Meniu

Fatete dentare Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Unul dintre cele mai ravnite servicii in cabinetul de stomatologie este cel de fatete dentare, in Ploiesti. Pentru ca medicina dentara a evoluat foarte mult, in prezent fiecare persoana poate avea sansa la un zambet impecabil, daca dispune de un buget in acest sens, avand in vedere ca aceasta este o investitie destul de costisitoare.

Fatetele dentare sunt realizate din portelan si pot rezolva multe dintre problemele de aspect (forma, marimea, culoarea dintilor). In plus, materialul se comporta bine in timp si este usor de intretinut. Pentru a te bucura insa de un tratament de calitate superioara, trebuie sa-l realizezi intr-o clinica buna. In articolul de fata poti descoperi nu unul, ci cinci cabinete din Ploiesti in care se aplica fatete dentare.

Cat costa fatetele dentare in Ploiesti?

Pretul pentru fatete dentare in orasul Ploiesti variaza, dupa cum poti observa si din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fatete dentare
Rating
Website
Hollywood Smile
Clinica-Verificata
1.000 Ron
 • Pret Fateta dentara 1.000 Ron
 • Echipa medicala instruita la nivel international
 • Laborator dentar propriu
 • Echipamente de ultima generatie
 • Numeroase tratamente stomatologice
Dr. Leahu
1.900 Ron
 • Pret Fateta dentara 1.900 Ron
 • Servicii moderne de stomatologie
 • Tratamente pentru toate varstele
 • Cabinete dotate cu aparatura si tehnologie moderna
 • Echipa multidisciplinara
 • Fatete din ceramica Emax
Swissdent
1.250 Ron
 • Pret Fateta dentara 1.250 Ron
 • Aparatura de top
 • Laborator propriu de tehnica dentara
 • Fatete din ceramica presata Emax
 • Medici priceputi si experimentati
 • Timp mare de asteptare
Erdent
1.700 Ron
 • Pret Fateta dentara 1.700 Ron
 • Tratamente de ultima generatie
 • Aparatura noua si performanta
 • Fatete dentare din ceramica
 • Medic cu experienta si apreciat de pacienti
SuperDentist
1.700 Ron
 • Pret Fateta dentara 1.700 Ron
 • Servicii stomatologice generale si cosmetice
 • Tratamente pentru toate varstele
 • Fatete dentare de calitate superioara
 • Aparatura si materiale de ultima ora
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor din Ploiesti in care se aplica fatete dentare

Cele cinci clinici bine cotate in care iti poti pune fatete dentare in municipiul Ploiesti sunt urmatoarele:

1. Hollywood Smile Center

Echipa clinicii Hollywood Smile Center din Ploiesti este instruita la nivel international si are experienta in tratarea cazurilor complexe. Clinica are laborator dentar propriu, in care pune mare accent pe calitatea materialelor. Serviciile oferite de medicii specialisti includ: reabilitare totala a zambetului, implanturi Fast & Fixed, aparate dentare, albire si fatete dentare. Medicii de aici lucreaza cu fatete dentare Emax, care sunt realizate din material integral de ceramica subtire.

Pretul pentru o fateta Emax porneste de la 1.000 de lei.

Cei care au postat recenzii referitor la clinica de fata spun ca echipa este profesionista si ca echipamentele utilizate sunt de ultima generatie. Se mai subliniaza si ca tratamentele, fie ele de albire, detartraj, fatete dentare, implanturi etc, sunt de calitate superioara si foarte eficiente. De asemenea, mai este apreciat si ca medicii lucreaza cu atentie si profesionalism, dar sunt si comunicativi cu fiecare pacient.

Vezi parerile pacientilor despre Hollywood Smile Center
Vezi Pareri

2. Dr. Leahu

Clinica stomatologica Dr. Leahu din Ploiesti ofera servicii moderne de stomatologie pentru ploiesteni si pentru locuitorii din mai multe zone ale tarii, indiferent de varsta. Aparatura medicala de top, cabinetele moderne, prevazute cu tehnologie performanta, digitala, sunt motive care contribuie la eficienta, rapiditatea si confortul tratamentelor. Echipa este multidisciplinara, printre specialisti aflandu-se si unii cu ani buni de experienta. In clinica se aplica si fatete dentare din ceramica Emax, realizate cu ajutorul sistemului inovator CEREC CAD/CAM.

