Meniu

Extractie Masea de Minte Sector 2

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cel mai  probabil iti doresti sa gasesti un dentist bun care sa iti faca o extractie de masea de minte in sector 2, pentru  a castiga timp si a ajunge mai repede la stomatologia la care ai programare. In fond, de servicii de o foarte buna calitate poti sa beneficiezi si in proximitatea locuintei, fara a fi necesar sa strabati tot orasul pentru a beneficia de ele.

In Bucuresti poti face o extractie de masea de minte in numeroase cabinete si clinici dentare, insa cel mai facil este sa localizezi o unitate medicala stomatologica care sa iti fie la indemana in ceea ce priveste localizarea, atunci cand ai nevoie.

Cele mai bune optiuni pentru extractie extractie masea de minte in sector 2

Decis fiind sa cauti cabinetul sau clinica la care vei merge pentru extractia maselei de minte in sector 2, Bucuresti, trebuie sa iti iei ca reper cativa factori, in functie de care sa alegi ceea ce este mai potrivit pentru tine. Experienta dentistului si rezultatele sale, aparatura cu care este inzestrat cabinetul si pretul, sunt cativa dintre acestia. Tabelul de mai jos te ajuta sa decizi mai usor si sa faci o alegere informata:

Top Clinici
Top Clinici
Pret extractie Molar minte
Rating
Website
Dentarbre
Clinica-Verificata
300-600 Ron
 • Pretul pentru extractia unui molar de minte are un pret cuprins intre 300-600 Ron
 • Echipa tanara de specialisti
 • Tratamente fara durere
 • Aparatura moderna
 • Ambianta placuta
 • Extractii dentare si de molari de minte
 • Curatenie
Dr. Todosi
300-700 Ron
 • Pretul pentru extractia unui molar de minte are un pret cuprins intre 300-700 Ron
 • Medic cu experienta vasta in implantologie
 • Numeroase tratamente si servicii
 • Materiale de calitate
 • Preturi mai mici fata de alte clinici
 • Atmosfera placuta si curatenie
SORIdent
350-800 Ron
 • Pretul pentru extractia unui molar de minte are un pret cuprins intre 350-800 Ron
 • Medic dentist cu competenta in implantologia orala
 • Echipamente moderne
 • Amabilitate si comunicare deschisa
 • Servicii diverse
 • Extractie morlari de minte inclusi, semiinclusi sau complet erupti
 • Preturi mai mari in comparatie cu alte clinici
Dentist-Who
250-500 Ron
 • Pretul pentru extractia unui molar de minte are un pret cuprins intre 250-500 Ron
 • Tehnologie avansata
 • Stomatologie cosmetica
 • Preturi mai mici pentru extractia molarilor de minte
 • Medic cu experienta
 • Curatenie si ambient placut
Elveto Dent
600-800 Ron
 • Pretul pentru extractia unui molar de minte are un pret cuprins intre 600-800 Ron
 • Numeroase tratamente de calitate superioara
 • Personal profesionist si amabil
 • Extractii dentare, inclusiv ale maselelor de minte incluse in arcada
 • Urgente stomatologice in timpul orelor de program
 • Preturi mai mari fata de alte clinici stomatologice
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top cele mai bune clinici la care poti sa faci o extractie masea de minte, din sector 2

Pentru ca alegerea sa iti fie fundamentata de certitudini este potrivit sa faci comparatii, inclusiv pe baza experientelor similare ale altor pacienti, intre clinicile la care te-ai gandit ca poti sa faci extractia maselei de minte in sector 2, Bucuresti. Cu un top la indemana, cum este cel de mai jos, iti va fi mai usor faci astfel de comparatii, luand in calcul si bugetul de care dispui.

1. Dentarbre

Pentru o extractie de masea de minte in sectorul 2, o prima optiune ar fi Dentarbre, o clinica dentara din Bucuresti care dispune de o echipa tanara si calificata si de aparatura moderna. In fiecare dintre cabinetele clinicii, ambianta este una familiala, axata pe confort si siguranta. Serviciile oferite includ: implanturi dentare, chirurgie dentara, profilaxie dentara, protetica, estetica dentara, ortodontie, endodontie, parodontologie, fiind oferite chiar si servicii pentru copii. La Dentarbre se fac atat extractii dentare obisnuite, cat si extractii chirurgicale, cu anestezie si cu medicatie postoperatorie.

Pretul pentru extractia unui molar de minte are un pret cuprins intre 300 si 350 de lei. In cazul molarului semi-inclus, tariful este de 350-450 de lei, iar al celui total inclus, tariful este de 550-600 de lei.

Pacientii acestei clinici declara ca personalul este bine pregatit si cu adevarat profesionist. Multi dintre cei care au postat review-uri in mediul online spun ca tratamentele pe care le-au efectuat aici au fost fara durere si ca, mai mult, medicii si-au dat tot interesul sa plece multumiti din cabinet, prin rabdare, calm, amabilitate. De asemenea, se subliniaza si ca peste tot in clinica este curatenie.

Vezi parerile pacientilor despre Dentarbre
Vezi Pareri

2. Dr. Todosi

O extractie de masea de minte, in sector 2, se poate efectua si la Dr. Todosi, care, impreuna cu echipa sa de profesionisti, asigura tratamente personalizate pentru orice pacient. Dr. Radu Todosi este specialist in implantologie si colaboreaza cu doctori de pe diverse ramuri ale medicinei dentare, astfel incat cei care vin in cabinet sa primeasca tot ajutorul de care au nevoie, in materie de: implantologie, chirurgie stomatologica, endodontie, parodontologie, protetica dentara, cosmetica dentara, odontoterapie, profilaxie, pedodontie, imagistica sau cosmetica dentara. Tratamentele chirurgicale efectuate se axeaza pe: extractii dentare, aditii osoase, tratarea infectiilor din cavitatea orala etc.

