Meniu

Extractie Masea de Minte Sector 1

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Durerea acuta este primul semn ca ai putea avea nevoie de o extractie a maselei de minte in Bucuresti, Sectorul 1, mai ales daca te-ai mai confruntat cu disconfort la nivelul sau si in trecut. Din fericire, pentru ca stomatologia a avansat atat de mult, pacientii nu se confrunta cu dureri severe in timpul extractiei maselei asa cum se obisnuia inainte. Acestia se pot confrunta cu durere postoperatorie de la normala pana la medie, in functie si de lucrare, dar poate fi ameliorata cu ajutorul analgezicelor prescrise de medic. Tine cont de indicatiile doctorului dentist pentru o recuperare rapida si nu consuma bauturi fierbinti, pentru ca pot favoriza sangerarea. De asemenea, evita sa consumi bauturi cu zahar si carbogazoase care pot irita rana deschisa. Simte-te liber sa il intrebi pe medicul dentist orice tine de extractia maselei.

Daca locuiesti in Sectorul 1 si vrei sa gasesti o clinica stomatologica de incredere, te invitam sa citesti mai departe si sa descoperi care sunt cele cinci optiuni pe care iti recomandam sa le iei in considerare. Citeste mai departe si afla tot ce trebuie sa stii despre clinicile din capitala.

Cat costa procedura de extractie a maselei de minte in Bucuresti, Sectorul 1?

Stim cat de important este pentru tine sa fii la curent cu preturile practicate pentru extractia maselei de minte in Bucuresti, Sectorul 1, asa ca, in cele de urmeaza, ti-am pregatit un tabel actualizat. Afla, de asemenea, care sunt si denumirile clinicilor la care poti apela, urmand sa descoperi mai multe informatii despre fiecare in parte mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Extractie Masea de minte
Rating
Website
DentalMed
Clinica-Verificata
700 Ron
 • Pretul pentru Extractia unui molar de minte porneste 700 Ron
 • Rating ridicat
 • Experienta vasta
 • Servicii de inalta calitate
 • Tratamente eficiente
 • Proceduri chirurgicale excelente
 • Echipamente moderne
 • Atmosfera primitoare
Life Dental Spa
447 Ron
 • Pret Extractie Masea de minte 447 Ron
 • Rating ridicat
 • Interactiune excelenta medic-pacient
 • Amabilitate si profesionalism
 • Echipamente moderne
 • Act stomatologic corect
 • Proceduri chirurgicale excelente
 • Tratamente eficiente si personalizate
Excedent
500 Ron
 • Pretul pentru Extractia unui molar de minte porneste 500 Ron
 • Rating ridicat
 • Interactiune excelenta pacienti-medici
 • Proceduri chirurgicale excelente
 • Tratamente personalizate
 • Buna pregatire
 • Experienta vasta
 • Atmosfera primitoare
Dental Excellence
380 Ron
 • Pret Extractie Masea de minte 380 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Relationare exemplara medic-pacient
 • Proceduri chirurgicale excelente
 • Plan personalizat de tratament
 • Rezultate impecabile
 • Atmosfera primitoare
 • Act medical ireprosabil
Clinica Dr. Leahu
560 Ron
 • Pret Extractie Masea de minte 560 Ron
 • Aparaturi performante
 • Echipamente moderne
 • Act stomatologic ireprosabil
 • Tratament personalizat
 • Atmosfera primitoare
 • Atitudine pozitiva
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in extractia maselei de minte in Bucuresti, Sectorul 1

Ai luat horararea sa apelezi la ajutorul unui specialist si sa mergi la o clinica stomatologica unde poti beneficia de extractia maselei de minte in Sectorul 1? Atunci informatiile pe care ti le prezentam in cele ce urmeaza sunt exact ce ai nevoie pentru a obtine rezultatele mult asteptate. Continua sa citesti si descopera care sunt cele cinci clinici din capitala la care poti merge cu incredere:

1. DentalMed Luxury

DentalMed Luxury este o unitate stomatologica din Bucuresti, Sectorul 1 care asigura tuturor pacientilor posibilitatea de a beneficia de o extractie a maselei de minte in conditii sigure si intr-un mediu primitor. Echipa este formata din medici cu o experienta vasta in domeniu, competenti in efectuarea unui act stomatologic de inalta calitate si adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient. Aceasta este compusa din: dr. Dragos Popescu, fondatorul specializat in parodontologie si implantologie, dr. Mihnea Velisarato, dr. Alex Marcu, dr. Adrian Niky Musat, dr. Dan Anghelescu, medici specialisti in chirurgie orala, dr. Ariel Hirsch, chirurgie parodontala si implantologie, prof. dr. Adrian Kahn, chirurgie oro-maxilo-faciala, dr. Doru Udisteanu, chirurgie parodontala si implantologie. Avand la dispozitie toate echipamentele si consumabilele necesare, medicii reusesc sa desfasoare tratamente si proceduri chirurgicale excelente de indepartare a maselei de minte.

Pretul pentru o extractie de masea de minte care include anestezie locala si sutura porneste de la 700 lei si ajunge la 5.000 lei.

Unitatea stomatologica este frecventata de un numar ridicat de pacienti, dovada stand in cele peste 1.700 de recenzii pozitive postate in mediul online. Medicii au o experienta vasta in domeniu, avand competenta de a asigura servicii de inalta calitate, tratamente eficiente si proceduri chirurgicale excelente, cu o monitorizare atenta. Avand la dispozitie aparaturi si echipamente moderne, rezultatele obtinute sunt pe masura asteptarilor. In plus, atmosfera este intotdeauna primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre DentalMed Luxury
Vezi Pareri

2. Life Dental Spa

In continuare iti prezentam si Life Dental Spa, o unitate stomatologica din Sectorul 1 la care poti apela cu incredere daca ti-a fost recomandata procedura de extractie a maselei de minte. Fiind vorba de o interventie chirurgicala complexa, este nevoie de ajutorul unor medici bine pregatiti si experimentati in domeniu. Clinica a aparut in anul 2008 si inca de la inceput, medicii si-au propus sa asigure pacientilor un mediu primitor si sigur in care sa primeasca toate tratamentele necesare. In cadrul departamentului de chirurgie, pe langa extractia maselei de minte, pacientii pot beneficia si de: extractia dintelui parodontic, extractia dintelui monoradicular si pluriradicular. Echipamentele si consumabilele folosire sunt de o calitate superioara, actul stomatologic fiind unui ireprosabil.

Pretul pentru extractia maselei de minte este de 447 lei, medicul adaptand procedura in functie de necesitatile pacientului.

Nici aceasta unitate medicala nu este mai prejos, avand peste noua sute de recenzii pozitive in mediul online. Pacientii marturisesc ca se declara multumiti de interactiunea excelenta cu personalul, fiind tratati cu amabilitate si profesionalism. Avand la dispozitie echipamente moderne si performante, actul stomatologic este intotdeauna corect, procedurile chirurgicale decurg excelent, iar tratamentele sunt eficiente, acestea fiind adaptate in functie de problemele dentare ale fiecarui pacient in parte.

3. Excedent

Excedent este o clinica dentara din Bucuresti, Sectorul 1, orientata catre servicii ireprosabile, care asigura tuturor celor care au nevoie procedura de extractie a maselei de minte la standarde ridicate. Specialistii din cadrul unitatii medicale au o experienta de 25 de ani, stiind cum sa trateze excelent fiecare pacient in parte. Acestia dispun de o aparatura de ultima generatie si de materiale de inalta calitate, cu ajutorul carora serviciile si procedurile chirurgicale desfasurate sunt intotdeauna de calitate. In cadrul departamentului de chirurgie poti face cunostinta cu dr. Matei Sorin Mihaita, medic specialist in chirurgie dento-alveolara, absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila”, Bucuresti. Acesta a urmat rezidentiatul la Spitalul Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala „ Prof. Dr. Dan Theodorescu” Bucuresti si a participat la numeroase congrese si conferinte de specialitate, pentru perfectionarea abilitatilor medicale.

