Meniu

Aparat dentar Sector 5

Actualizat pe:

Te confrunti cu dinti strambi sau inghesuiti, iar medicul dentist iti recomanda sa incepi un tratament ortodontic cu aparat dentar? In Bucuresti, Sectorul 5, exista, din fericire, o multime de variante de clinici catre care iti poti indrepta atentia pentru a beneficia de rezultate ireprosabile. Indreptarea dintilor vine la pachet cu o serie de avantaje, precum: imbunatatirea zambetului, avand un efect placut estetic, igiena orala este mult mai usor de mentinut, corectarea problemelor de masticatie, digestia este imbunatatita semnificativ, printr-o mestecare corecta si egala a mancarii. In plus, stima de sine iti va creste considerabil, bucurandu-te de un zambet perfect oricand si oriunde. De mentionat ca in timpul purtarii aparatului, va trebui sa tii cont de indicatiile medicului specialist, dar si sa mergi regulat la cabinet pentru controalele de rutina.

Daca ideea aplicarii aparatului dentar incepe sa iti sune din ce in ce mai bine, datorita beneficiilor pe care le asigura, te invitam sa parcurgi articolul pana la final si sa descoperi care sunt cele cinci clinici din capitala, Sectorul 5 catre care iti poti indrepta atentia. Afla, de asemenea, care este bugetul estimativ pe care trebuie sa il pregatesti.

Care este pretul unui aparat dentar in Bucuresti, Sectorul 5?

Inainte de a incepe tratamentul ortodontic cu aparat dentar in Sectorul 5, cel mai bine ar fi sa iti formezi o idee in legatura cu preturile atribuite diverselor tipuri de aparate. Afla din tabelul de mai jos care sunt tarifele concrete practicate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Aparat dentar
Rating
Website
DentalMed
Clinica-Verificata
1.850 Ron
 • Pretul pentru un Aparat dentar pentru o arcada porneste de la 1.850 Ron
 • Echipa medicala implicata
 • Buna pregatire
 • Profesionalism
 • Act medical de calitate
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
 • Mediu steril
Cris Smile Studio
1.000 Ron
 • Pretul pentru un Aparat dentar pentru o arcada porneste de la 1.000 Ron
 • Act medical de calitate
 • Interactiune excelenta cu medicii
 • Echipamente performante
 • Tratamente de inalta calitate
 • Atmosfera primitoare
Trident
1.700 Ron
 • Pretul pentru un Aparat dentar pentru o arcada porneste de la 1.700 Ron
 • Buna pregatire
 • Atentie la detalii
 • Implicare si profesionalism
 • Echipamente moderne
 • Act stomatologic de calitate
 • Rezultate excelente
 • Tratamente ortodontice precise
Rasmin Dent
1.000 Ron
 • Pretul pentru un Aparat dentar pentru o arcada porneste de la 1.000 Ron
 • Servicii calitative
 • Interactiune productiva medic-pacient
 • Consultatii ireprosabile
 • Rezultate excelente
 • Tratamente ortodontice monitorizate
 • Atmosfera primitoare
Dr. Leustean Dental
1.500 Ron
 • Pretul pentru un Aparat dentar pentru o arcada porneste de la 1.500 Ron
 • Relationare productiva cu echipa medicala
 • Act medical de calitate
 • Tehnologii avansate
 • Tratament ortodontic de calitate
 • Atmosfera primitoare
 • Rezultate excelente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in tratamentul ortodontic cu aparat dentar in Bucuresti, Sector 5

Vrei sa faci o schimbare benefica pentru dantura ta, asa ca vrei sa apelezi la o unitate stomatologica din Sectorul 5 specializata in ortodontie pentru a-ti aplica aparatul dentar? Atunci informatiile pe care ti le vom prezenta in cele ce urmeaza sunt exact ce ai nevoie sa stii inainte de a te programa la un medic specialist. Iata care sunt si parerile celorlalti pacienti care au luat in considerare clinicile de mai jos:

