Meniu

Extractie Masea de Minte Sector 3

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te intrebi unde poti face o extractie masea de minte in Bucuresti sector 3 in cele mai bune conditii si fara dureri? Citind acest articol, pana la final, vei gasi raspunsul la intrebare si vei putea decide unde sa te programezi in acest scop. 

Extractia molarului de minte se impune in diverse situatii, pentru a preveni sau trata anumite probleme: dureri, impactarea altor dinti, carii dentare, infectii, complicatii in dezvoltarea cavitatii bucale. O astfel de interventie poate fi efectuata intr-un cabinet stomatologic de catre un medic stomatolog sau un medic specializat in chirurgie orala si maxilofaciala. In cazul in care extractiile sunt mai usoare, pot fi realizate de un  dentist generalist, iar daca sunt mai complicate, adica daca maselele nu au erupt in totalitate si au ramas blocate in os, se recomanda interventia unui chirurg.

Cat costa o extractie masea de minte in Bucuresti sector 3?

Pretul pentru o extractie masea de minte in Bucuresti, sectorul 3 variaza in functie de cat de complicata este interventia. In tabelul de mai jos poti vedea tarifele practicate in clinicile de top din Bucuresti pentru aceasta procedura.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Extractie Masea de minte
Rating
Website
Crystal Dental
Clinica-Verificata
550 Ron
 • Pretul pentru Extractia unui molar de minte porneste 550 Ron
 • Servicii stomatologice variate
 • Stomatologi cu experienta
 • Echipamente medicale de ultima generatie
 • Diverse proceduri chirurgicale
 • Extractii molari si dinti de lapte
 • Curatenie si atmosfera linistita
 • Bun raport calitate-pret
Clinicile Dr. Alecu
300 Ron
 • Pretul pentru Extractia unui molar de minte porneste 300 Ron
 • Servicii stomatologice pentru toate varstele
 • Extractii dentare simple sau extractii molari personalizate
 • Chistectomii
 • Amprente intraorale cu scanner digital
 • Echipa de stomatologi cu o vasta experienta
 • Tratamente cu plata in rate
 • Buna comunicare medic-pacient
Dr. Kurbe Center
550 Ron
 • Pretul pentru Extractia unui molar de minte porneste 550 Ron
 • Numeroase servicii dentare
 • Plata in rate pentru tratamentele dentare
 • Doi medici specializati in chirurgie dento-alveolara
 • Radiografii dentare in aceeasi clinica
 • Proceduri dentare nedureroase
 • Servicii de estetica medicala
 • Curatenie si confort
Senso Dento
250 Ron
 • Pretul pentru Extractia unui molar de minte porneste 250 Ron
 • Tehnici noi de lucru, conform standardelor internationale
 • Medici cu experienta
 • Servicii stomatologice pentru intreaga familie
 • Echipamente moderne
 • Personal amabil
 • Curatenie impecabila
Gentle Dentist
500 Ron
 • Pretul pentru Extractia unui molar de minte porneste 500 Ron
 • Stomatologi cu experienta
 • Tehnologie laser, minim invaziva
 • Scanner intraoral si CAD/CAM
 • Servicii pentru toate varstele
 • Buna comunicare cu specialistii
 • Bun raport calitate-pret
 • Programari flexibile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

5 clinici de urmarit in caz de extractie masea minte Bucuresti sector 3

Sunt cinci clinici stomatologice bine cotate in Bucuresti, sector 3, la care poti apela pentru o extractie masea de minte.

1. Crystal Dental Clinic

Crystal Dental Clinic este o clinica stomatologica din sectorul 3, Bucuresti, care le ofera pacientilor atat posibilitatea de a beneficia de extractii masele de minte, cat si de alte servicii de specialitate: ortodontie, pedodontie, terapie dentara, parodontologie, chirurgie dentara, endodontie, estetica dentara. In privinta extractiilor dentare, acestea se realizeaza fara durere, asa cum se intampla in cazul tuturor tratamentelor stomatologice de la aceasta clinica. Medicii fac extrageri de dinti de lapte, dinti complet inclusi sau partial inclusi in os sau in tesuturi moi. Printre procedurile chirurgicale posibile in aceasta clinica se mai afla: examen histopatologic, frenectomie, chiuretaj alveolar. Povestea Crystal Dental Clinic a inceput in anul 2000, din initiativa dr. Sorina Blaj, un medic stomatolog cu experienta acumulata in clinici din Europa, SUA si Bucuresti, care si-a infiintat propriul cabinet individual, cu o abordare moderna a actului medical. Echipa de astazi a clinicii este foarte numeroasa, iar numarul cabinetelor ajunge la noua, toate fiind dotate cu aparate si tehnologii de ultima ora. 

