Meniu

Fatete dentare Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa-ti pui fatete dentare in Baia Mare, dar nu esti sigur care clinica ofera servicii de calitate, la preturi accesibile? Bineinteles, asteptarile tale s-ar putea sa difere de cele ale unui alt pacient, motiv pentru care, nu poti conta doar pe opinia persoanelor apropiate. Totusi, experientele prin care au trecut alti oameni inaintea ta, te pot ajuta sa alegi doar clinici cu o reputatie buna.

Intrucat in Baia Mare exista mai multi medici stomatologi care sunt specializati pe protetica si estetica dentara si fiecare isi desfasoara activitatea intr-o alta clinica si prin tehnici diferite, ai nevoie de un punct de pornire pentru a nu te simti coplesit.

Cat costa sa-ti pui fatete dentare in Baia Mare?  

Pe langa reputatia clinicilor, bugetul conteaza enorm in alegerea serviciului de fatete dentare din Baia Mare. Chiar daca nu este un tratament accesibil tuturor, el poate fi obtinut la un pret decent si pentru a realiza acest lucru, tabelul de mai jos iti sta la dispozitie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fatete dentare
Rating
Website
DentalLife
Clinica-Verificata
1.200 Ron
 • Pretul pentru o fateta dentara este de 1.200 Ron
 • Tehnologii digitale de estetica dentara si protetica
 • Echipa formata din medici specialisti
 • Mediu prietenos, confortabil si performant
 • Gama variata de servicii
 • Suprafete igienizate dupa fiecare tratament
B Dent
1.600 Ron
 • Pretul pentru o fateta dentara porneste de la 1.600 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medici specialisti
 • Gama variata de tratamente
 • Mediu confortabil si relaxant
 • Protectia pacientilor reprezinta o prioritate
Dr. Dunca
1.720 Ron
 • Pretul pentru o fateta dentara este 1.720 Ron
 • Aparatura medicala moderna
 • Locatie accesibila
 • Servicii de calitate
 • Consultatii detaliate si complete
 • Gama variata de servicii stomatologice
 • Raport bun calitate / pret
Dentasym
1.350-1.575 Ron
 • Pretul pentru o fateta dentara variaza in intervalul 1.350-1.575 Ron
 • Tehnologie digitala
 • Medici specialisti
 • Gama variata de tratamente
 • Tratament adaptat individual
 • Aparitii media
Laser Dent
1.100 Ron
 • Pretul pentru o fateta dentara este 1.100 Ron
 • Tehnologie moderna
 • Specialisti cu experienta
 • Gama variata de tratamente
 • Tratamente fara durere
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care iti poti pune fatete dentare in Baia Mare

Nu este de mirare ca un tratament din ce in ce mai cautat este cel cu fatete dentare, nu doar in Baia Mare, ci si in alte orase din tara, tocmai pentru ca-i ajuta pe oameni sa-si recapete zambetul pe care credeau ca l-au pierdut. Consultand topul de mai jos, poti sa descoperi care sunt clinicile pe care locuitorii orasului aleg sa le viziteze, atunci cand au nevoie de sprijin in acest sens:

1. DentalLife

La clinica DentalLife, de partea de estetica dentara se ocupa Dr. Gabriel Negru, asa ca persoanele care au nevoie de fatete dentare de calitate in Baia Mare pot conta pe serviciile lui si ale echipei de tehnicieni dentari: Petra Chiuzbaian, Georgiana Chertis si Radu Danciu. Cabinetul este unul modern, specializat in diagnosticare avansata si tratament stomatologic profesional. In scopul de a asigura un nivel ridicat de siguranta, cabinetul este dotat cu echipamente autorizate, ce se incadreaza in normele europene de igiena si organizare. DentalLife ii asteapta pe pacienti cu cele mai performante solutii si ingrijiri medicale, intr-un mediu prietenos.

Pretul pentru o fateta dentara este de 1.200 de lei, iar pentru lucrari se percepe un avans de 50%.

Cuvinte precum profesionalismul, dedicarea, armonia si flexibilitatea sunt folosite adesea de pacientii care au beneficiat de serviciile clinicii, in recomandarile pe care le scriu. Echipa este formata din oameni tineri, dar competenti si politicosi. Mai mult decat atat, exista persoane care frecventeaza de ani de zile clinica si n-au de gand sa renunte la serviciile sale prea curand.

Vezi parerile pacientilor despre DentalLife
Vezi Pareri

2. B Dent

Un alt cabinet care le ofera pacientilor acces la servicii stomatologice, precum este cel de fatete dentare, in orasul Baia Mare este B Dent. La cabinet, pacientii ii pot gasi pe Dr. Bancos Sergiu, axat pe partea de protetica, implantologie si chirurgie, dar si pe Dr. Bancos Renata, axata pe partea de endodontie, estetica si profilaxie. Caracteristicile care definesc activitatea cabinetului sunt respectarea cu strictete a programarilor si munca in echipa.

