Meniu

Fatete dentare ieftine

Actualizat pe:

Unde gasesti cele mai bune fate dentare ieftine?

Toti oamenii care vor sa obtina zambetul perfect se afla in cautarea unor fatete dentare ieftine, dar de calitate buna. Valorile minime si maxime intre care este cuprins pretul unor fatete dentare sunt 1000 si 4500 de lei, asa ca tratamentul poate fi obtinut si pentru un pret accesibil, in situatia in care oamenii sunt ingrijorati ca nu-si pot permite procedura.

Factorii care au potentialul sa influenteze pretul fatetelor dentare sunt experienta medicului stomatolog care se ocupa de realizarea tratamentului, a laboratorului dentar, materialul din care au fost confectionate fatetele respective si numarul fatetelor necesare. Astfel, in functie de necesitati, fiecare pacient va plati o suma diferita intr-o mai mica sau mai mare masura.

Nu doar in capitala, ci in intreaga tara exista clinici si cabinete stomatologice, fiecare cu propriul sau set de oferte puse la dispozitia pacientilor. Nu se poate spune ca nu exista optiuni. De aceea, inainte de a alege clinica ideala, o persoana trebuie sa ia in calcul mai multe aspecte, precum locatia in care isi desfasoara activitatea cabinetul respectiv, lista de servicii, tariful etc.

Care sunt cele mai cautate tipuri de fatete dentare ieftine?

Se poate spune ca cele mai des intalnite tipuri de fatete dentare, ieftine sau scumpe, sunt cele din ceramica si cele din zirconiu. De obicei, tratamentul cu fatete dentare din zirconiu tinde sa fie mai ieftin decat echivalentul lui din ceramica din mai multe motive, dintre care cel mai semnificativ aflandu-se in directa legatura cu valoarea estetica a fatetelor.

Diferenta poate sa fie si una mai greu de observat, de 100 de lei, dar si de mai mult, intrucat fatetele din ceramica se gasesc la preturi cuprinse intre 1300 si 400 de lei, iar cele din zirconiu la preturi cuprinse intre 1000 si 2000 de lei. Fatetele ceramice au aspectul cel mai placut, asa ca e normal sa se regaseasca la un pret mai mare.

Mai mult decat atat, ceramica folosita in acest proces poate fi prelucrata numai cu aparatura speciala de laborator. Nu au nevoie de o grosime prea mare si pot fi aplicate pe dinte fara ca medicul dentist sa intalneasca vreo dificultate in timpul procesului. Cele din zirconiu nu sunt la fel de estetice, dar rezista testului timpului.

Cum faci sa alegi tipul corect de fatete dentare ieftine?

Alegerea corecta se face in functie de nevoile pacientului, astfel ca fatetele dentare ieftine de un anumit tip nu vor fi potrivite pentru toata lumea. Persoanele care doresc sa urmeze tratamentul trebuie sa se gandeasca de la bun inceput ce vor sa prioritizeze: pretul, rezistenta in timp sau aspectul estetic al fatetelor.

Prin urmare, chiar daca multi oameni sunt tentati sa aleaga varianta mai ieftina atunci cand vine vorba de fatete dentare, ei trebui sa se gandeasca pe o perioada mai lunga de timp. Daca exista posibilitatea ca fatetele sa se deterioreze, atunci vor fi nevoiti sa urmeze un nou tratament si nimeni nu isi doreste acest lucru. O alegere buna le va salva timp si bani.