Meniu

Extractie Masea de Minte Sector 4

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Durerile dentare insuportabile te indeamna sa optezi pentru o extractie masea minte in Bucuresti sector 4? Sunt mai multe clinici in aceasta locatie care pun la dispozitie acest serviciu. Fie ca molarul este erupt total, caz in care interventia este mai usoara, sau ca este partial erupt sau prins in osul maxilarului, in clinicile stomatologice din sector 4 poti beneficia de extractii rapide si fara durere.

Acest lucru este posibil datorita aparaturii de ultima generatie si materialelor de calitate utilizate. In plus, medicii din aceste clinici dentare sunt foarte bine pregatiti, unii avand deja un nume cu rezonanta in stomatologia romaneasca moderna. Pregateste-te, asadar, sa afli in ce clinici din Bucuresti, sector 4 poti efectua o extractie masea de minte in conditii bune!

Cat costa o extractie masea de minte Bucuresti sector 4?

O extractie masea de minte Bucuresti sector 4 poate avea tarife diverse, in functie de tipul procedurii si de medicul stomatolog sau chirurg care o efectueaza. In tabelul de mai jos sunt mentionate cateva tarife percepute de clinicile de top din acest sector pentru astfel de proceduri.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Extractie Masea de minte
Rating
Website
Clinica Dr. Melnic
Clinica-Verificata
1.000 Ron
 • Pretul pentru Extractia unui molar de minte porneste 1.000 Ron
 • Echipa medicala de elita
 • Echipamente medicale ultramoderne
 • Chirurgie dento-alveolara
 • Curatenie si igiena
 • Servicii pentru toate varstele
 • Personal amabil
 • Radiografii in clinica
Dentaline
450 Ron
 • Pretul pentru Extractia unui molar de minte porneste 450 Ron
 • Medici cu experienta
 • Doctor specializat in chirurgie orala si maxilo-faciala
 • Aparatura performanta
 • Tehnologii digitalizate
 • Bun raport calitate-pret
 • Locatie accesibila
 • Extractii dentare rapide si fara durere
Clinica Dr. Leahu
560 Ron
 • Pret Extractie Molar de minte 560 Ron
 • Medici cu experienta in chirurgie dentara
 • Echipamente si materiale de ultima generatie
 • Rezolvarea unor cazuri complexe
 • Dinti ficsi in 24 de ore
 • Urgente stomatologice
 • Stomatologie laser
Rana Art Dent
300 Ron
 • Pretul pentru Extractia unui molar de minte porneste 300 Ron
 • Medici stomatologi cu experienta
 • Servicii variate de stomatologie
 • Extractii dentare simple sau dificile
 • Tratamente pentru abcese dentare
 • Laborator propriu de tehnica dentara
 • Tehnici si aparatura de ultima generatie
 • Atmosfera calda si prietenoasa
Clinica 5Dent
420 Ron
 • Pretul pentru Extractia unui molar de minte porneste 420 Ron
 • Echipa de medici tineri
 • Numeroase servicii stomatologice
 • Ambianta pozitiva
 • Extractii dentare pentru copii si adulti
 • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face extractie masea de minte in Bucuresti, sectorul 4

Sunt mai multe clinici bine cotate in sectorul 4 din Bucuresti la care te poti programa pentru o extractie de masea de minte. Afla care sunt acestea si cu ce se remarca pe piata serviciilor stomatologice!

1. Clinica Dr. Melnic

In cadrul clinicii Dr. Melnic din Bucuresti, sectorul 4, exista un departament de chirurgie dentara, unde se fac inclusiv extractii de masele de minte. Aici sunt doi medici cu o experienta vasta, care sunt specializati in chirurgie dento-alveolara: dr. Ion Melnic, fondator si medic specialist chirurgie dento-alveolara si dr. Tatiana Moisei, medic specialist chirurgie dento-alveolara si estetica faciala. Pe langa extractiile dentare si ale molarilor de minte, chirurgii din clinica mai realizeaza: rezectii apicale, implanturi dentare, frenoplastii si frenectomii, extractii cu alveolotomie si alveoploplastie, incizii abcese, operatii cu lambou in parodontologie. In aceasta clinica dentara din sectorul 4 poti efectua atat controale de rutina, cat si tratamente complexe. 

