Meniu

Detartraj Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Una dintre cele mai utilizate tehnici in cabinetele de medicina dentara este detartrajul. Pretul, in Timisoara, variaza pentru aceasta procedura de curatare in profunzime a danturii in functie de diverse aspecte.

Zilnic, sunt multe persoane care solicita un detartraj, atat pentru o buna igiena personala, cat si pentru sanatatea gurii. Medicii recomanda ca aceasta manevra stomatologica sa se efectueze o data la fiecare 6 luni. Astfel, afectiunile dentare pot fi evitate, pentru ca se indeparteaza acumularile de placa bacteriana si depunerile de tartru. Iata unde anume, in Timisoara, poti merge pentru aceasta procedura simpla, rapida si de efect.

Unde poti face detartraj la un pret bun in Timisoara?

Detartraj, la un pret bun, in Timisoara, se efectueaza la una din clinicile cuprinse in acest tabel:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Detartraj
Rating
Website
Programare Online
iSmile Dental
1 Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Detartraj 250 Ron
 • Tehnici stomatologice actuale
 • Posibilitatea de a achita in rate
 • Detartraj cu ultrasunete
 • Atentie fata de pacienti
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
Eiffel Praxis
2 Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Detartraj 250 Ron
 • Medici stomatologi cu experienta
 • Detartraj profesional
 • Numeroase servicii stomatologice
 • Laborator propriu de tehnica dentara
 • Tehnologii de ultima generatie
 • Locatie accesibila, la 5 minute de Catedrala Mitropolitana
 • Zona linistita, cu locuri de parcare suficiente
Smile Clinic
3
180 Ron
 • Pret Detartraj 180 Ron
 • Echipa multidisciplinara
 • Aparatura performanta, de ultima generatie
 • Numeroase servicii stomatologice
 • Personal amabil
 • Atmofera placuta si relaxanta
Dental Birsete
350 Ron
 • Pret Detartraj 350 Ron
 • Numeroase servicii stomatologice
 • Consiliere pentru alegerea celei mai bune solutii de tratament
 • Tratamente fara dureri
 • Comunicare deschisa medic-pacient;
 • Detartraj cu ultrasunete la un pret avantajos
Dr. Leahu Dental
300 Ron
 • Pret Detartraj 300 Ron
 • Echipa numeroasa de profesionisti
 • Tratamente pentru adulti si copii
 • Personal amabil la receptie
 • Medici cu experienta
Prismatic Dent
250 Ron
 • Pret Detartraj 250 Ron
 • Aparatura performanta
 • Materiale de buna calitate
 • Personal amabil si implicat
 • Medici bine pregatiti
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici unde se face detartraj la pret avantajos in Timisoara

In continuare, vei putea vedea cateva informatii utile despre clinicile unde poti opta pentru un detartraj la pret avantajos in Timisoara:

1. iSmile Dental

iSmile Dental este o clinica stomatologica moderna din Timisoara, unde vei intalni medici pasionati de ceea ce fac, ce utilizeaza tehnici stomatologice actuale si terapii noninvazive, pentru a le oferi clientilor servicii superioare. Oamenii au posibilitatea sa achite in rate pentru tratamentele primite, indiferent ca este vorba de: aparat dentar, implanturi dentare sau estetica dentara. La aceasta clinica, printre numeroase servicii de stomatologie generala, se efectueaza si detartraj cu ultrasunete, recomandata fiind vizita la 3 luni pentru aceasta procedura – in cazul fumatorilor si al persoanelor predispuse la bolile parodontale – sau la 6 luni pentru restul.

Pretul pentru un detartraj cu ultrasunete, pe ambele arcade, este de 250 de lei.

Pentru foarte multi dintre pacientii acestei clinici, mersul la stomatolog este considerat o placere. Contribuie la aceasta stare mai multi factori favorizanti: atentia fata de pacienti, tratamentele fara durere, atmosfera placuta, curatenia si profesionalismul. Pacientii spun ca atat in cazul lucrarilor dificile, cat si al procedurilor simple se remarca buna pregatire a cadrelor medicale si implicarea lor pentru un rezultat bun.

Vezi parerile pacientilor despre iSmile Dental
Vezi Pareri

2. Eiffel Praxis

Detartrajul profesional este o procedura de baza pentru mentinerea sanatatii dentare, iar la Eiffel Praxis din Timisoara se realizeaza cu grija, atentie si implicare, de catre medici stomatologi cu experienta, printre care medicul fondator, dr. Cosmin Popescu, ce activeaza de peste 15 ani in medicina dentara. In cabinet se foloseste dispozitivul Air Flow pentru profilaxia dentara. Acesta utilizeaza apa, aer si o pulbere de bicarbonat de sodiu pentru a indeparta petele de pe dinti, placa si depozitele ce nu pot fi eliminate prin ultrasunete. Dispozitivul este unul versatil, fiind indicat atat in cazul detartrajului dintilor naturali, cat si pentru curatarea eficienta a lucrarilor fixe. 

Pretul unei prime sedinte de igienizare profesionala, care include detartraj, air flow si periaj este de 250 de lei.

Locatia accesibila, in imediata vecinatate a catedralei mitropolitane din Timisoara, pregatirea si experienta medicilor, precum si aparatura si tehnologiile de ultima generatie sunt aspecte pentru care multi pacienti recomanda aceasta clinica stomatologica. Oamenii spun ca au reusit sa obtina un zambet impecabil dupa cateva consultatii si proceduri, simtindu-se in tot acest timp confortabil si in siguranta pe scaunul stomatologului de la Eiffel Praxis. Mai este punctat in mod pozitiv si faptul ca locatia se afla la doar 5 minute de catedrala mitropolitana din Timisoara, accesul fiind unul usor.

