Meniu

Extractie Masea de Minte Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai probleme cu cel de-al treilea molar sau vrei sa previi durerile sau infectiile care pot aparea la acest dinte, poti apela cu incredere la extractie masea minte in Bucuresti sector 6. Si, pentru ca nu este usor sa identifici cele mai bune servicii specializate, mai ales ca poate fi o interventie complexa la nivelul danturii, articolul de fata iti sta la dispozitie cu o cercetare temeinica a pietei private de stomatologie din Capitala. 

Citeste textul pana la capat si vei afla unde ar trebui sa mergi in Bucuresti sector 6, pentru o extractie de molar de minte, si in ce conditii se realizeaza procedura.

Cat costa o extractie masea minte in Bucuresti sector 6?

Te-ai hotarat sa faci extractie masea de minte in Bucuresti sector 6 si vrei sa stii ce presupune interventia si din punct de vedere financiar, pentru a-ti pregati bugetul repartizat pentru sanatatea orala. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor catre care ai putea sa te indrepti pentru servicii de calitate, precum si tarifele practicate pentru o extractie de molar de minte

Top Clinici
Top Clinici
Pret Extractie Masea de minte
Rating
Website
Plaza Dent
Clinica-Verificata
400 Ron
 • Pretul pentru Extractia unui molar de minte porneste 400 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Grija fata de nevoile pacientilor
 • Personal amabil
 • Aparatura performanta
 • Lipsa durerii in timpul procedurilor
 • Tratamente eficiente
Kriss Dent
250 Ron
 • Pretul pentru Extractia unui molar de minte porneste 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Dotari moderne
 • Atmosfera primitoare
 • Proceduri lipsite de durere
 • Tratamente cu rezultate bune
 • Medici profesionisti, cu experienta
Clarodent
250 Ron
 • Pretul pentru Extractia unui molar de minte porneste 250 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Medici profesionisti
 • Atmosfera relaxata, care inspira siguranta
 • Personal amabil si empatic
 • Grija fata de pacienti
 • Tratamente la standarde inalte
 • Interventii fara durere
 • Eficienta procedurilor
Expert dentist
350 Ron
 • Pretul pentru Extractia unui molar de minte porneste 350 Ron
 • Clinica moderna
 • Servicii impecabile
 • Medici profesionisti
 • Personal implicat
 • Dotari performante
 • Igiena deplina
 • Confort si lipsa de durere
 • Rezultate excelente ale tratamentelor
DENTAimplant
350 Ron
 • Pretul pentru Extractia unui molar de minte porneste 350 Ron
 • Standarde inalte de calitate
 • Aparatura de ultima ora
 • Solutii eficiente de tratament
 • Medici profesionisti
 • Experienta confortabila
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici la care poti merge pentru extractie masea minte in Bucuresti sector 6

Inainte de a face o programare pentru o extractie masea minte in Bucuresti sector 6, vrei sa te asiguri ca faci cea mai buna alegere pentru sanatatea ta in alegerea clinicii. Pentru aceasta, ai nevoie de mai multe informatii din activitatea unitatilor de stomatologie din top. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii despre standardele de lucru, despre dotarile cu echipamente, despre competentele medicilor si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Plaza Dent

Tratamentele de chirurgie orala de la Clinica Plaza Dent din Bucuresti sector 6 includ: aditii osoase, chistectomii, extractii orale: resturi radiculare, extractie masea de minte, molar de minte semi-inclus, canin complet inclus, implant dentar, extractii atraumatice cu aditie de os si sutura, interventii pentru descoperiri chirurgicale in cazul dintilor inclusi si lipire buton, interventii premolarizare, amputatie radiculara, replantare, rezectii apicale: dinti frontali, dinti laterali si molari cu obturatie de canal, sinus lifting extern cu sau fara inserare implant, sinus lifting intern cu material de aditie. Plaza Dent este o clinica moderna, cu servicii complete si complexe in toate ramurile medicinei dentare, deservita de un colectiv alcatuit din 18 medici si 12 asistenti de stomatologie. Dintre acestia, pentru extractia molarului de minte te vei adresa catre dr. Iulia Dumitrache, medic dentist specialist chirurgie dento-alveolara, sau catre dr. Adrian Gabara, medic specialist chirurgie buco-oro-maxilo-faciala. 

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o extractie masea de minte, pretul variaza de la 400 la 900 de lei, in functie de complexitate si de eruptia sau incluziunea maselei in gingie.

Pacientii declara ca au avut experiente placute la Plaza Dent, ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti si grijulii fata de nevoile persoanelor tratate, ca intregul personal este amabil, ca aparatura este performanta, iar tratamentele se realizeaza aici fara durere si sunt insotite de rezultate excelente. 

Vezi parerile pacientilor despre Plaza Dent
Vezi Pareri

2. Kriss Dent

Fondata in anul 2016 de catre dr. Cristina Madalina Panturu, medic dentist cu experienta din 2006, Kriss Dent este clinica stomatologica din Bucuresti sector 6 in care pacientii pot avea acces la servicii specializate de stomatologie generala, implantologie, chirurgie orala – extractie masea de minte si alte interventii, endodontie, ortodontie, protetica dentara si parodontologie. Extractiile sunt realizate de dr. Maria Dumitru, medic specialist chirurgie buco-maxilo-faciala. Interventia chirurgicala se efectueaza cu preanestezie si anestezie locala, iar in urma interventiei pacientul primeste monitorizare si medicatie, in functie de necesitati. 

Lista de preturi este publicata pe site-ul clinicii. Pentru extractie molar de minte vei plati o suma care poate varia intre 250 de lei, daca este complet erupt, si 650 de lei, pentru molarul inclus si toate serviciile conexe.