Pretul pentru procedura de extractie a maselei de minte erupta vertical este intre 500 – 600 lei, iar extractia molarului de minte semiinclus sau inclus variaza intre 800 si 1100 lei.

Clinica de stomatologie din capitala a primit numeroase recenzii din partea pacientilor, peste patru sute de oameni declarandu-se multumiti de rezultatele de care au beneficiat. Interactiunea dintre pacienti si medici este una excelenta, procedurile chirurgicale sunt excelente, iar tratamentele puse in aplicare sunt atent personalizate. Echipa de medici da dovada, de asemenea, de o buna pregatire in domeniu, experienta vasta si amabilitate, construind o atmosfera primitoare.

4. Dental Excellence

Dental Excellence este o alta unitate stomatologica din Bucuresti, Sectorul 1 la care te incurajam sa mergi cu incredere daca vrei sa te programezi pentru extractia maselei de minte la un cabinet de incredere. Echipa de medici este numeroasa si pluridisciplinara, avand o experienta vasta in domeniu. Departamentul de chirurgie este reprezentat de un medic priceput, dr. Alexandru Pintilie, medic specialist in chirurgie dento-alveolara, parodontologie, implantologie orala si protetica dentara. Avand la dispozitie materialele necesare si aparaturile de inalta calitate, procedurile chirurgicale sunt intotdeauna ireprosabile. 

Pretul pentru extractia chirurgicala a molarului de minte este de 380 lei.

Clinica se afla in topul cautarilor pacientilor datorita serviciilor de inalta calitate, dar si relationarii exemplare dinte medici si pacienti. Procedurile chirurgicale, cum ar fi extractia maselei de minte, sunt excelente, iar planul de tratament este atent adaptat in functie de necesitatila pacientilor, astfel incat rezultatele obtinute sa fie impecabile. Atmosfera este, de asemenea, primitoare, iar actul medical ireprosabil.

5. Clinica Dr. Leahu

In completarea optiunilor de mai sus iti prezentam si clinica Dr. Leahu din Sectorul 1, la care poti apela cu incredere pentru extractia maselei de minte. Echipa de medici este atent instruita si pregatita in unitati medicale prestigioase, avand competenta de a pune in aplicare un act medical ireprosabil si proceduri chirurgicale excelente, indiferent de nivelul de severitate. In cadrul departamentului de chirurgie dentara pot fi puse in aplicare urmatoarele servicii: extractia dintelui parodontic, molarului de minte, resturilor radiculare. Avand la dispozitie echipamentele necesare si materiale de calitate, medicii au competenta de a obtine rezultate impecabile, pacientul bucurandu-se de o recuperare rapida si fara complicatii.

Pretul pentru extractia maselei de minte este de 560 lei.

Unitatea stomatologica a primit o multime de aprecieri din partea pacientilor, acestia lasand peste trei sute de recenzii pozitive in mediul online, mentionand despre experientele placute pe care le-au avut in cadrul clinicii. Pentru ca unitatea este echipata cu unele dintre cele mai performante aparaturi si echipamente, actul stomatologic este intotdeauna ireprosabil si adaptat in functie de necesitatile pacientilor. In plus, atmosfera este primitoare, iar atitudinea medicilor pozitiva. 

Concluzii

Esti in cautarea unui medic bine pregatit in elaborarea procedurii de extractie a maselei de minte din Bucuresti, Sectorul 1? Atunci cele cinci unitati medicale pe care ti le-am prezentat anterior in articol sunt exact ce ai nevoie pentru a beneficia de o interventie chirurgicala excelenta, dar si de o perioada rapida de recuperare. Citeste cu atentie si fa-ti programare la una dintre cabinetele prezentate mai sus.