O extractie de masea de minte costa intre 550 si 890 de lei. 

Sute de pacienti care au beneficiat de diverse tratamente stomatologice in aceasta clinica sunt de parere ca serviciile sunt la superlativ. Oamenii motiveaza ca procedurile sunt fara dureri, deoarece medicii isi dau tot interesul ca actul medical sa fie fara cusur, iar pacientii de toate varstele sa plece multumiti si cu o rezolvare la problemele lor dentare. Echipamentele de ultima generatie, curatenia, atmosfera linistita sunt alte lucruri de care bucurestenii s-au declarat cuceriti.

Vezi parerile pacientilor despre Crystal Dental Clinic
Vezi Pareri

2. Clinicile Dr. Alecu

Si in Clinicile Dr. Alecu din sector 3, Bucuresti te poti programa pentru o extractie de masea de minte. Centrul de Implantologie si Estetica Dr. Alecu pune la dispozitie o gama vasta de servicii pentru sanatatea orala: stomatologie generala, chirurgie dentara, implanturi, aparate dentare, fatete dentare, proteze, albire dentara. In clinica, interventiile cele mai frecvente de chirurgie orala sunt extractiile dentare, fie ca este vorba de dinti monoradiculari sau pluriradiculari, afectati de carii profunde si care sunt imposibil de salvat. Medicii specializati in chirurgie orala mai efectueaza aici si chistectomii – interventii de indepartarea a chisturilor. 

Costul unei extractii molar de minte de cuprins intre  300 si 800 de lei, in functie de amploare.

Clinica este apreciata in mediul online pentru serviciile de calitate si pentru diversitatea acestora. Pregatirea medicilor si modul deschis de comunicare cu pacientii sunt alte motive pentru care bucurestenii revin aici pentru tratamente stomatologice sau pentru profilaxie dentara si controale de rutina. Oamenii au mai apreciat aici si faptul ca s-au facut investitii in aparatura si tehnologii de ultima generatie, dar si ca in clinica este mereu curat si igienizat, iar ambianta este placuta si confortabila sau ca pentru unele tratamente este posibila plata in rate. 

3. Dr. Kurbe Center

In clinica Dr. Kurbe Center din sector 3 Bucuresti poti efectua extractie masea de minte total erupta, dar si pentru molarul semiinclus sau pentru molarul de minte inclus, cu grad de dificultate. Aceasta clinica este una dintre cele mai moderne din Bucuresti si are un motto sugestiv: „Dedicated to perfection”. Serviciile pe care le asigura sunt variate: stomatologie generala si pediatrica, implanturi dentare, ortodontie, parodontologie, chirurgie orala, endodontie, estetica dentara. Echipa medicala este formata din specialisti cu experienta, printre care dr. Mawada Kurbe, medic specialist in chirurgie dento-alveolara si implantologie, cu competenta in estetica dentara si specializare in radiologie dentara si dr. Sofian Abu Nasra, medic specialist chirurgie dento-alveolara. In aceeasi clinica, pe langa serviciile variate de stomatologie, sunt puse la dispozitie si servicii de estetica: implant mamar, abdominoplastie, bichectomie, lipoaspiratie, blefaroplastie, lifting buze, liposuctie gusa, precum si tratamente de infrumusetare nechirurgicale.

O extractie a unei masele de minte poate avea un tarif cuprins intre 550 si 1.800 de lei.

Despre aceasta clinica stomatologica, pacientii au pareri apreciative, in cea mai mare parte. Acestia au notat in recenziile de pe internet ca au fost cuceriti de: medicii cu experienta care au grija ca tratamentele sa se desfasoare fara dureri pentru pacienti, aparatura de ultima generatie si materialele de calitate, precum si de curatenia si modul cum sunt intampinati la receptie. Unii pacienti spun chiar ca aceasta este cea mai buna clinica din Bucuresti, unde sunt tratati cu profesionalism si in conditii perfecte de siguranta si confort, asa cum si-ar dori sa fie tratati si la alte clinici.

