Meniu

Implant dentar Sector 1

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Atunci cand ti-ai propus sa faci un implant dentar in sector 1, Bucuresti, dar nu stii catre ce clinica sa te indrepti, cel mai probabil ti-ai dori ca aceasta sa fie in proximitatea locuintei. Motivele care iti sustin decizia nu sunt la fel de importante precum scopul de a gasi cea mai buna clinica la care sa mergi pentru implanturile care iti vor reda zambetul impecabil. Pentru a atinge acest scop ai nevoie sa fii informat!

In Bucuresti ai numeroase variante intre care sa alegi cand ai nevoie de implanturi, insa tu ai misiunea de a localiza cautarile pe raza sectorului 1 si de a gasi cea mai buna clinica din zona. Ti se pare dificil? Nu vei mai crede asta dupa ce vei parcurge articolul acesta pana la capat.

Cele mai bune optiuni pentru implant dentar in sectorul 1, Bucuresti

Intre clinicile si cabinetele stomatologice care iti ofera posibilitatea de a face implanturi dentare in sectorul 1 pot exista diferente, in ceea ce priveste implanturile utilizate, preturi si alte aspecte care tin de procedurile implicate. Tabelul de mai jos iti ofera o serie de informatii utile care pot sa contribuie la decizia de a alege o anumita clinica. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant dentar
Rating
Website
Perfectdent
Clinica-Verificata
2.000-4.300 Ron
 • Pret Implant dentar 2.000-4.300 Ron
 • Nivel ridicat de calitate a serviciilor
 • Profesionalism si implicare
 • Amabilitatea personalului
 • Lucrari de nota 10
 • Preturi accesibile
Q-Dent
Clinica-Verificata
2.200-4.500 Ron
 • Pret Implant dentar 2.200-4.500 Ron
 • Profesionalismul medicilor
 • Rabdare si mana usoara, pentru lucrari fara durere
 • Empatie fata de pacient
 • Explicatii amanuntite despre fiecare procedura si etapa
 • Frica de dentist este eliminata
 • Spatiu modern si primitor
 • Unii pacienti sustin ca au avut de asteptat peste ora programata
Dental Garant
2.500-5.000 Ron
 • Pret Implant dentar 2.500-5.000 Ron
 • Calitatea inalta a serviciilor
 • Profesionalismul medicilor
 • Implicare si rabdare cu pacientii
 • Solutii eficiente de tratament
 • Punctualitate
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
New Dent
2.000-4.000 Ron
 • Pret Implant dentar 2.000-4.000 Ron
 • Medicii sunt Zanele Maseluta pentru pacientii de toate varstele
 • Profesionalism, rabdare si empatie fata de pacienti
 • Interior placut amenajat si primitor
 • Aparatura de ultima generatie
 • Punctualitate
 • Curatenie ireprosabila
Evrika Dent
2.500-4.000 Ron
 • Pret Implant dentar 2.500-4.000 Ron
 • Medici profesionist, implicati si atenti la nevoile pacientilor
 • Dotari de ultima generatie
 • Atmosfera prietenoasa
 • Personalul inspira incredere
 • Anxietatea la dentist este depasita
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top cele mai bune clinici la care poti sa faci implant dentar in sectorul 1

Implanturile dentare in sectorul 1 pot fi realizate in cadrul clinicilor incluse in topul de mai jos, care iti ofera posibilitatea de a te informa cu privire la conditiile in care se lucreaza si preturile percepute. Prin urmare, citeste acest top si ia cea mai buna decizie pentru nevoile tale!

1. Perfectdent

Clinica Perfectdent din sectorul 1 al Capitalei promite pacientilor sai, asa cum sugereaza si numele, o dantura perfecta, chiar si atunci cand dintii naturali nu mai pot fi salvati, pentru aceste cazuri punand la dispozitie servicii de implant dentar. Cu peste 15 ani vechime, în care a evoluat de la un simplu cabinet la statutul de clinica, Perfectdent are astazi un spatiu modern, in care poti conta pe serviciile a 10 medici stomatologi specializati in toate ramurile medicinei dentare, care lucreaza cu tehnologie de ultima generatie, pentru tratamente premium individualizate si adaptate fiecarui caz.

Preocuparea pentru servicii de calitate se reflecta si in structura site-ului clinicii, unde poti gasi o serie de informatii utile, inclusiv tarifele percepute. Pentru un implant dentar realizat aici vei plati o suma cuprinsa intre 2000 si 4300 de lei, in functie de tipul de implant si de materialul utilizat.

Un rating de 5 stele din 5 din peste 100 de recenzii ale pacientilor reflecta intr-adevar un grad ridicat de multumire pentru prestatiile clinicii. In comentarii se apreciaza calitatea foarte buna a serviciilor, profesionalismul, pregatirea si implicarea medicilor, amabilitatea intregului personal, lucrarile de nota 10, executate fara durere, ambientul curat si primitor, preturile accesibile.

Vezi parerile pacientilor despre Perfectdent
Vezi Pareri

2. Q-Dent

La Q-Dent, clinica din sectorul 1 al Bucurestiului, ti se ofera posibilitatea de a depasi cu succes si definitiv drama pierderii unuia sau mai multor dinti, prin realizarea unui implant dentar. Serviciile de implantologie fac parte dintr-o oferta variata de tratamente de calitate efectuate de medici cu experienta si notorietate profesionala. Cu o existenta de peste 15 ani, clinica are ca misiune obtinerea excelentei in stomatologie, printr-o abordare orientata catre pacient si utilizarea unor tehnici moderne de lucru, care minimalizeaza durerea si disconfortul.

