Meniu

Fatete dentare Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O optiune foarte buna de tratament pentru obtinerea unui zambet impecabil din punct de vedere al nuantei, formei si dimensiunii dintilor o constituie aplicarea de fatete dentare. In Brasov, acest tratament este foarte popular in cadrul celor mai reputate clinici stomatologice, fiind ales de un numar tot mai mare de pacienti care vor sa corecteze rapid anumite imperfectiuni ale dintilor.

Poti lua in calcul aplicarea fatetelor dentare la una dintre cele mai apreciate clinici dentare din Brasov atunci cand nu esti multumit/a de culoarea dintilor, daca spatiile dintre ei sunt prea mari sau daca sunt ciobiti ori incorect aliniati.

Unde iti poti pune fatete dentare in Brasov?

Serviciile stomatologice din Brasov sunt recunoscute pentru calitate, datorita numeroaselor clinici moderne unde se ofera tratamente complete, inclusiv aplicare de fatete dentare. Daca esti in cautarea cabinetului sau clinicii stomatologice potrivite, poti consulta urmatorul tabel pentru a iti fi mai usor sa faci o alegere. Tabelul sintetizeaza informatii despre cele mai bune clinici dentare din acest judet:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fatete dentare
Rating
Website
Programare Online
Dentetico
1 Clinica-Verificata
1.600 Ron
 • Pretul pentru o Fateta dentara porneste de la 1.600 Ron
 • Solutii eficiente de tratament
 • Relationare impecabila cu medicii
 • Rezultate excelente
 • Tratamente estetice eficiente
 • Aparaturi de o performanta inalta
Mon Blanc Dental
2
1.500 Ron
 • Pretul pentru o Fateta dentara porneste de la 1.500 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Tehnologii si echipamente moderne
 • Personal amabil, profesionist si comunicativ
 • Preturi rezonabile
Dental Elite
3
2.200 Ron
 • Pret Fateta dentara 2.200 Ron
 • Tratamente de calitate superioara
 • Aparatura performanta
 • Personal bine instruit si comunicativ
 • Raport bun calitate-pret
Esdent
1.750 Ron
 • Pretul pentru o Fateta dentara porneste de la 1.750 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici profesionisti si atenti
 • Personal amabil la receptie
 • Buna organizare a programarilor
 • Raport bun calitate-pret
Dental West
1.500 Ron
 • Pret Fateta dentara 1.500 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici bine pregatiti si comunicativi
 • Grija pentru pacient
 • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai buna clinica pentru aplicarea de fatete dentare in Brasov?

Locuitorii din Brasov care vor sa isi puna fatete dentare au la dispozitie o multime de clinici dentare pentru a alege. In functie de cerinte si buget, pot identifica destul de rapid clinica potrivita, dar este nevoie sa cunoasca mai multe detalii despre activitatea acesteia, astfel incat sa investeasca in tratamente de calitate.

In continuare, va fi prezentat clasamentul celor mai bune clinici din Brasov, in functie de calitatea actului, tarife practicate si parerea altor pacienti:

1. Clinica Dentetico

Ai luat hotararea sa faci o schimbare si sa mergi la un cabinet stomatologic pentru aplicarea fatetelor dentare in Brasov? Unitatea dentara Dentetico este locul la care poti apela cu incredere pentru a beneficia de servicii calitative de estetica dentara si protetica. Personalul de dentisti da dovada de o buna pregatire in aplicarea precisa a fatetelor, adaptand actul stomatologic in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Multumita tehnologiei performante si aparaturilor moderne care se afla la dispozitia medicilor, rezultatele obtinute sunt intotdeauna excelente. Pe langa aplicarea fatetelor dentare, pacientii mai pot opta si pentru serviciile de albire profesionala, aplicarea coroanelor dentare, incrustratii dentare, implanturi dentare.

Pretul pentru aplicarea fatetelor Emax incepe de la 1.600 lei si poate suferi modificari in functie de complexitatea procedurii. 

Personalul medical este experimentat si atent la necesitatile fiecarui pacienti, venind de fiecare data cu cele mai bune solutii de tratament. Unitatea medicala a primit peste doua sute de recenzii pozitive din partea pacientilor cu diverse probleme si solicitari, pentru ca relationarea cu echipa de medici este exceptionala, iar rezultatele obtinute in urma tratamentelor dentare si cele estetice sunt excelente. De asemenea, aparaturile si echipamentele din dotarile clinicii sunt de o performanta inalta.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Dentetico
Vezi Pareri

2. Mon Blanc Dental

Pentru fatete dentare, una dintre optiunile preferate ale pacientilor din Brasov este cabinetul stomatologic Mon Blanc Dental. Aici poti beneficia de servicii complete, inclusiv de proceduri chirurgicale complexe. Calitatea serviciilor este sustinuta de tehnologia moderna din dotarea cabinetului si de pregatirea solida a echipei formate din medici profesionisti, care ofera tratamente stomatologice pacientilor de orice varsta.