3. Smile Clinic

Echipa de medici de la Smile Clinic Timisoara este alcatuita din specialisti care activeaza pe diverse ramuri: chirurgie, endodontie, parodontologie, implantologie, ortodontie, ortopedie dento-faciala. De asemenea, in clinica exista si o echipa de tehnicieni dentari cu experienta si atentie la detalii. Reusita tratamentelor se leaga implicit de aparatura utilizata, care este de ultima generatie (microscop dentar Leica, tomograf 3D Smilescan, laser dentar, sistem profesional de albire a dintilor etc.). Din multitudinea de servicii oferite fac parte si cele de profilaxie, in care sunt incluse detartrajul, Air Flow, care desavarseste curatarea, si periajul profesional cu fluor, ce asigura intarirea dintilor.

O sedinta de detartraj are un pret de 180 de lei la Smile Clinic.

Multi dintre pacienti le recomanda si altora serviciile Smile Clinic, avand in vedere ca au fost foarte multumiti de tratamentele efectuate aici. Oamenii sunt de parere ca medicii sunt foarte bine pregatiti, ca sunt implicati si atenti, dar ca nu uita nici sa le zambeasca pacientilor si sa le ofere o vorba buna. Pentru unii, un plus il constituie si dotarile din cabinete, precum si atmosfera placuta si relaxanta.

4. Dental Birsete

Cabinetul dr. Flavia Birsete din Timisoara ii intampina cu profesionalism si caldura pe toti cei care ii trec pragul. Serviciile pe care le ofera specialistii de aici, de mai bine de 10 ani, vizeaza: preventia, implantologia, protetica, endodontia, estetica dentara, odontologia, parodontologia, chirurgia dento-alveolara. In plus, pacientii beneficiaza de consiliere pentru a lua cea mai buna decizie in privinta solutiilor care le redau zambetul si sanatatea danturii.

Pretul unui pachet de profilaxie completa pentru adulti este de 350 de lei.

Activitatea acestui cabinet stomatologic este foarte apreciata de timisoreni, care au numai cuvinte de lauda: servicii impecabile, personal bine pregatit si instruit, interventii fara dureri, buna comunicare medic-pacient, empatie si rabdare. Din aceste motive, este lesne de inteles de ce clinica este recomandata si altor persoane care au nevoie de astfel de servicii.

5. Dr. Leahu Dental

Clinicile Dr. Leahu sunt prezente in multe orase din tara, printre care si in Timisoara. In clinica din acest oras, functioneaza o echipa numeroasa de profesionisti, formata din medici stomatologi, parodontologi, ortodonti sau specializati in ortopedie dento-faciala. In cadrul clinicii sunt oferite consultatii si tratamente atat pentru adulti, cat si pentru copii. De asemenea, pe langa interventiile clasice, se fac si tratamente de profilaxie, cum este detartrajul.

Pretul pentru un detartraj cu periaj profesional este de 300 de lei la Dr. Leahu Timisoara. Pentru o igienizare profesionala, ce include detartraj, periaj profesional si Air Flow, tariful este de 400 de lei.

Si recenziile postate de pacientii acestei clinici vorbesc la superlativ despre servicii. Oamenii spun ca personalul de la receptie este amabil, aparatura este de ultima generatie, iar medicii sunt de exceptie. Sunt insa si cateva nemultumiri, care vorbesc despre tratamente nereusite si preturi foarte mari.

6. Prismatic Dent

Echipa Prismatic Dent are o experienta de peste 10 ani in acest domeniu. Pentru a le oferi oamenilor tot confortul, clinica a investit in aparatura performanta si materiale de buna calitate, ce asigura tratamente fara durere. Sunt trei medici stomatologi care activeaza la acest cabinet stomatologic, acoperind o varietate de servicii si specialitati: implant dentar, aparat ortodontic, protetica dentara, profilaxie, odontoterapie si obturatii. Iginizarea dentara efectuata aici include detartraj, airflow, periaj si fluorizare, tratamente realizate atat pentru prevenirea cariilor si a problemelor gingivale, cat si pentru un bun aspect al danturii.

Pretul pentru un detartraj este de 20 de lei per dinte. Poti alege si pachetul de igienizare, care include detartraj, airflow si periaj, la tariful de 250 de lei.

Majoritatea persoanelor care au beneficiat de tratamentele oferite de Prismatic Dent se declara multumite de calitatea acestora. In review-urile de pe internet, oamenii spun ca personalul este foarte implicat, amabil si profesionist, ajutandu-i pe oameni sa ajunga la zambetul visat si sa-si invinga totodata teama de dentist. La capitolul nemultumiri, sunt cateva persoane care spun ca preturile sunt foarte mari.

Concluziile noastre

Pentru un detartraj, pretul, in Timisoara variaza de la clinica la clinica. Dupa cum s-a putut vedea in acest articol, tarifele pornesc de la 100 de lei pentru detartrajul unei singure arcade si se opresc undeva la 385 de lei o igienizare profesionala.

Clinicile stomatologice din Timisoara prezentate in acest articol sunt recunoscute pentru locatiile moderne, investitiile in  aparatura de ultima ora si personalul medical profesionist. Din aceste motive si tratamentele efectuate aici sunt superioare si, prin urmare, isi merita banii.