Meniu

Fatete dentare Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

De cele mai multe ori, motivul pentru care oamenii doresc sa-si puna fatete dentare, nu doar in Braila, dar si in general, este imbunatatirea aspectului danturii. Tocmai de aceea, tratamentul poate fi gasit in egala masura, atat sub categoria de estetica dentara, cat si in cea de protetica. Chiar daca femeile tind sa apeleze mai des la serviciile de estetica dentara decat barbatii, acest tratament este recomandat tuturor persoanelor care vor o schimbare radicala.   

In scopul de a alege cel mai potrivit tratament, pacientii se vor programa mai intai la o consultatie la clinica din Braila pe care au ales-o. In acest fel, medicul dentist va vedea cat de complex este cazul si ce strategie trebuie sa puna in practica pentru a obtine rezultatul la care se asteapta pacientul, astfel incat acesta sa zambeasca din nou.

Cat costa tratamentul cu fatete dentare in Braila?

Pentru tratamentul cu fatete dentare, pretul in Braila variaza, iar factorii care contribuie cel mai mult la acest fenomen sunt materialele din care au fost confectionate fatetele respective si numarul de fatete de care este nevoie pentru a acoperi toate spatiile problema. In tabelul de mai jos, sunt prezentate tarifele de la cele mai frecventate clinici din oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fatete dentare
Rating
Website
Adorable D.
Clinica-Verificata
1.200-1.400 Ron
 • Pret Fateta dentara 1.200-1.400 Ron
 • Echipa de specialisti
 • Servicii de calitate
 • Pregatire continua
 • Atmosfera placuta
 • Preturi accesibile
Hyperdent
1.700 Ron
 • Pret Fateta dentara 1.700 Ron
 • Servicii de calitate
 • Atmosfera prietenoasa
 • Nivel inalt de curatenie
 • Unii pacienti au avut experiente neplacute cu un membru al echipei
Dental Pulse
1.900 Ron
 • Pret Fateta dentara 1.900 Ron
 • Tehnologie de ultima ora
 • Echipa tanara
 • Servicii de calitate
 • Atmosfera optima
 • Unii pacienti au sesizat probleme de comunicare
Dr. Leca Eduard
900 Ron
 • Pret Fateta dentara 900 Ron
 • Aparatura de calitate superioara
 • Servicii de calitate
 • Gama variata de servicii
 • Ambient placut
 • Cabinet curat
Estet Dent
1.200 Ron
 • Pret Fateta dentara 1.200 Ron
 • Aparatura moderna
 • Echipa specializata
 • Focus pe pacient
 • Flexibilitate
 • Programarile sunt respectate cu strictete
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care pacientii isi pot pune fatete dentare in Braila

Poate ca nu multi oameni se asteaptau la acest lucru, dar numarul clinicilor in care isi pot pune fatete dentare in orasul Braila este destul de mare, asa ca pentru cei care vor sa faca o schimbare in viata lor, pot alege intre urmatoarele:  

1. Dentistry Adorable

In cadrul serviciilor de estetica dentara de la clinica Dentistry Adorable din Braila se afla si serviciul cu fatete dentare din ceramica. Aceste fatete sunt lipite pe partea exterioara a dintelui, in scopul de a modifica forma, culoarea si dimensiunea. Echipa tanara din cadrul clincii vine in intampinarea cerintelor de ordin stomatologic ale pacientilor. Cu un nivel ridicat de profesionalism, medicii vor face tot posibilul sa ofere o solutie cat mai potrivita, astfel incat cel care apeleaza la serviciile lor sa-si recapete zambetul de altadata.

Pretul pentru o fateta din ceramica variaza intre 1.200 si 1.400 de lei pe dinte.

Cele mai multe recenzii lasate clinicii sunt pozitive si scot in evidenta atmosfera placuta, atitudinea prietenoasa a medicilor si faptul ca preturile sunt accesibile. Intrucat in domeniul medical pot aparea intarzieri in efectuarea manoperelor stomatologice, ceea ce va duce la decalarea programului, ora programarii este orientativa si ii poate nemultumi pe pacientii care nu doresc sa astepte mai mult decat este necesar.

Vezi parerile pacientilor despre Adorable Dentistry
Vezi Pareri

2. Hyperdent

Exista mai multe servicii de estetica dentara la clinica Hyperdent din Braila, care face parte dintr-o retea cu acelasi nume, iar printre cele mai cautate se afla tratamentul cu fatete dentare. Ele sunt subtiri, ca niste scoici din portelan si se folosesc pentru a acoperi dintii colorati sau imperfecti. Diagnosticarea pe care o ofera Hyperdent este una optima, iar tratamentele se realizeaza cu materiale biocompatibile.

