Meniu

Ortodontie Sector 1

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Indiferent de varsta pe care o ai, poate veni un moment in care sa decizi ca dintii tai trebuie sa fie mai drepti si mai frumosi, motiv pentru care vei cauta servicii de ortodontie in sectorul 1.  Acest articol informativ a fost scris in ideea de a te ajuta sa identifici mai usor clinica spre care sa te indrepti pentru a obtine aparatul dentar care ti se potriveste.

In Bucuresti, numeroase clinici ofera astfel de servicii, insa misiunea ta este de a o gasi pe cea mai buna din sectorul 1, pretuita in randul pacientilor pentru serviciile ortodontice pe care le ofera.

Cele mai bune optiuni pentru servicii de ortodontie in sector 1, Bucuresti

Misiunea ta este sa gasesti cel mai bun specialist in ortodontie din sectorul 1. Bineinteles ca ortodontul este cel care face recomandarile pentru aparatul dentar pe care trebuie sa il porti si conduita pe care trebuie sa o respecti o anumita perioada, motiv pentru care ai nevoie de cel mai bun. In tabelul de mai jos ai informatii care iti vor face misiunea mai usoara.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Perfectdent
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Nivel ridicat de calitate a serviciilor
 • Profesionalism si implicare
 • Amabilitatea personalului
 • Lipsa durerii in timpul procedurilor
 • Lucrari de nota 10
 • Preturi accesibile
Miko Dental
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Profesionalismul medicilor
 • Rabdarea, grija si intelegerea fata de pacienti
 • Experienta placuta
 • Atitudinea prietenoasa a personalului
 • Organizarea buna
 • Cadrul placut
 • Curatenia impecabila
 • Preturi ridicate
Dental Garant
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Calitatea inalta a serviciilor
 • Profesionalismul medicilor
 • Implicare si rabdare cu pacientii
 • Solutii eficiente de tratament
 • Punctualitate
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
New Dent
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medicii sunt Zanele Maseluta pentru pacientii de toate varstele
 • Profesionalism, rabdare si empatie fata de pacienti
 • Interior placut amenajat si primitor
 • Aparatura de ultima generatie
 • Punctualitate
 • Curatenie ireprosabila
Evrika Dent
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medici profesionist, implicati si atenti la nevoile pacientilor
 • Dotari de ultima generatie
 • Atmosfera prietenoasa
 • Personalul inspira incredere
 • Anxietatea la dentist este depasita
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici dentare cu servicii de ortodontie in sectorul 1

Ortodontia in sectorul 1 este o specializare stomatologica bine aspectata, iar topul redat mai jos iti ofera repere importante pentru decizia ta: clinici, specialist, preturi si tot ce ai nevoie sa stii atunci cand alegi clinica la care vei merge. 

1. Perfectdent

Daca defectele de crestere si pozitionare a dintilor te impiedica sa ai un zambet perfect, Clinica Perfectdent din sectorul 1 te ajuta sa ai dantura la care visezi, punandu-ti la dispozitie servicii de ortodontie. In peste cei 15 ani de la infiintare, clinica s-a dezvoltat de la un simplu cabinet la un adevarat centru de servicii stomatologice premium, detinand un spatiu modern, echipat cu tehnologie de ultima generatie, in care activeaza 10 medici specializati in toate ramurile medicinei dentare, pentru a oferi tratamente la standarde inalte, personalizate pentru fiecare pacient.

Site-ul clinicii este prietenos cu pacientii, care pot gasi fara dificultate o serie de informatii utile, inclusiv lista preturilor pentru servicii. Pentru o consultatie la ortodontie, cu plan de tratament, se achita suma de 150 de lei.

Pacientii si-au exprimat multumirea pentru experienta avuta la Perfectdent, prin intermediul recenziilor. Cotata cu 5 stele din 5 din peste 100 de recenzii, clinica este apreciata pentru calitatea foarte buna a serviciilor, profesionalismul, pregatirea si implicarea medicilor, amabilitatea intregului personal, lucrarile de nota 10, executate fara durere, ambientul curat si primitor si preturile accesibile.

Vezi parerile pacientilor despre Perfectdent
Vezi Pareri

2. Miko Dental

Desi clinica Miko Dental se recomanda drept numarul 1 in implantologie dentara, poti accesa tratamente premium in ortodontie si in alte ramuri ale stomatologiei. Echipa formata din 14 medici si 12 asistente lucreaza intr-un ambient intim, modern si primitor, folosind materiale de cea mai buna calitate si echipamente moderne, cu tehnologie de ultima ora.

Pagina de tarife a site-ului este usor de accesat folosind link-ul de pe homepage. Vei descoperi usor costurile tratamentelor ortodontice, incepand cu o consultatie, pentru care va trebui sa platesti 150 de lei. Pentru diagnostic si planul de tratament vei achita separat 250 de lei.