Pretul pentru o fateta ceramica Emax este de 1.900 de lei.

Clinica Dr. Leahu din Ploiesti se bucura de numeroase recenzii pozitive in mediul online. Oamenii vorbesc despre profesionisti dedicati, care i-au ajutat sa-si implineasca visul de a avea un zambet perfect. Se mai spune despre servicii ca sunt la superlativ si ca in acest fel este usor sa scapi de frica de dentist. Unii spun insa ca au asteptat destul de mult peste ora programata si ca din acest motiv nu ar mai reveni prea curand in clinica.

3. Swissdent

Clinica Swissdent a fost deschisa in 2006 si a investit in aparatura de top, care face diferenta in cazul tratamentelor stomatologice de calitate superioara. Clinica dispune si de un laborator de tehnica dentara, care ajuta la optimizarea timpilor de lucru, venind cu solutii rapide si durabile, in materie de Estetica (fatete dentare) si Protetica, Endodontie, Implantologie sau Parodontologie. Fatetele dentare se pot aplica in cabinetul urmatorilor medici: dr. Teodora Ringhilescu, dr. Anamaria Petriu, dr. Claudiu Petriu si dr. Mircea Furtuna, specializati in estetica si protetica dentara, printre altele.

Pretul unei fatete din ceramica presata Emax este de 1.250 de lei.

Conform parerilor exprimate in mediul online, ploiestenii sunt multumiti de serviciile acestei clinici dentare. Ei spun ca au avut ocazia sa se lase pe mainile unor profesionisti veritabili, care sunt priceputi si devotati meseriei si care fac tot posibilul sa-si ajute si sa-si sustina pacientii. De la serviciul pentru clienti si pana la tratamente, totul este de buna calitate, dupa cum spun unii dintre pacienti. Unii spun insa ca au plecat nemultumiti din cauza timpului mare de asteptare.

4. Erdent

In cabinetul stomatologic Erdent din Ploiesti se aplica si fatete dentare, printre tratamentele de ultima generatie. Pe langa acest serviciu destul de solicitat, mai sunt si altele in care personalul medical de aici este specializat: tratamente la microscop, implanturi dentare nechirurgicale, endodontie, protetica, chirurgie, estetica dentara.

Tariful pentru o fateta dentara porneste de la 1.700 de lei.

In recenziile de pe internet, activitatea acestei clinici este apreciata. Oamenii sunt de parere ca dr. Razvan Nicolae este de un profesionalism rar intalnit si ca totul in clinica este la superlativ.

5. SuperDentist

Clinica SuperDentist din Ploiesti ofera servicii stomatologice generale si cosmetice, pentru persoane de toate varstele. Clinica a fost infiintata in 2006 si dispune de doua cabinete medico-dentare, in care calitatea actului medical iese in evidenta, prin tratamentele actuale si de calitate superioara ce vizeaza: implantologia, endodontia, restaurari, coroane dentare. Fatetele dentare care se aplica aici sunt de calitate superioara, rezistente si au un aspect foarte placut.

Pretul pentru o fateta dentara din ceramica este de 1.700 de lei.

Cei care au beneficiat de serviciile SuperDentist spun ca sunt, in general, multumiti de rezultatele tratamentelor si de profesionalismul echipei medicale. Unii spun chiar ca aici au gasit cei mai buni medici dentisti din oras, care le-au rezolvat problemele dentare rapid si fara durere.

Concluziile noastre

Tratamentele cu fatete dentare sunt preferate in Ploiesti in caz de: dinti patati, nealiniati, abrazati, ciobiti sau rupti, ocluzie deteriorata, spatii interdentale, muscatura incorecta.

Clinicile stomatologice prezentate lucreaza cu fatete dentare de calitate superioara, realizate fie in laboratoarele proprii de tehnica dentara, fie in altele cu care colaboreaza. Medicii au pregatirea si experienta necesara sa realizeze tratamente care se potrivesc persoanei in cauza si care ii flateaza zambetul.