Meniu

Fatete dentare Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unui cabinet in care sa obtii un zambet perfect, prin fatete dentare in Bucuresti sector 6? In acest articol vei face cunostinta cu cinci clinici bine cotate din Capitala, care utilizeaza materiale si echipamente de ultima generatie.

Fatetele dentare sunt placute subtiri, obtinute, de obicei, din ceramica sau compozit, ce se aplica pe suprafata dintilor, folosind un adeziv special, pentru a imbunatati etetica zambetului. Acestea se realizeaza individual, adica pentru fiecare pacient, tinand cont de forma si dimensiunea dintilor sau, astfel incat zambetul sa fie armonios si natural. Descopera in ce clinici din sectorul 6, Bucuresti, poti beneficia de fatete dentare de ultima generatie!

Cat costa un tratament cu fatete dentare in Bucuresti, sector 6

Pretul unui tratament cu fatete dentare in Bucuresti, sectorul 6, variaza in functie de materialul din care este construita fateta, dar si de alti factori. In tabelul de mai jos sunt mentionate tarifele percepute pentru acest serviciu.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fatete dentare
Rating
Website
Plaza Dent
Clinica-Verificata
1.400 Ron
 • Pret Fateta dentara 1.400 Ron
 • Medici stomatologi cu experienta
 • Echipamente de ultima generatie
 • Fatete din ceramica
 • Servicii stomatologice complete pentru copii si adulti
 • Urgente stomatologice
 • Mediu confortabil si curat
 • Raport corect calitate-pret
Dr. Tes
1.200 Ron
 • Pretul pentru o Fateta dentara porneste de la 1.200 Ron
 • Gama variata de servicii stomatologice
 • Medic stomatolog cu experienta
 • Fatete E-max si E-max Premium
 • Aparatura de ultima ora
 • Servicii stomatologice pentru toate varstele
 • Urgente stomatologice
 • Bun raport calitate-pret
Dental Practice
1.700 Ron
 • Pret Fateta dentara 1.700 Ron
 • Echipa medicala multidisciplinara
 • Servicii stomatologice pentru adulti si copii
 • Fatete dentare E-max
 • Echipamente si materiale de la furnizori de top
 • Plata in rate pentru tratamentele dentare
 • Tratamente fara dureri
 • Ambianta placuta
Beres Dent
1.400 Ron
 • Pret Fateta dentara 1.400 Ron
 • Medic stomatolog generalist care se perfectioneaza constant
 • Echipamente si materiale de top
 • Fatete dentare de calitate
 • Numeroase servicii stomatologice
 • Atmosfera placuta si calda
 • Bun raport calitate-pret
ABC Eurodent
1.600 Ron
 • Pretul pentru o Fateta dentara porneste de la 1.600 Ron
 • Medici stomatologi cu experienta
 • Echipamente si tehnologii moderne
 • 3 clinici ABC Eurodent in sectorul 6
 • Fatete dentare Prep si No-Prep
 • Bun raport calitate-pret
 • Curatenie si confort
 • Personal amabil si atent
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici de top in care se pun fatete dentare in Bucuresti, sectorul 6

In cinci clinici stomatologice din sectorul 6, Bucuresti, poti beneficia de fatete dentare realizate dupa noile tendinte, cu aparatura ultramoderna. Afla mai multe despre acest tip de fatete si despre clinicile in care sunt utilizate, pentru a reda zambetul pacientilor.

1. Plaza Dent

Plaza Dent este o clinica stomatologica din Bucuresti, sector 6, care ofera servicii variate, inclusiv de estetica dentara, prin fatete dentare. Medicii de la Plaza Dent lucreaza cu fatete din ceramica, acestea fiind optiuni foarte bune, atat din punct de vedere al rezistentei, cat si al aspectului natural si stralucitor. Din echipa de specialisti a clinicii face parte conf. univ. dr. Catalina Murariu Magureanu, medic primar stomatologie generala si protetica dentara si doctor in stiinte medicale.  Medicii de la Plaza Dent au numeroase specializari: endodontie, pedodontie, ortodontie, parodontologie, implantologie, chirurgie dento-alveolara sau chirurgie buco-oro-maxilo-faciala. Un alt aspect demn de mentionat este ca aparatura este de utima generatie, incluzand si echipamentele de radiologie (computer tomograf XMind Trium si aparatul de radiografii locale XMind Unity). 

