Fatete dentare Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Intr-o era in care toata lumea tanjeste dupa o imagine perfecta pe care sa o afiseze in public sau pe retelele sociale, a crescut interesul pentru fatete dentare. In Iasi, spre exemplu, sunt multi doritori care apeleaza la cabinetele stomatologice pentru un zambet  uniform, stralucitor si cat mai natural.

Cele mai populare sunt la ora actuala fatetele dentare din ceramica Emax, care se aseamana foarte mult cu dintii naturali, sunt rezistente si adera perfect, fara sa afecteze gingia. Din acest articol poti afla unde anume, in Iasi, se realizeaza astfel de tratamente ce tin de estetica dentara si cat costa.

Ce pret au tratamentele cu fatete dentare in Iasi?

In materie de fatete dentare, pretul, in Iasi, variaza de la clinica la clinica, dupa cum poti vedea si in acest tabel:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fatete dentare
Rating
Website
Ozono
Clinica-Verificata
1.750 Ron
 • Tariful pentru o fateta dentara ceramica Emax este 1.750 Ron
 • Tratamente dentare personalizate
 • Echipa numeroasa formata din 25 de specialisti
 • Sunt utilizate tehnici digitale de ultima generatie
 • Tratamentele de estetica dentara sunt validate de catre renumitul dr. Codrin Untu
 • Personal amabil
Dentesse
1.800 Ron
 • Tariful pentru o fateta dentara ceramica Emax este 1.800 Ron
 • Echipa specializata in toate ramurile stomatologiei
 • Tehnologii digitale
 • Tratamente moderne si fara durere
 • Fatete dentare realizate digital
 • Personal amabil la receptie
Uzina de Zambete
1.650 Ron
 • Tariful pentru o fateta dentara ceramica Emax este 1.650 Ron
 • Medici tineri si cu experienta
 • Tehnologii moderne
 • Fatete dentare din compozit si din ceramica
 • Echipamente de ultima generatie
 • Personal amabil
CardioDent
1.115 Ron
 • Tariful pentru o fateta dentara ceramica Emax este 1.115 Ron
 • Clinica aflata intr-o zona accesibila
 • Unele tratamente se deconteaza prin CAS
 • Personal amabil
 • Curatenie
 • Nu se respecta programarile
Diadent
1.700 Ron
 • Tariful pentru o fateta dentara ceramica Emax este 1.700 Ron
 • Aparatura performanta
 • Tarife avantajoase
 • Numeroase servicii stomatologice
 • Servicii pentru adulti si copii
 • Fatete dentare ceramice Emax
 • Personal medical bine pregatit si amabil
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici unde iti poti pune fatete dentare, in Iasi

Sunt cateva clinici foarte bine cotate la care poti apela pentru fatete dentare, in Iasi, si anume:

1. Ozono

Clinica Ozono din Iasi vine cu solutii personalizate de tratament, prin intermediul unei abordari multidisciplinare, avand avantajul unei echipe formate din 25 de specialisti in: parodontologie, pedodontie, endodontie, chirurgie dento-alveolara, implantologie, protetica  si estetica dentara. Utilizand tehnici digitale, precum Digital Smile Design, profesionistii de aici pot previzualiza viitoarele fatete dentare definitive, sub forma unei simulari, pentru a vedea daca sunt respectate cerintele fizionomice ale persoanei in cauza. La Ozono, tratamentele de estetica dentara se realizeaza de catre medici specializati in protetica dentara, iar planurile de tratament sunt coordonate si validate de catre dr. Codrin Untu, medic primar stomatolog.

Pretul pentru fatetele dentare Emax este de 1.750 de lei.

In numeroasele recenzii postate pe internet se remarca gradul ridicat de satisfactie al clientilor acestei clinici. Acestia au subliniat ca medicii de la Ozono sunt profesionisti veritabili, ca tratamentele lor sunt de buna calitate, eficiente si durabile si ca in clinica este tot timpul o curatenie impecabila. In plus, amabilitatea intregului personal a cucerit vizitatorii, care recomanda clinica la randul lor tuturor celor care vor sa aiba parte de o experienta placuta la dentist.

Vezi parerile pacientilor despre Ozono
Vezi Pareri

2. Dentesse

Dentesse este un grup de clinici dentare din zona Moldovei care are o activitate de peste 15 ani. In clinicile Dentesse se abordeaza conceptul de stomatologie moderna, care este sustinut de o echipa specializata in toate ramurile medicinei dentare. Tehnologiile digitale vin sa completeze expertiza medicala, pentru a le oferi pacientilor tratamente moderne, fara durere si confortabile. Din cadrul serviciului de estetica dentara de la Dentesse  fac parte fatetele dentare estetice, care sunt realizate digital, din ceramica sau zirconiu, aceste materiale fiind biocompatibile cu tesutul gingival. In realizarea lor se utilizeaza tehnologia CAD-CAM, care ofera rezultate deosebite in reabilitarea estetica prin fatete dentare, indiferent de caz.