Tariful pentru o extractie de masea de minte este de 300 de lei. Se va plati insa suma de  500 de lei pentru molarul semi-inclus sau 700 de lei, in cazul celui complet inclus.

Serviciile cabinetului Dr. Todosi sunt catalogate de pacienti ca fiind de buna calitate. Ei spun ca echipa este una profesionista si ca are pregatirea necesara sa acopere cu succes toate interventiile la care se angajeaza, folosind materiale de calitate. In plus, se subliniaza ca si preturile sunt unele avantajoase, in comparatie cu alte clinici, iar atmosfera este foarte placuta.

3. SORIdent

La SORIdent te poti programa atat pentru extractia maselelor de minte, in sectorul 2, cat si pentru alte servicii stomatologice: implant dentar, coroane dentare din zirconiu, fatete, albirea dintilor, proteze etc. Tratamentele sunt asigurate de dr. Sorin-Bogdan Dragnea, medic dentist cu competenta in implantologia orala, ce participa frecvent la cursuri stiintifice din cadrul unor congrese de specialitate. Cabinetul este dotat cu echipamente moderne: unituri stomatologice Syncrus HLX, camere intraorale, fiziodispenser, truse chirurgicale, lampa UV Zoom, pentru albirea dintilor etc.

Pretul pentru extractia unui molar de minte complet erupt este de 350 de lei. Pentru un molar de minte semiinclus, costul este de 470 de lei, iar pentru extractia unui dinte inclus, tariful este de 600-800 de lei.

Multi dintre cei care  au postat recenzii pe internet despre acest cabinet stomatologic spun ca sunt foarte multumiti, pentru ca medicul este profesionist, implicat si comunica eficient pe parcursul interventiei. Pacientii apreciaza si faptul ca sunt utilizate echipamente moderne, dar si ca intreaga echipa este amabila si primitoare. Insa, sunt si persoane nemultumite, care spun ca preturile sunt foarte mari pentru ceea ce ofera.

4. Dentist-Who

Si la Dentist Who din sectorul 2 poti merge pentru o extractie de masea de minte. Dr. Denise Opris are experienta in domeniu si mizeaza pe tehnologia avansata, pentru a pastra zambetul pacientilor sai. Serviciile oferite in cadrul cabinetului sunt urmatoarele: detartraj, albire dentara, implant dentar, proteze scheletate, coroane si punti din zirconiu, precum si bijuterii dentare. In cabinet se fac si extractii dentare, inclusiv de masele de minte, precum si diverse tratamente necesare pentru salvarea dintilor naturali.

Pentru o extractie molar de minte, pretul porneste de la 250 de lei. In cazul molarului de minte semiinclus, tariful este de 340 de lei, pentru care are loc o interventie chirurgicala, iar in situatia celui inclus, pretul este de 500 de lei.

Si la adresa acestui cabinet stomatologic majoritatea opiniilor exprimate sunt apreciative. Pacientii spun ca medicul dentist este foarte bun, indiferent de complexitatea tratamentelor pe care le realizeaza si ca foloseste tehnici moderne, care nu implica durere. De asemenea, oamenii mai subliniaza ca in acest cabinet este o curatenie exemplara si ca totul este modern, dar si ca doctorul le pune la dispozitie mai multe variante de tratament.

5. Elveto Dent

Tot pentru extractia unei masele de minte in sector 2 exista si optiunea Elveto Dent, o clinica stomatologica moderna si bine dotata. Clinica a fost inaugurata in 2004, punand accentul pe un act medical de calitate, la standarde europene. Seriviciile acoperite sunt de: endodontie, ortodontie, chirurgie, implantologie, protetica si estetica dentara. Folosind materiale si instrumentar de ultima generatie, doctorii pot realiza tratamente de calitate superioara, pentru ingrijirea sanatatii orale. In cadrul clinicii se fac si extractii dentare, inclusiv ale molarilor de minte, atat a celor complet erupti, cat si in cazul celor inclusi sau semiinclusi in gingie.

Pretul pentru extractia unui molar de minte incepe de la 600 de lei, daca este erupt in totalitate pe arcada si ajunge la 800 de lei, daca este nevoie de extractia chirurgicala a molarului inclus.

Persoanele care au apelat la serviciile acestei clinici stomatologice din sectorul 2 din Bucuresti vorbesc, in majoritate, despre o experienta fericita. Unii spun ca medicii au o pregatire foarte buna, sunt calmi si comunicativi si ca, din acest motiv, atmosfera este foarte placuta. Sunt insa si pacienti care se declara nu foarte incantati, din cauza ca preturile sunt mari sau ca timpul de asteptare este si el destul de mare.

Concluziile noastre

Majoritatea clinicilor stomatologice asigura servicii diverse, de la profilaxie si extractie masea de minte, in sector 2, pana la tratamente ortodontice si de parodontologie. Important este insa sa optezi pentru o clinica moderna si bine cotata, in care medicii sunt bine pregatiti, au experienta si lucreaza cu echipamente si materiale de ultima ora, care sunt mai sigure si mai confortabile, pentru ca nu implica durerea in timpul procedurilor.