Preturile pentru un implant dentar la aceasta clinica variaza intre 2200 de lei si 4500 de lei, depinzand de tipul de implant folosit pentru inlocuirea dintelui lipsa.

Experientele placute si multumirea pacientilor se reflecta in recenziile lasate pe Google pentru aceasta clinica. Sunt consemnate profesionalismul, rabdarea si mana usoara a medicilor, spatiul modern si primitor. De asemenea, empatia, comunicarea constanta cu pacientul si explicarea procedurilor pas cu pas contribuie la disparitia fricii de dentist. Sunt si cativa pacienti care sustin ca au avut de asteptat peste ora programata.

3. Dental Garant

Dental Garant ofera tratamente complete de stomatologie generala, estetica si implanturi dentare, efectuate de o echipa de medici specialisti care acopera toate domeniile medicinei dentare. Personalul clinicii din sectorul 1 isi propune ca pacientii sa primeasca tratamentul optim pentru fiecare caz in parte si este preocupat de perfectionarea si formarea continua prin participarea la cursuri si congrese dentare. Totodata, Dental Garant se vrea a fi locul unde te imprietenesti cu medicul dentist.

Daca pretul este un criteriu in alegerea clinicii potrivite pentru un implant dentar in sectorul 1, site-ul pune la dispozitia doritorilor toate informatiile necesare. Cel mai mic pret pentru un implant este de 2500 de lei, in timp ce pentru un implant Straumann vei plati 5000 de lei.

Nivelul ridicat de multumire a pacientilor se reflecta in recenziile lasate. Sunt apreciate calitatea inalta a serviciilor, profesionalismul medicilor, implicarea, rabdarea si solutiile eficiente oferite. Alte aspecte amintite sunt legate de punctualitate, atmosfera primitoare si curatenia impecabila.

4. New Dent

Echipa clinicii New Dent este formata din 10 medici specialisti stomatologi, competenti si entuziasti, cu o experienta solida in practica medicala, in domenii precum implant dentar, protetica, estetica, endodontie, ortodontie si parodontologie. Tratamentele sunt personalizate aici in functie de particularitatile pacientului, de afectiunile diagnosticate, dar si de bugetul alocat de acesta interventiei stomatologice.

Poti verifica chiar tu daca preturile clinicii sunt potrivite bugetului de care dispui, accesand tarifele afisate pe site-ul web. Pentru un implant dentar vei plati intre un minimum de 2000 de lei si un maximum de 4000 de lei, in functie de ce tip de implant vei alege.

Pacientii sunt multumiti de serviciile acestei clinici, iar unele dintre recenzii o dovedesc la superlativ. „New Dent este casa Zanelor Maseluta pentru pacientii de toate varstele” spune o pacienta care se trateaza de 8 ani aici. Comentariile consemneaza profesionalismul, rabdarea si empatia personalului, interiorul placut amenajat si primitor, punctualitatea, aparatura de ultima generatie si curatenia ireprosabila.

5. Evrika Dent

Clinica Evrika Dent promite sa gaseasca intotdeauna cele mai inspirate si eficiente solutii pentru problemele tale, fie ca vii pentru profilaxie, pentru tratament de canal, implant dentar sau extractia unei masele problematice. Acest centru de medicina dentara a luat fiinta in anul 2017 si are astazi o echipa devotata de 9 medici aflati in continua perfectionare prin participare la cursuri de specializare si intalniri cu colegii de breasla pentru schimburi de experienta.

Implantologia figureaza in lista serviciilor si a tarifelor aferente de pe site-ul clinicii si nu iti va fi greu sa descoperi ca pretul pentru un implant dentar variaza intre 2500 si 4000 de lei, de la cele mai accesibile si pana la nivelul premium.

Serviciile clinicii sunt de calitate inalta, iar acest aspect se oglindeste in continutul recenziilor de pe Google. Pacientii considera ca au avut o experienta placuta la stomatolog, ca medicii sunt profesionisti, implicati, atenti si responsabili. De asemenea, sunt apreciate dotarile de ultima generatie si faptul ca atmosfera prietenoasa si increderea inspirata de medici a contribuit la depasirea celor mai serioase temeri.

Concluzii

Daca ai parcurs articolul de mai sus, ai inteles deja ca optiunile in materie de implant dentar in sectorul 1 al Capitalei sunt multiple si vei putea alege in cunostinta de cauza acea clinica dentara care sa iti garanteze o lucrare de calitate si sa te ajute sa iti recapeti zambetul si increderea in tine.

Clinicile de top din sectorul 1 au fost selectate in clasamentul de mai sus atat dupa criterii obiective si considerente medicale, cat si dupa argumentul afectiv, acela al calitatii umane a personalului medical, al capacitatii acestuia de a empatiza cu problemele pacientului si de a-i oferi siguranta si confortul pentru depasirea oricarei anxietati. Cele doua aspecte merg mana in mana, iar imbinarea lor contribuie la un nivel ridicat al serviciilor, despre care dau marturie sutele de pacienti tratati.