Pretul unei extractii de molari de minte este de cuprins intre  1.000-1.500 de lei.

Bucurestenii spun ca au fost intampinati aici cu amabilitate si ca au simtit ca sunt pusi in centrul preocuparilor clinicii. De asemenea, ei au mai notat in recenzii si ca medicii sunt foarte bine pregatiti sau ca echipamentele utilizate in cabinete sunt moderne si performante. Atmosfera placuta, curatenia si igiena impecabila sunt alte lucruri pe care oamenii le-au apreciat la Clinica Dr. Melnic.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Dr. Melnic
Vezi Pareri

2. Dentaline

Dentaline este o clinica stomatologica in care se pune accentul pe educarea pacientului cu privire la sanatatea orala, oferindu-i-se acestuia toate explicatiile necesare, in privinta problemelor dentare si optiunilor disponibile, prin informatii privind avantajele si riscurile pe termen lung. Exista un departament de chirurgie orala in cadrul clinicii, in care se realizeaza: extractii dentare, implant dentar, aditie de os si de membrana, tratamente parodontale complexe. Interventiile sunt asistate de ultimele tehnologii digitalizate din stomatologie, care asigura: vindecare rapida, rezultatele dorite, osteointegrare sigura, estetica deosebita. La departamentul de implantologie/chirurgie il vei intalni pe dr. Florin Ciobanu, medic specialist chirurgie orala si maxilo-faciala, care a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti.  

Extractia de masea de minte are un tarif de 450-650 de lei.

Sunt bucuresteni care au declarat ca vor pastra o colaborare pe termen lung cu aceasta clinica, pentru ca aici se simt confortabil si in siguranta la dentist, datorita tratamentelor fara durere, efectuate cu aparatura moderna si medicilor care ii trateaza impecabil si le ofera toate informatiile de care au nevoie. Oamenii mai spun si ca aici au avut parte de un raport calitate-pret avantajos pentru ei, dar si ca locatia este accesibila, la cateva minute de mers pe jos de la Piata Unirii.

3. Clinica Dr. Leahu

Si in Clinica Dr. Leahu din sector 4, Bucuresti te poti programa pentru o extractie masea de minte. Tratamentele de chirurgie dentara sunt realizate de medici cu experienta, care folosesc aparatura de ultima generatie, ceea ce inseamna ca nu implica disconfort pentru pacienti si nici ingrijiri speciale post-proceduri. Cea mai solicitata procedura de chirurgie dentara este extractia dentara. Aceasta se realizeaza la Dr. Leahu doar cand dintele este distrus si nu mai poate fi refacut sau cand poate provoca eventuale complicatii. Chirurgii de la aceasta clinica pot rezolva si cazuri mai complexe: chisturi maxilare, molari de minte inclusi sau semiinclusi, granuloame apicale, chiuretaj periapical etc. Dr. Ionut Leahu, fondatorul clinicii, este medic stomatolog cu competenta in implantologie orala si parodontologie, iar in clinica mai activeaza si alti medici cunoscuti in domeniul in care activeaza, cum este conf. univ. dr. Alexandru Burcea, medic primar in chirurgie dento-alevolara si doctor in stiinte medicale. 

Extractia de masea de minte costa aici de la 560 de lei.

Se spune in recenziile din mediul online ca aceasta clinica este una de top in Bucuresti in materie de servicii stomatologice. Oamenii sunt multumiti de medicii cu rezultate bune si care au o „mana usoara”, astfel incat pacientii nu simt durere si se simt confortabil la dentist. De asemenea, au mai fost notate si alte aspecte: diversitatea tratamentelor pentru copii si adulti, personalul primitor, curatenia si ambianta placuta. Sunt insa si persoane care sustin ca tarifele sunt mai mari ca in alte clinici de profil.