Pretul pentru o fateta ceramica Emax, din ceramica presata, este de 1.800 de lei.

Pacientii clinicii Dentesse din Iasi au cuvinte de lauda despre serviciile pe care le-au primit. Ei se declara incantati de implicarea medicilor in realizarea tuturor tratamentelor, indiferent de complexitate, de atitudinea amabila a personalului de la receptie si de profesionalismul cu care se desfasoara intreaga colaborare. La capitolul nemultumiri, se precizeaza in special ca preturile sunt mari.

3. Uzina de Zambete

Numele Uzinei de Zambete nu a fost ales intamplator, ci este o promisiune de a trata afectiunile dentare ale iesenilor prin tehnologii moderne si cu ajutorul unor medici tineri, bine pregatiti si plini de entuziasm, printre care se afla si dr. Bianca Flutur, medic stomatolog specializat in estetica dentara la care poti solicita o programare, daca iti doresti fatete dentare din material compozit sau din ceramica presata Emax (portelan).

Tariful pentru o fateta dentara ceramica Emax este de 1.650 de lei.

Persoanele care au beneficiat de diverse tratamente la cabinetul stomatologic Uzina de Zambete din Iasi se declara multumite de rezultate. Ele spun ca inca de la intrare au fost intampinate cu amabilitate si ca personalul este foarte bine instruit si atent la nevoile pacientilor. Oamenii au mai remarcat si avantajele aduse de echipamentele de ultima generatie, in ceea ce priveste investigatiile si procedurile. Pentru unii insa, preturile de aici sunt nejustificat de mari.

4. CardioDent

Centrul medical CardioDent a fost inaugurat in 2011 si se afla intr-o zona rezidentiala noua din Iasi, langa calea principala de acces in municipiu. In centrului functioneaza doua cabinete de medicina dentara si unul de cardiologie. Echipa de medici dentisti este alcatuita din sase specialisti (chirurgie dentoalveolara, chirurgie maxilo-faciala, ortodont, endodonti, parodontolog). Pentru unele tratamente, exista contract cu CAS, astfel ca acestea sunt decontate.

Pretul pentru fatetele dentare Emax este de 1.115 lei, la CardioDent.

Si in legatura cu aceasta clinica parerile iesenilor sunt unele favorabile. Oamenii spun ca au avut parte de experiente placute, de tratamente eficiente si rezistente si ca personalul este foarte amabil. In plus, conditiile din clinica sunt unele deosebite, punandu-se accent pe confortul pacientului si pe curatenia desavarsita. Sunt insa si cateva persoane care si-au manifestat nemultumirea, in special pentru faptul ca au asteptat mult fata de ora de programare.

5. Diadent

In clinica Diadent din Iasi sunt puse la dispozitie numeroase servicii: implantologie, ortodontie, endodontie microscopica, parodontologie, chirurgie orala, estetica dentara. Aparatura performanta cu care este dotat cabinetul ii ajuta pe medici sa realizeze tratamente eficiente si adaptate fiecarui pacient.  De asemenea, in clinica sunt oferite si servicii pentru copii (profilaxie, tratamentul cariilor, drenajul abcesului dentar, extractie de dinti temporari etc.). In cazul adultilor, acestia opteaza din ce in ce mai mult pentru fatete dentare, care ii ajuta sa obtina, fara efort, un zambet perfect.

Pretul pentru fatetele dentare ceramice Emax este de 1.700 de lei.

In recenziile din mediul online, pacientii acestei clinici spun ca sunt foarte multumiti de serviciile pe care le-au primit. Unii declara ca au fost atat de multumiti, incat si-au adus intreaga familie la un consult. Amabilitatea si experienta medicilor, tratamentele eficiente si conditiile bune din clinica sunt motive pe care oamenii le evoca si pentru care o recomanda, la randul lor si altora.

Concluziile noastre

Daca te-ai hotarat sa optezi pentru fatete dentare, in Iasi, pentru a-ti infrumuseta zambetul, ai de unde alege. In acest municipiu sunt clinici bine cotate, in care este  disponibil si un serviciu de estetica dentara, in cadrul caruia se realizeaza aceste tratamente.

Cele mai populare si totodata cele mai estetice sunt fatetele dentare din ceramica Emax, pentru ca au un aspect natural si sunt rezistente. De aceea, tratamentele de acest tip sunt din ce in ce mai solicitate in cabinetele stomatologice din Romania, urmandu-se si exemplu unor vedete nationale si internationale care au apelat la fatete pentru un zambet de revista.