Meniu

Fatete dentare Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Zambetul frumos se poate obtine intr-un cabinet de stomatologie, iar daca vrei sa stii cum, iti spunem secretul: prin fatete dentare la un pret bun, in Valcea!

Clinicile stomatologice din judet sunt dotate cu echipamente, materiale si instrumentar moderne, dispun de personal medical capabil si cu experienta, astfel ca in acest fel ai garantia unor lucrari bune si durabile, cu un aspect de invidiat. In cele ce urmeaza te invitam sa descoperi locatiile din Valcea spre care sa te indrepti in cazul in care vrei sa-ti imbunatatesti estetica zambetului prin fatete dentare.

Ce pret au fatetele dentare in Valcea?

Fatetete dentare au un pret, in Valcea, care variaza de la clinica la clinica. In tabelul de mai jos gasesti aceste informatii utile, in cazul in care vrei sa-ti stabilesti bugetul pentru aceasta investitie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Fatete dentare
Rating
Website
Dental House
Clinica-Verificata
1.600 Ron
 • Pretul pentru o Fateta dentara E-max este 1.600 Ron
 • Medici cu experienta
 • Toate serviciile stomatologice la un loc
 • Clinica moderna
 • Bun raport calitate-pret
 • Aparatura de ultima ora
 • Laborator propriu de tehnica dentara
 • Radiografii dentare
Denta Clinic
1.950 Ron
 • Pretul pentru o Fateta dentara E-max este 1.950 Ron
 • Echipa de specialisti cu experienta
 • Numeroase servicii stomatologice
 • Mai multe tipuri de fatete dentare
 • Medici tineri si bine pregatiti
 • Clinica eleganta si moderna
 • Nu se respecta orele de programare
Clinica Victoria
1.400 Ron
 • Pretul pentru o Fateta dentara E-max este 1.400 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Servicii complete de stomatologie intr-un singur loc
 • Radiologie dentara
 • Tratamente personalizate
 • Personal atent si comunicativ
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici din Valcea unde gasesti fatete dentare la un pret bun

Mai jos poti gasi trei clinici stomatologice la care iti poti bune fatete dentare la un pret avantajos in Valcea:

1. Dental House Clinic

O prima varianta pentru fatete dentare la un pret corect in Valcea ar fi Dental House Clinic. O echipa de profesionisti din domenii ale medicinei dentare precum: chirurgie, implantologie, protetica, estetica dentara, endodontie, parodontologie si stomatologie generala lucreaza alaturi de echipa de tehnica dentara pentru a le oferi oamenilor servicii de calitate superioara. Astfel, intr-un singur loc ai toate facilitatile pentru a rezolva problemele dentare. In cazul infrumusetarii zambetului, se utilizeaza fatetele E-max, cu o estetica naturala, care sunt usor de intretinut si isi pastreaza aspectul pe termen lung.

Pretul pentru o fateta dentara E-max este de 1.600 de lei.

Parerile sunt apreciative pe internet in legatura cu aceasta clinica stomatologica. Pacientii sustin ca vin cu drag si fara frica la aceasta clinica moderna, unde medicii sunt profesionisti si amabili si ofera servicii cu un excelent raport calitate-pret. Mai este laudat si faptul ca in clinica s-au facut investitii serioase in aparatura de ultima ora.

2. Denta Clinic

Pentru fatete dentare la un pret bun, in Valcea poti lua in calcul si Denta Clinic. O echipa de specialisti contribuie cu ce stiu mai bine la sanatatea orala a oamenilor de toate varstele, oferind servicii precum: chirurgie, estetica dentara, implantologie, parodontologie, endodontie, ortodontie. In ceea ce priveste fatetele dentare, medicii de aici lucreaza cu trei tipuri de fatete din ceramica: E-max, Empress si ceramica feldspatica, acestea din urma fiind si cele mai scumpe.

O fateta dentara din ceramica E-max costa 1.950 de lei, similar cu una din ceramica Empress. O fateta din ceramica feldspatica are un tarif de 2.200 de lei.

Parerile sunt impartite in ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite de Denta Clinic. Se spune ca medicii sunt buni si implicati, atenti la detalii si amabili, dar ca modul de organizare a activitatii din clinica lasa de dorit. Unele persoane spun ca au asteptat chiar si o ora peste programare pentru a intra in cabinet. In schimb, au fost notate aprecieri si pentru modul cum arata clinica: elegant si modern.

3. Clinica Dentara Victoria

Trebuie sa ajungi cel putin o data si la Clinica Dentara Victoria din Valcea, daca iti doresti fatete dentare. Aici vei beneficia de planuri de tratament complete, personalizate, iar toate serviciile de care ai nevoie se afla intr-un singur loc, pentru ca sunt acoperite toate specialitatile medicinei dentare, inclusiv radiologie si un laborator propriu de tehnica dentara. In plus, echipamentele sunt de ultima generatie, iar medicii colaboreaza foarte bine intre ei pentru a propune cele mai eficiente si potrivite solutii in fiecare caz. Dr. Corina Tirlea este medic specialist protetica la care poti programa o consultatie in vederea inceperii unui tratament cu fatete dentare.

Pentru o fateta integral ceramica E-max, pretul este de 1.400 de lei.

Valcenii care au fost tratati in aceasta clinica stomatologica se declara multumiti, in majoritate, de experienta, spunand ca au fost intampinati cu zambetul pe buze, ca personalul de la intrare este atent si comunicativ si ca medicii sunt bine pregatiti. In plus, oamenii spun ca fiecare cabinet al clinicii este dotat cu echipamente si materiale moderne si de calitate superioara.

Concluziile noastre

In momentul in care sunt interesati de fatete dentare, de pret si servicii in Valcea, oamenii vor o clinica in care raportul calitate-pret sa fie in avantajul lor. Din fericire, au de unde alege, din acest punct de vedere, pentru ca in Ramnicu Valcea sunt clinici si cabinete stomatologice la care tarifele sunt mai mici decat alte orase din tara, iar serviciile sunt de buna calitate, dupa cum si-au exprimat parerea chiar pacientii.