1. DentalMed Luxury

DentalMed Luxury este o unitate stomatologica de prestigiu din Bucuresti, Sector 5 si Sectorul 1, considerata singura clinica dentara Furnizor al Casei Regale a Romaniei, catre care iti poti indrepta atentia pentru punerea in aplicare a tratamentului ortodontic cu aparat dentar. Echipa de medici dentisti da dovada de atentie la detalii pentru fiecare pacient in parte, elaborand un act medical personalizat. Iata care sunt tipurile de aparate dentare pentru care poti opta: aparat dentar fix, mobil, metalic, ceramic, personalizat si lingual, toate avand acelasi scop: sa iti alinieze corect dintii. Medicii au la dispozitie aparaturi si produse de inalta calitate, prin intermediul carora rezultatele obtinute sunt intotdeauna conform asteptarilor pacientilor.

Pretul pentru aplicarea aparatului dentar porneste de la 1.850 lei/arcada pentru aparatul mobil si ajunge la 12.000 lei/arcada pentru tratamentul ortodontic invizibil.

Majoritatea pacientilor care au luat in considerare aceasta unitate medicala sunt multumiti, pentru ca au avut ocazia de a cunoaste o echipa medicala implicata, bine pregatita, muncitoare si profesionista. Actul medical desfasurat este intotdeauna de calitate, rezultatele obtinute in urma tratamentelor ortodontice sunt excelente, iar atmosfera primitoare. De asemenea, in cabinet este o curatenie impecabila si toate ustensilele folosite sunt atent dezinfectate cu precizie.

Vezi parerile pacientilor despre DentalMed Luxury
Vezi Pareri

2. Cris Smile Studio

O alta unitate stomatologica din Bucuresti, Sectorul 5 este Cris Smile Studio, care cuprinde si departamentul de ortodontie, unde poti opta pentru aplicarea aparatului dentar. Echipa este formata din trei medici cu o buna pregatire in domeniu, printre care merita mentionati si: dr. Ola Luqman, dr. Anca Gheorghe si dr. Andreea Paula Padure, medici stomatologi, specializati in ortodontie si ortopedie dento-faciala. Printre tipurile de aparate dentare puse in aplicare se numara si: aparatul dentar fix, mobil, lingual, invizibil, incognito, cu safir, metalic sau Damon. Avand in vedere ca se folosesc doar aparaturi si produse de inalta calitate, pentru obtinerea rezultatelor dorite.

Pretul pentru tratamentul ortodontic cu aparat dentar porneste de la 1.000 lei/arcada in cazul aparatului mobil si ajunge la 5.000 lei/arcada pentru aparatul dentar Damon transparent.

Clinica de stomatologie a primit peste sase sute de recenzii pozitive din partea pacientilor, acestia laudand actul medical de calitate, dar si interactiunea excelenta cu medicii. Pentru obtinerea rezultatelor dorite, unitatea medicala dispune de echipamente performante, care contribuie la desfasurarea unor tratamente de inalta calitate si adaptate in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. In plus, atmosfera este primitoare.

3. Trident

Trident, clinica pozitionata pe locul 3, care se afla in Sectorul 5, Bucuresti, este o alta unitate medicala catre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa incepi tratamentul de indreptare a dintilor cu aparatul dentar. In cadrul departamentului de ortodontie vei face cunostinta cu dr. Raluca Athanasiu si dr. Andrei Iacob, medici primari in ortodontie si ortopedie dento-faciala. Acestia au la dispozitie aparaturi de ultima generatie prin care investigheaza precis starea de sanatate a danturii pacientilor, dar si prin care pot aplica tratamentul ortodontic in conditii sigure. Avand o experienta vasta si fiind pregatiti in unitati stomatologice de prestigiu, toate rezultatele obtinute de pacienti sunt ireprosabile.