4. Rana Art Dent

Tot pentru o extractie de masea de minte in sectorul 4 din Bucuresti poti opta si pentru serviciile Rana Art Dent, o clinica stomatologica in care sunt puse la dispozitie servicii diversificate: aparate dentare, implanturi, coroane, detartraj, stomatologie laser. In clinica, medicii desfasoara mai multe proceduri ce tin de chirurgia dentara, fie ca sunt de profilaxie, fie ca sunt de tratament: extractii dentare, rezectii apicale, aditie si modelare de os, chiuretaj dentar sau gingival, imobilizare dinte, chiuretaj subgingival, infectii dentare, tratamente pentru abcese dentare. Se pot efectua la Rana Art Dent si extractii ale molarilor de minte semiinclusi sau inclusi, considerate extractii dificile. Aceasta clinica a fost infiintata in anul 2006, de dr. El Rabah Rabah si este formata din trei cabinete stomatologice dotate cu aparatura noua si performanta. Clinica dispune si de un laborator propriu de tehnica dentara, dotat cu tehnica CAD/CAM, care asigura servicii rapide si de calitate superioara.

Pretul pentru o extractie de masea de minte variaza de la 300 la 650 de lei.

Bucurestenii lauda serviciile acestei clinici, spunand ca extractiile si implanturile sunt de exceptie, iar tratamentele sunt eficiente si de durata. Echipa medicala este apreciata pentru profesionalism, dar si pentru ca ii face sa se simta bine chiar si pe cei mai tematori dintre pacienti, care au frica de dentist, ajutandu-i sa se trateze in conditii bune, fara dureri, astfel incat sa-si recapete increderea in medicul stomatolog si sa-si ingrijeasca in mod adecvat sanatatea dentara. 

5. Clinica 5Dent

Extractia unei masele de minte poate fi realizata si in clinica stomatologica 5Dent din Bucuresti, sector 4. In aceasta clinica intalnesti o echipa de profesionisti tineri si pasionati, care ofera tratamente adaptate cerintelor specifice ale pacientilor. Printre specialisti se afla si dr. Cosmin Calin, medic stomatolog cu competente in implantologie si dr. Izabela Pauna, medic stomatolog cu competente in endodontie. Pentru extractii dentare, la aceasta clinica se pot adresa atat persoane care au nevoie de indepartarea maselelor de minte, cat si copii, care au nevoie de extractia dintilor de lapte. In clinica sunt preluate si urgentele stomatologice pentru: tratarea durerilor dentare, oprirea sangerarilor neprevazute, vindecarea traumelor, extractii si tratamente endodontice,  recimentarea lucrarilor dentare. 

Pretul unei extractii de masea de minte este cuprins intre 420 si 900 de lei.

Locuitorii din sectorul 4 care au apelat la serviciile acestei clinici pentru tratamente dentare au ramas cu o impresie placuta, potrivit review-urilor de pe internet. Cele mai apreciate lucruri la aceasta locatie ar fi: echipa de profesionisti dedicati si amabili, materialele de calitate, curatenia, mediul placut si faptul ca sunt preluate si urgentele stomatologice. 

Concluziile noastre

Daca ai nevoie de o extractie masea de minte in sectorul 4 din Bucuresti, ai la dispozitie mai multe clinici de top din care poti alege si in care sunt oferite atat tratamente simple, cat si tratamente complexe, pentru intretinerea sanatatii dentare. 

Medicii stomatologi si chirurgii din cadrul acestor clinici au experienta in domeniile in care activeaza si, foarte important, folosesc echipamente medicale de ultima generatie, pentru rezultate eficiente si pentru confortul pacientilor.