Pretul unei fatete dentare este de 1.400 de lei, dar uneori sunt si oferte care vizeaza un pret de 1.200 de lei/fateta.

Sute de recenzii au fost postate in mediul online si prezinta experiente placute ale pacientilor in aceasta locatie. Bucurestenii spun ca sunt multumiti de calitatea serviciilor, de mediul confortabil, de medicii implicati si bine pregatiti, precum si de calitatea materialelor utilizate si care fac ca tratamentele sa aiba rezultate foarte bune si de durata. Personalul amabil de la receptie, un raport calitate-pret corect si faptul ca sunt toate serviciile la un loc, inclusiv cele de radiologie, sunt alte aspecte de care pacientii s-au declarat multumiti.

Vezi parerile pacientilor despre Plaza Dent
Vezi Pareri

2. Dr. Tes

Cabinetul stomatologic Dr. Tes din Crangasi, sector 6, Bucuresti pune la dispozitie o gama variata de servicii, de la fatete dentare, la chirurgie si implantologie. In tratamentele de estetica dentara se utilizeaza fatete dentare E-max sau E-max Premium, foarte cautate in toata lumea pentru aspectul natural si pentru rezistenta sporita. Dr. Tes (Tesnim Jebrini) este un stomatolog cu experienta, care utilizeaza in cabinetul sau aparatura de ultima ora, pentru a le oferi bucurestenilor tratamente sigure, eficiente si cu rezultate de durata. Serviciile sunt variate, incluzand atat tratamente pentru adulti si copii, cat si urgente stomatologice pentru locuitorii din sectorul 6.

Pretul unei fatete dentare E-max variaza intre 1.200 si 1.700 de lei. 

Aceasta profesionista in domeniul stomatologiei, Dr. Tes, este apreciata de pacienti pentru interesul acordat calitatii serviciilor pe care le ofera, atentia la detalii si pentru comunicarea deschisa. Multi bucuresteni au declarat ca au devenit pacienti fideli ai acestui medic datorita acestor calitati si pentru faptul ca tratamentele de care au beneficiat au avut rezultate foarte bune. De asemenea, oamenii au mai notat in recenzii ca preturile sunt accesibile, in comparatie cu alte clinici dentare.

3. Clinica Dental Practice

Si la Clinica Dental Practice sunt tratamente cu fatete dentare, daca esti din sector 6 Bucuresti si vrei o imbunatatire a zambetului. Medicii de aici utilizeaza fatete din ceramica presata E-max, care sunt perfecte pentru ca pot fi personalizate in functie de nevoile si de preferintele pacientilor si potrivindu-se perfect cu nuanta dintilor naturali. Cabinetul este dotat cu aparatura, materiale si consumabile de la producatori de top in domeniu, din: SUA, Germania, Japonia si Italia. Echipa medicala a clinicii este formata din medici specializati in: protetica, estetica dentara, stomatologie generala, implantologie, chirurgie dento-alveolara, endodontie, ortodontie si pedodontie.  

Pretul unei fatete din ceramica presata E-max este de 1.700 de lei.

Despre personalul acestei clinici se spune, in mediul online, ca este meticulos, atent la nevoile pacientilor si cu multa rabdare. Datorita acestor profesionisti si aparaturii ultramoderne pe care o folosesc, serviciile sunt considerate ca fiind ireprosabile. Un alt aspect pe care bucurestenii il apreciaza aici este ca tratamentele se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor. Acestia din urma se bucura de o interactiune calda si incurajatoare din partea stomatologilor, care ii motiveaza sa revina si sa aiba o atitudine deschisa pentru ingrijirea dintilor si pentru vizitele la medic. 