Pretul pentru tratamentul ortodontic cu aparat dentar incepe de la 1.700 lei/arcada pentru aparatul mobil si ajunge la 14.850 lei/arcada pentru aparatul ortodontic lingual.

Buna pregatire, atentia la detalii, implicarea si profesionalismul de care medicii dau dovada sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii isi indreapta atentia catre aceasta unitate dentara. Multumita aparaturilor si echipamentelor moderne, tratamentele stomatologice sunt eficiente si adaptate in functie de problemele pacientilor. In plus, rezultatele obtinute in urma tratamentului ortodontic sunt excelente.

4. Rasmin Dent

Iti prezentam si clinica Rasmin Dent din Sectorul 5 care asigura servicii diverse, printre care se numara si aplicarea tratamentului ortodontic cu aparat dentar pentru indreptarea eficienta a dintilor. Unitatea medicala are peste 12 ani de activitate, in care pacientii au fost tratati in mod corespunzator de doctori competenti. Daca optezi pentru sectia de ortodontie, vei face cunostinta cu dr. Paul Laktineh si dr. Mihaela Ciurea, medici specialisti in ortodontie si ortopedie dento-faciala. Avand la dispozitie toate aparaturile si echipamentele necesare, tratamentul ortodontic isi atinge de fiecare data scopul, si anume acela de a indrepta dintii. Poti opta pentru aparat dentar cu safir, ceramic, metalic si mobil.

Pretul pentru aplicarea aparatului dentar incepe de la 1.000 lei/arcada (aparatul mobil) si ajunge la 4.000 lei/arcada (aparat dentar safir fix).

Nici aceasta unitate dentara nu este mai prejos, avand peste trei sute de recenzii pozitive, in care pacientii isi arata aprecierea pentru serviciile de inalta calitate de care au beneficiat. Interactiunea dintre acestia si medici este, de cele mai multe ori, productiva, consultatiile decurg ireprosabil, iar rezultatele obtinute in urma tratamentelor ortodontice sunt de fiecare data excelente. De asemenea, pe parcursul tratamentului, pacientul este corect monitorizat. In plus, atmosfera este primitoare atat pentru adulti, cat si pentru copii.

5. Dr. Leustean Dental Studio

In completarea clinicilor de mai sus te invitam sa descoperi si clinica Dr. Leustean Dental Studio, unde te poti programa pentru a incepe tratamentul ortodontic cu aparat dentar in Bucuresti, Sectorul 5. Echipa medicala da dovada de atentie la detalii de fiecare data, fiind pregatita in universitati prestigioase si unitati stomatologice de renume. Avand la dispozitie o tehnologie moderna si avansata, rezultatele obtinute in urma tratamentelor ortodontice sunt excelente, fiecare pacient primind tratamentul de care are nevoie. Printre aparatele dentare folosite se numara si: cele metalice, de safir, ceramice, autoligaturante, Damon, mobile etc.

Pretul pentru tratamentul ortodontic cu aparat dentar incepe de la 1.500 lei/arcada (aparatul mobil) si ajunge la 10.800 lei/arcada (aparat ortodontic Spark).

Majoritatea pacientilor care au pasit pragul acestei clinici sunt multumiti de relationarea cu echipa medicala, bucurandu-se de un act medical de calitate. Pentru ca se folosesc aparaturi si tehnologii avansate, medicii au competenta de a elabora un tratament ortodontic de calitate si adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Atmosfera este, de asemenea, primitoare, iar rezultatele de succes.

Concluzii

Daca ai luat hotararea sa incepi tratamentul ortodontic cu aparat dentar in Bucuresti, Sectorul 5 sau vrei sa mergi cu cel mic la o clinica specializata in acest domeniu, iti poti indrepta atentia catre cele cinci clinici prezentate anterior. Asigura-te ca ai o dantura perfecta, vizitand regulat cabinetul stomatologic si tinand cont de indicatiile medicului specialist.