Pentru o fateta dentara, pacientii vor plati suma de 1.700 de lei.

Clinica Hyperdent are o reputatie buna, iar acest lucru se datoreaza unor factori precum rabdarea, atitudinea prietenoasa si profesionalismul. Serviciile oferite sunt de calitate, iar atmosfera degajata ii ajuta pe pacienti sa se relaxeze, astfel incat experienta sa nu fie vazuta ca o sarcina pe care trebuie sa o duca la bun sfarsit, ci ca pe un prilej sa-si imbunatateasca aspectul.

3. Dental Pulse

Persoanele interesate vor putea opta pentru fatete dentare din ceramica la clinica Dental Pulse din Braila, unde tratamentele sunt complete si complexe, realizate cu tehnici si materiale de ultima generatie. Principalul aspect prin care clinica se deosebeste de restul este ambientul unic si placut, care il ajuta pe pacient sa se relaxeze din momentul in care paseste in interiorul ei. Satisfactia pacientului este cea care ghideaza activitatea clinicii, asa ca membrii echipei de medici fac tot posibilul sa ofere servicii de calitate, datorita pasiunii pe care o au pentru actul medical.

Pentru o fateta dentara din ceramica, pacientul o sa plateasca 1.900 de lei.

Termeni precum profesionalismul, rabdarea, calitatea si seriozitatea se vor gasi in multe dintre recenziile lasate clinicii Dental Pulse. Printre cele mai apreciate lucrari de care au beneficiat pacientii se numara si cele din ceramica si zirconiu. Exista multi pacienti care dupa o vizita la clinica, au luat decizia sa revina, pentru a beneficia inca o data de servicii de calitate.

4 Dr. Leca Eduard

Un alt cabinet care ofera servicii de calitate in Braila in ceea ce priveste fatetele dentare este cel al Dr. Leca Eduard. Echipamentul clinicii este unul performant, intrucat la clinica se afla scanner-ul intraoral 3Shape Trios 3, cel mai bun din lume la ora actuala, care ofera o scanare rapida si foarte precisa a dintilor. Pe langa acest dispozitiv, pacientii vor mai putea gasi aici diverse aparate pentru sterilizare, astfel incat mediul in care au parte de servicii sa fie unul cat mai curat si primitor. Sterilizarea se face conform normelor in vigoare intr-o incapere separata. Mai mult decat atat, cabinetul stomatologic corespunde complet standardelor Uniunii Europene.

Fateta ceramica (Veneer) costa 900 de lei.

Cei care au plecat cu zambetul pe buze de la clinica, au apreciat in mod deosebit atitudinea Dr. Leca Eduard. Devotamentul pe care il are fata de munca, se poate observa foarte usor prin intermediul serviciilor pe care le presteaza. Onestitatea si respectul fata de pacienti sunt doua aspecte care-i determina pe cei mai multi dintre ei sa se intoarca la cabinet.

5. Estet Dent

Pentru a beneficia de serviciile de la una din cele mai performante clinici din Braila, pacientii pot merge la Estet Dent pentru a obtine fatetele dentare pe care si le doresc. Pentru ca tratamentul sa fie cat mai eficient si sa se desfasoare intr-o maniera placuta, relatia dintre pacient si medic este deosebit de importanta. De aceea, echipa clinicii face tot posibilul sa empatizeze cu cel care a decis sa apeleze la serviciile lor, oferind tratamente de calitate superioara, intr-o atmosfera prietenoasa. Scopul aparaturii moderne este de a scurta timpul interventiilor si totodata, de a oferi cele mai bune rezultate.

Pretul unei fatete dentare este de 1.200 de lei.

Printre lucrurile pozitive pe care le aduc in discutie pacientii care au vizitat clinica Estet Dent, se numara nivelul ridicat de profesionalism, promptitudinea si priceperea medicilor. Cabinetul este primitor si curat, asa ca oamenii se pot relaxa in timp ce-si asteapta randul si inclusiv dupa, cand trec prin tratamentul stomatologic propriu-zis.

Concluzii

In final, serviciile de estetica dentara sunt populare printre pacientii care frecventeaza clinicile de stomatologie, asa ca nu este de mirare ca multi dintre ei apeleaza la tratamentul cu fatete dentare in Braila. In urma unei consultatii, vor afla daca acest serviciu este sau nu cel mai potrivit pentru situatia lor si la ce efecte ar trebui sa se astepte in zilele ce urmeaza.