4. Beres Dent

Dr. Ionut Beres de la cabinetul stomatologic Beres Dent din Bucuresti, sector 6 te poate ajuta atat cu fatete dentare, cat si cu: albire profesionala, detartraj, extractii dentare, coroane dentare ceramice pe suport de zirconiu,  coroane metalo-ceramice, tratamente de canal, proteze dentare, implant dentar.  Dr. Beres este medic dentist generalist si a absolvit Facultatea de Stomatologie in 2012. In vederea perfectionarii sale si a actualizarii cu noile tendinte si practici din stomatologie, medicul a participat la numeroase cursuri de specializare si congrese, cu teme de: parodontologie, protetica, stomatologie pediatrica, precum si la un curs despre fatete dentare. 

Pretul unei fatete dentare este de 1.400 de lei.

Medicul este considerat un „fauritor de zambete”, prin minutiozitatea, priceperea si calmul sau. Bucurestenii lauda atat calitatea umana a medicului, cat si pe cea profesionala, unele persoane declarand ca in cabinetul sau au scapat de teama de dentist. Personalul profesionist si amabil, atmosfera relaxanta, curatenia, materialele, instrumentarul si echipamentele ultramoderne sunt motive pentru care pacientii au avut parte de o experienta placuta in aceasta clinica stomatologica.

5. ABC Eurodent

Fatete dentare de calitate superioara sunt disponibile si la ABC Eurodent in Bucuresti, sector 6, in: Drumul Taberei, Ghencea sau Compozitorilor. Medicii de la ABC Eurodent utilizeaza fatete ceramice Prep (necesita indepartarea unei cantitati mici de smalt pentru fixarea pe dinte) sau No Prep (o metoda moderna ce permite crearea fatetelor foarte subtiri si rezistente si care nu implica indepartarea smaltului dentar),  pentru a crea un zambet frumos si uniform, de care sa se bucure pacientii care au diverse probleme la dintii naturali: decolorari, pete, spatieri, fracturi, fisuri, forme sau dimensiuni inegale, dinti uzati. Activitatea  ABC Eurodent a inceput in urma cu mai bine de 15 ani, iar in prezent sunt 6 clinici, dintre care trei in sectorul 6. In fiecare dintre acestea sunt dotari ultramoderne si medici cu experienta. Printre specialisti se numara si medicii coordonatori: dr. Cristian Irimia, cu competenta in implantologie, si dr. Bilal Takouzli, cu competenta in chirurgie dento-alveolara. 

Pretul unei fatete este de 1.600 – 1.800 de lei.

Si in cazul acestei clinici stomatologice sunt foarte multe opinii pozitive manifestate de pacienti. Acestia sunt multumiti de atentia, blandetea si profesionalismul medicilor, de curatenia si confortul din clinici, de tehnologiile moderne si de diversitatea serviciilor pentru copii si adulti. Sunt bucuresteni care spun ca preturile sunt decente si ca echipa este tanara si profesionista, de la receptie si pana in cabinete.

Concluziile noastre

Daca vrei sa urmezi un tratament cu fatete dentare in Bucuresti, sector 6, nu trebuie sa ratezi clinicile despre care tocmai ai citit informatii utile. In aceste unitati activeaza doctori stomatologi cu experienta si cu competente in: implantologie, chirurgie dento-alveolara, ortodontie etc. Acesti specialisti colaboreaza pentru a-ti oferi solutii personalizate la problemele dentare si pentru a te ajuta sa ai un zambet frumos si uniform. 

Fatetele pe care acesti profesionisti din sectorul 6, Bucuresti le utilizeaza sunt pe lista celor mai noi produse folosite la nivel mondial in tratamentele dentare. Fatetele ceramice E-max sunt rezistente, usor si rapid de aplicat, iar efectul lor natural si deosebit se mentine pentru o perioada lunga de timp.