Parerea pacientilor despre activitatea Kriss Dent este una favorabila, acestia mentionand in recenziile din mediul online ca serviciile sunt de calitate, ca este un cabinet la care vin fara anxietatea specifica vizitei la dentist, pentru dotarile moderne, atmosfera primitoare, tratamentele lipsite de durere si interventiile eficiente, efectuate de medici stomatologi profesionisti, cu experienta.

3. Clarodent

Procedurile de chirurgie orala de la Clinica Clarodent din Bucuresti sector 6 includ implanturi dentare, aditii osoase, extractie masea de minte, tratamentul traumelor faciale, chirurgia arcadelor, chirurgie pre-protetica, osteo-distractie, patologie orala, disfunctii ale articulatiei temporo-mandibulare (ATM), apneea dinti inclusi. Pentru extractie, vei conta pe experienta si pregatirea dr. Radu Colteanu, medic dentist, specializat in chirurgie dentara si implantologie.  Clarodent mai pune la dispozitia pacientilor tratamente de ortodontie, estetica dentara, tratamente de canal, parodontologie, tratamente dentare anti-aging, implant dentar si tratamente sub microscop. Clinica a fost infiintata de familia de stomatologi dr. Delia Tigoiu, medic specialist ortodont, si dr. Alexandru Tigoiu, medic specialist in stomatologie generala.

Pentru extractie masea de minte, preturile sunt cuprinse intre 250 si 600 de lei.

In ceea ce priveste gradul de multumire pentru prestatiile clinicii, pacientii considera ca au beneficiat de cele mai bune servicii la aceasta clinica, la care au contribuit personalul amabil si empatic, grija si atentia fata de persoanele tratate, profesionalismul medicilor, tratamentele eficiente si lipsa durerilor in timpul interventiilor, precum si atmosfera relaxata din interior, care inspira siguranta. 

4. Expert Dentist

Tratamentele chirurgicale de la Expert Dentist cuprind o gama variata de proceduri precum: consultatie, extractie dinte parodontic, extractii de dinti monoradiculari si pluriradiculari, extractie masea de minte erupta, extractie molar de minte inclus si semiinclus, extractie cu alveolotomie, extractie canin inclus, rezectie apicala, tratamentul plagilor si traumelor, regularizare creasta osoasa, gingivoplastie, excizie tumori beningne,  sinus lift, implanturi si frenectomie. Clinica stomatologica generalista pentru adulti si copii, infiintata in anul 2007, Expert Dentist din Bucuresti sector 6 se remarca pentru servicii de calitate in pedodontie, endodontie, implantologie, protetica dentara, parodontologie, ortodontie si chirurgie orala. Pentru o extractie vei apela la unul dintre cei doi medici bine pregatiti: dr. Claudia Barbu, medic specialist in chirurgie dento-alveolara, si dr. Raluca Rosca, medic specialist in chirurgie orala si maxilo-faciala.

O extractie de masea de minte are aici pretul intre 350 de lei, pentru un molar complet erupt, si 550 de lei, pentru molarul inclus.

Pacientii sunt multumiti de experientele avute la Expert Dentist si considera ca este o clinica moderna, cu servicii impecabile, medici profesionisti, personal implicat, dotari performante, proceduri desfasurate in conditii de igiena deplina, confort si lipsa de durere, precum si rezultate excelente ale tratamentelor.

5. DENTAimplant

La cabinetul de chirurgie dentara de la Clinica DENTAimplant din Bucuresti sector 6, pacientii poti solicita urmatoarele tipuri de interventii: extractii dentare simple sau complicate, extractie masea de minte, extractia dintilor inclusi sau partial inclusi, drenaj abcese dentare, rezectii, frenectomie, decapusonare, chirurgie parodontala, tratamente chirurgicale pre si postprotetice, insertie de implant dentar, interventii de sinus lifting, aditii osoase, indepartarea chisturilor si granuloamelor dentare. Clinica a fost infiintata in urma cu 16 ani in Capitala si dispune acum de dotari de ultima generatie, pentru tratamente eficiente de urgente stomatologice, interventii la microscop, profilaxie si igienizari, chirurgie dentara, implant dentar, dinti in 24 de ore, stomatologie copii si aparate dentare.

Pentru extractie molar de minte, preturile pornesc de la 350 de lei, pentru un molar complet erupt din maxilar, si ajung pana la 1000 de lei pentru extractie molar de minte inclus.

Pacientii spun ca DENTAimplant este clinica in care au gasit solutii eficiente de tratament stomatologic efectuat la standarde inalte de calitate, cu aparatura de ultima ora, de catre medici profesionisti. Persoanele care au lasat recenzii spun ca experienta in cabinetele stomatologice de aici este confortabila si alunga frica de dentist.

Concluzii

Poti scapa de grija durerilor, inflamatiilor, infectiilor si a dintilor inghesuiti cu o extractie de masea de minte in Bucuresti sector 6, interventie chirurgicala care se realizeaza cu succes la clinicile prezentate in acest articol, pe care tocmai l-ai terminat de citit, indiferent de stadiul de eruptie in care se gaseste molarul. Interventiile se efectueaza atat pentru molarii erupti complet, pentru cei partial erupti sau pentru molarii inclusi si presupun anestezie locala, pentru proceduri lipsite de durere si confort pe scanul dentistului. 

In Bucuresti sector 6 vei intalni medici dentist profesionisti, care iti vor rezolva problema de sanatate orala in mod eficient si vei primi medicatie potrivita si indicatii utile de recuperare dupa interventie. Cu ajutorul informatiilor din textul de mai sus, ai toate sansele sa alegi clinica stomatologica in care sa primesti ingrijirea medicala de care ai nevoie si o extractie cat mai putin dureroasa pentru tine, fara riscuri de complicatii.