La acest cabiet, pretul unei fatete dentare porneste de la 1.500 lei, dar poate sa varieze in functie de complexitatea cazului.

Pozitia fruntasa in topul celor mai bune clinici este justificata si de feedback-ul pacientilor, care spun ca au avut parte de o experienta foarte placuta si recomanda serviciile clinicii, despre care spun ca este moderna, curata si dotata cu tehnologie si echipamente moderne. Sunt apreciate decorul din clinica si atmosfera primitoare. Echipa este profesionista, amabila, implicata, comunicativa si inspira incredere pacientului. Locatia este accesibila si preturile sunt rezonabile.

3. Dental Elite

In topul optiunilor preferate ale pacientilor din Brasov in materie de clinici stomatologice se afla si Dental Elite, unde poti merge pentru aplicarea fatetelor dentare si pentru orice alt tratament din sfera medicinei dentare. Cu o abordare multidisciplinara, echipa din cadrul acestei clinici prioritizeaza calitatea actului medical si abordeaza cazurile din perspectiva mai multor specialisti din diferite ramuri ale stomatologiei. Medicii si asistentele se afla in dezvoltare profesionala continua si folosesc echipamente high-tech, cu ajutorul carora bifeaza performanta.

Tratamentul cu fatete dentare ceramice are pretul de 2.200 lei la aceasta clinica.

Multi pacienti si-au exprimat opinia despre serviciile clinicii si aprecierea fata de medici, pe care ii descriu ca fiind profesionisti, rabdator, comunicativi si calmi. Personalul de la receptie este primitor, receptiv si punctual. Tratamentele sunt de calitate superioara, la fel si materialele folosite. Cabinetele din clinica sunt dotate cu aparatura medicala performanta, iar tarifele sunt pe masura calitatii.

4. Esdent

Clinicile Esdent din Brasov sunt o alegere foarte buna pentru aplicarea fatetelor dentare, in cadrul lor activand medici stomatologi cu experienta vasta in diferite ramuri ale medicinei detare. Cu peste 12 ani de experienta, clinicile au tratat deja peste 60.000 de pacienti. Echipa este formata din 28 de medici specialisti, pregatiti sa gestioneze cazuri complexe si sa efectueze interventii chirurgicale ample, astfel incat pacientii sa beneficieze de tratamente complete.

Pretul unei fatete dentare este cuprins intre 1.750 si 2.050 lei.

Dintre cei care au trecut pragul clinicii si au povestit in mediul online despre experienta pe care au avut-o, cei mai multi se declara multumiti. Serviciile sunt de calitate foarte inalta, medicii sunt profesionisti, rabdatori si atenti, iar personalul de la receptie amabil. Organizarea programarilor este eficienta, clinica este curata si se folosesc tehnologii moderne. De asemenea, raportul calitate-pret este notat pozitiv.

5. Dental West

Dental West se inscrie cu succes in clasamentul clinicilor dentare de top din Brasov pe care le poti alege pentru fatete dentare calitative. Grupul Dental West este alcatuit din 4 clinici stomatologice, oferind servicii de peste doua decenii. Pacientii de toate varstele beneficiaza de o gama completa de tratamente stomatologice, echipa fiind specializata in toate ramurile medicinei dentare. Prima clinica a fost deschisa in anul 1997, iar cea mai noua a fost inaugurata in 2016.

O fateta din portelan costa 1.500 lei.

Dintre pacientii care au apelat la serviciile acestei clinici, majoritatea sunt foarte multumiti, asa cum reiese din numeroasele recenzii pe care le-au scris pe internet. Medicii sunt apreciati pentru calitati precum disponibilitatea de a raspunde la intrebari, abilitatile tehnice avansate, profesionalism, grija pentru pacient, rabdarea si modul atent de lucru. Clinica este foarte curata, iar referitor la preturi, parerile sunt impartite. Unii pacienti spun ca tarifele sunt accesibile, in vreme ce altii le considera destul de mari.

Concluzii

Fatetele dentare pot fi solutia ideala pentru a obtine un zambet perfect, acesta fiind un tratament disponibil in cadrul mai multor clinici stomatologice populare din judetul Brasov. Vechimea personalului, tehnologiile de varf si calitatea superioara a materialelor sunt principalele motive pentru care clinicile dentare prezentate anterior sunt considerate a fi cele mai bune alegeri.