi printr-o experienta de navigare facila. Pentru o consultatie de specialitate in ortodontie vei plati 200 de lei. Pretul pentru un aparat dentar fix variaza de la 2300 de lei, pentru cel metalic, la 3700 de lei, pentru cel cu bracket-uri transparente. Pentru un aparat mobil vei plati 700 de lei.

Majoritatea parerilor exprimate in legatura cu serviciile clinicii sunt apreciative. Pacientii recomanda personalului profesionist, lucrarile de calitate, empatia si intelegerea de care au beneficiat aici, curatenia imaculata. Unii dintre pacienti sustin ca au exista discrepante intre planul de tratament stabilit de catre medic si pretul pe cate l-au avut de achitat pentru servicii.

Concluzii

Desigur ca te-ai intrebat la inceputul cautarilor tale daca este posibil sa gasesti un bun ortodont pentru montare de aparat dentar in sectorul 4 sau daca este nevoie sa te deplasezi pentru distante mai mari in accesarea unor astfel de servicii. Asa cum ai observat daca ai parcurs acest articol, sectorul 4 este o zona foarte bine reprezentata din punct de vedere al calitatii si cantitatii serviciilor de ortodontie.

La clinicile de top din aceasta zona a Capitalei vei gasi calitate, profesionalism si preturi usor diferite, iar informatiile te vor ajuta sa stabilesti care este cel mai bun cabinet spre care ai putea sa te indrepti pentru instalarea unui aparat ortodontic.