Pacientii clinicii se declara multumiti de serviciile acesteia. Ei mentioneaza in recenziile de pe Google ca au fost tratati cu profesionalism, rabdare, grija si intelegere fata de problemele pentru care au venit aici. Comentariile consemneaza si o serie de detalii care fac din vizita ca pacient la Miko Dental o experienta placuta si plina de satisfactii: atitudinea prietenoasa a personalului, organizarea buna, cadrul placut si curatenia impecabila. Cele cateva opinii nefavorabile sunt legate de preturile ridicate.

3. Dental Garant

Dental Garant este clinica spre care te indrepti in sectorul 1 pentru tratamente complete de stomatologie generala, estetica, implanturi dentare si ortodontie. Interventiile sunt realizate de o echipa de medici specialisti care conlucreaza si acopera toate ramurile medicinei dentare, pentru ca pacientii sa beneficieze de solutia optima individualizata. Cei 7 doctori manifesta o preocupare constanta pentru perfectionarea si formarea continua, participand la cursuri si congrese dentare prin intemediul carora se conecteaza la evolutia tehnologiilor si la metodele moderne de tratament.

Tarifele pentru fiecare serviciu, precum si informatii privind oferte si abonamente sunt afisate pe site-ul clinicii. O consultatie la medicul specialist ortodont, cu plan de tratament, costa 200 de lei.

Recenziile la aceasta clinica reflecta un nivel ridicat de satisfactie a pacientilor, care au acordat un rating de 5 stele din 5. Se mentioneaza calitatea inalta a serviciilor, profesionalismul medicilor, implicarea, rabdarea si solutiile eficiente oferite, punctualitatea, atmosfera primitoare si curatenia impecabila.

4. New Dent

Conceptul de la care porneste echipa clinicii New Dent este acela de servicii centrate pe nevoile pacientului, personalizate in functie de afectiunile de care sufera, de conformatia danturii, dar si de bugetul de care dispune. La clinica din sectorul 1 vei beneficia de tratamente de implantologie, ortodontie, protetica, parodontologie, endodontie si profilaxie, executate de membrii unei echipe formate din 10 medici specialisti stomatologi, competenti si entuziasti, cu o experienta solida in practica medicala.

Consultand lista de preturi de pe site-ul clinicii, te poti convinge daca serviciile clinicii iti sunt accesibile. Pentru o consultatie la ortodont, cu diagnostic si plan de tratament, vei plati suma de 100 de lei.

Una dintre cele mai frumoase recenzii pe care le poate primi o clinica dentara suna astfel: „New Dent este casa Zanelor Maseluta pentru pacientii de toate varstele” si apartine unei paciente fidele, cu 8 ani de tratamente realizate aici. Iata la ce se rezuma experienta la aceasta clinica, conform parerii celorlalti pacienti: profesionalism, rabdare si empatie fata de pacienti, interior placut amenajat si primitor, punctualitate, aparatura de ultima generatie si curatenie ireprosabila.

5. Evrika Dent

Cei 9 medici stomatologi de la clinica Evrika Dent din sectorul 1 abordeaza fiecare pacient in parte cu solutii individualizate, seriozitate si atentie, indiferent de problema pe care acestia doresc sa o rezolve, de la profilaxie la carii dentare cu tratamente de canal, de la aspecte de ortodontie la interventii chirurgicale. De la infiintarea clinicii, in anul 2017, personalul a manifestat o preocupare constanta pentru perfectionarea cunostintelor si serviciilor, participand la cursuri de specializare, in urma carora dobandeste informatiile necesare pentru a pune in practica cele mai noi metode de lucru, pentru confortul pacientilor.

Lista de onorarii poate fi accesata pe site-ul clinicii. De aici poti afla pretul unei consultatii la ortodontie, in valoare de 150 de lei.

Pacientii clinicii si-au exprimat multumirea fata de serviciile de calitate inalta ale acesteia prin intermediul recenziilor de pe Google. Acestia apreciaza ca medicii sunt profesionisti, implicati, atenti si responsabili. Totodata, sunt amintite dotarile de ultima generatie, atmosfera prietenoasa si increderea inspirata de medici, care au contribuit la depasirea anxietatii legate de vizita la dentist.

Concluzii

Serviciile stomatologice premium in toate ramurile medicine dentare pot fi accesate in multe zone din Bucuresti, dar daca vrei sa beneficiezi de un tratament eficient la un specialist in ortodontie din sectorul 1, articolul pe care tocmai l-ai parcurs este un ghid util care te scuteste de timp si energie pierdute pentru a gasi un ortodont aproape de tine.

Tratamentul ortodontic presupune de regula proceduri de durata, controale regulate pentru a verifica daca modificarea pozitiei dintilor se produce in urma instalarii unui aparat si reglarea periodica a dispozitivului, asa ca, alaturi de calitatea garantata pe care ti-o ofera o clinica de top din clasamentul de mai sus, proximitatea cabinetului si amplasarea acestuia in sectorul 1 sunt avantaje de care te poti bucura in demersul tau de a obtine dinti mai drepti si mai frumosi.