Pretul pentru o fateta dentara porneste de 1.600 de lei.

Cei doi medici stomatologi care isi desfasoara activitatea la cabinetul stomatologic B Dent sunt apreciati in recenzii, pe de-o parte, pentru atentia pe care o acorda la detalii si pe de alta parte, pentru rabdare si profesionalism. Cabinetul este curat si ordonat, iar programarile se respecta, ceea ce arata seriozitate si punctualitate.

3. Dr. Dunca

Cabinetul Dr. Dunca este dotat cu aparatura medicala moderna, ceea ce le permite medicilor sa ofere lucrari protetice de calitate, inclusiv fatete dentare, in Baia Mare. Scopul echipei de la cabinet este de a le oferi pacientilor cele mai bune planuri de tratament, la pretul corect, fara excese nejustificate. Cu privire la fatete dentare, cosmetica dentara moderna combina tehnologia avansata cu arta, pentru a aduce niste rezultate surprinzatoare. In cadrul primei consultatii la cabinet, se stabileste diagnosticul, iar mai apoi, pacientului i se ofera mai multe variante de tratament, dintre care acesta poate sa aleaga. De multe ori, fatetele dentare se dovedesc sa fie chiar solutia de care o persoana avea nevoie la momentul respectiv.

Costul unei fatete dentare fizionomice este de aproximativ 1.720 de lei.

Nu doar ca personalul este bine pregatit, dar clinica este dotata cu echipament performant si are un aspect modern, pe care multi pacienti il apreciaza in recenzii. Un alt detaliu pe placul oamenilor este flexibilitatea programarilor. Medicii sunt rabdatori si explica fiecare etapa a tratamentului, pentru ca pacientii sa aiba o idee clara despre ce urmeaza sa li se intample.

4. Dentasym

Medicii Dentasym cunosc importanta actului medical, asa ca persoanele care vor sa beneficieze de fatete dentare si alte lucrari in Baia Mare au optiunea sa viziteze aceasta clinica. Munca in echipa si gestionarea eficienta a planurilor de tratament reprezinta o prioritate pentru medicii care isi desfasoara activitatea la aceasta clinica; Dr. Melinda Dull este medicul specialist in protetica dentara, care a participat la diverse cursuri in scopul de a-si perfectiona tehnicile. Clinica este dotata cu tehnologie digitala: scanner-ul intraoral Medit i500, Airflow Prophylaxis Master si Laser Epic Biolase. Cu privire la fatete dentare, responsabilitatea medicilor de la Dentasym este de a-i prezenta pacientului toate optiunile de tratament pe care le are si de a o alege pe cea care se potriveste cel mai bine, tinand cont de nevoile si preferintele sale.  

Tarifele pentru fatete dentare variaza intre 1350 si 1575 de lei.

Aspectul care iese cel mai mult in evidenta in recenziile acordate clinicii este seriozitatea. Oamenii au incredere in activitatea Dentasym, pentru ca au obervat de la bun inceput igiena riguroasa, aparatura ultra-moderna si tehnicile de ultima generatie. Serviciile, care fac parte dintr-o gama variata, sunt efectuate intr-un mediu placut si prietenos.

5. Laser Dent

Persoanele care isi doresc sa beneficieze de fatete dentare din ceramica in Baia Mare, se pot duce la clinica Laser Dent. Aici, procesul este unul simplu si consta in doua vizite la cabinet: in prima se aplica fatete dentare provizorii, iar in cea de-a doua, cele special confectionate pentru dantura pacientului. Tratamentele se efectueaza cu ajutorul tehnologiilor moderne, iar medicii care isi desfasoara activitatea aici sunt foarte bine pregatiti, lucru care contribuie la siguranta pacientilor: toti oamenii isi doresc sa stie ca se afla pe maini bune in timpul vizitei la dentist.

Pretul pentru o fateta ceramica este de 1.100 de lei.

Exista pacienti care marturisesc ca au ajuns la cabinetul Laser Dent dupa recomandarea unui prieten si nu regreta acest lucru. Cabinetul este curat si dotat cu aparatura noua, iar personalul poate fi descris ca serviabil si foarte intelegator.

Concluzii

In final, daca esti de parere ca a venit momentul sa faci o schimbare in viata ta, tratamentul cu fatete dentare realizat in Baia Mare s-ar putea sa fie raspunsul ideal pentru problemele tale. Elementele respective sunt special confectionate pentru a se potrivi dintilor tai, iar persoanele apropiate nici nu-si vor da seama ca ai trecut printr-o procedura stomatologica!