4. Senso Dento

Exista posibilitatea de a efectua extractii masea de minte in Bucuresti, sector 3 si la Senso Dento, acolo unde sunt disponibile mai multe interventii de chirurgie dentara: chirurgie in scop protetic, repozitionare si imobilizare a unui dinte luxat, sutura intraorala, frenectomie, gingivectomie, marsupializare chist in cavitatea bucala, incizie si drenaj pentru un abces sau chist din cavitatea bucala. In cazul in care ai o masea de minte care a erupt partial, poti beneficia in aceasta clinica de scoaterea ei, la fel si daca maseaua de minte este blocata in intregime in osul maxilarului. Serviciile stomatologice de la Senso Dento sunt atat pentru adulti, cat si pentru copii. Pe langa cele de chirurgie dentara, mai sunt si alte specialitati ale medicinei dentare care sunt acoperite in aceasta clinica: protetica, parodontologie, tratamente endodontice, ortodontie. 

O interventie de extractie masea de minte costa aici intre 250 si 500 de lei.

Multi bucuresteni vorbesc in review-urile online despre experiente pozitive la Senso Dento, din mai multe motive: medicii bine pregatiti si comunicativi, tratamentele variate si efectuate cu aparatura de ultima generatie, interventii de chirurgie dentara rapide si fara dureri, inclusiv in cazul extractiilor de masele de minte. De asemenea, oamenii mai spun ca au avut parte de un mediu pozitiv si placut, fiind intampinati cu amabilitate de fiecare data.

5. Advanced Gentle Dentist

Un alt nume de pe lista clinicilor in care se efectueaza extractii de masele de minte este si Advanced Gentle Dentist, tot din Bucuresti, sector 3. Aceasta clinica a investit in tehnologie dentara de ultima generatie, pentru ingrijire dentara de top si confort sporit pentru pacienti si cu care se efectueaza proceduri minim-invazive cu laser, in parodontologie sau tratamentul cariilor. Si interventiile de extractie a maselelor de minte se pot realiza prin tratament laser (Waterlase), dar sunt mai scumpe decat interventiile clasice. Alte proceduri pe care le mai poti realiza aici sunt: chiuretaj parodontal cu laser, tratamente de canal la microscop, albire dentara cu laser, implant dentar, aparate ortodontice, detartraj, coroane, proteze. Fata de procedurile conventionale, cele cu Waterlase sunt mai scurte cu 40%, iar vindecarea este mai rapida, dupa cum sustine fondatorul clinicii, dr. Beatrice Patrascu. Clinica a aparut in anul 2011  si a fost prima stomatologie din Bucuresti cu tehnologie laser avansata pentru medicina dentara. 

Pretul pentru extractia maselei de minte porneste de la 500 de lei, iar daca este vorba despre o extractie realizata cu laser, pretul de pornire este de 750 de lei.

Bucurestenii care au fost multumiti de serviciile clinicii o recomanda, la randul lor, motivand ca au fost tratati aici cu profesionalism si ca serviciile sunt variate, fiind utile unei intregi familii. Buna comunicare cu specialistii, flexibilitatea programarilor, transparenta planurilor de tratament, aparatura moderna, curatenia si un bun raport calitate-pret sunt, de asemenea, aspecte avantajoase enumerate de pacienti.

Concluziile noastre

Pentru o extractie masea de minte in Bucuresti sector 3 ai la dispozitie numeroase clinici dentare bine cotate. In aceste unitati, sunt dotari de ultima generatie, constand in aparate de radiologie, microscop endodontic si echipamente laser pentru chirurgie dentara minim invaziva.

In plus, medicii dentisti din sector 3, Bucuresti sunt apreciati atat pentru pregatirea si experienta vaste, cat si pentru buna comunicare cu pacientii. De aceea, iti recomandam ca, daca esti din aceasta zona a Bucurestiului, sa apelezi cu incredere la acesti specialisti, atat pentru o extractie de masea, cat si pentru: detartraj, aparate dentare, fatete, implanturi dentare, proteze sau tratamente contra cariilor.